ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

US aircraft carrier group heads towards Taiwan as tension over Nancy Pelosi’s possible visit continues to grow

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μονάδες Μάχης Αμερικανικών Αεροπλανοφόρων κατευθύνονται προς την Ταϊβάν , καθώς η ένταση εν όψη της πιθανής επίσκεψης της Nancy Pelosi συνεχίζει να αυξάνεται. Λοιπόν η Pelosi που ανήκει στους Δημοκρατικούς Τυφώνιους Γάιδαρους σε λιγότερο από 3 μήνες πρέπει να κερδίσει ξανά τους Αμερικανούς ψηφοφόρους που ήδη εγκαταλείπουν τους Δημοκρατικούς. Ελπίζει ότι το μεγάλο σόου της στο αμερικανικό κοινό μπορεί να ανατρέψει την πτώση. Ως τρίτη πιο ισχυρή εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, με την προσγείωση στην Ταϊβάν, θέλει οι Αμερικανοί να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των Δημοκρατικών των ΗΠΑ είναι αρκετά γενναία για να αντισταθεί στην Κίνα. Από την άλλη πλευρά οι Κινέζοι θεωρούν την Ταϊβάν κινέζικη επικράτεια. Κανένα ξένο αεροπλάνο δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα εισέλθει στον κινεζικό εδαφικό ουρανό χωρίς άδεια από την κινεζική κυβέρνηση. Δύο πράγματα μόνο μπορεί να γίνουν. Είτε το αεροπλάνο της Pelosi θα  προσγειωθεί και θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της στην Ταϊβάν...και αυτό θα σημαίνει ότι Δημοκρατικοί και Κινέζοι συνεργάζονται κάτω από το τραπέζι.!! Είτε η επίσκεψη θα αναβληθεί. Όπως και να έχει, θα δικαιωθούμε στο μέλλον σε αυτό που σας έχουμε πει πολλές φορές ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι ελέγχονται από το ίδιο ιερατείο που ελέγχει και την Κίνα.

China and the United States are building up their military strength around the Taiwan Strait as tensions rise over US House Speaker Nancy Pelosi’s possible visit to the island.

The American aircraft carrier USS Ronald Reagan and its strike group, including a guided missile destroyer and a guided missile cruiser, set out from Singapore on Monday heading northeast towards the South China Sea, according to ship-tracking information provided by Beijing-based think tank the South China Sea Strategic Probing Initiative.

 


 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ξεμείνουμε από τσιπάκια έτσι και γίνει η στραβή, και ήθελα να πάρω και καινούριο κομπιούτερζ