ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Δεν φτάνει που είστε μαλάκες, έχετε φετίχ και με τις νεκροφόρες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να δούμε τι μας λένε οι ίδιοι οι Τζώνηδες ΕΔΩ, για τα AAV7A1 που κάποιοι μαλάκες έχουν λυσσάξει να τα πάρουμε.

" Τα AAV έχουν επιδείξει ικανότητα να ανταποκρίνονται εύκολα σε SS 1-3, με δυσκολία διατήρησης ταχύτητας και ικανότητας ελιγμών σε SS 4 .Επιβιώνουν σε SS 5 με μειωμένη αποτελεσματικότητα. Στρατεύματα δεν πρέπει να επιβιβάζονται σε SS5 και δεν συνίσταται η διεξαγωγή επιχειρήσεων."

Και για αυτά τα  40 χρόνων αμφίβια πέρασαν απ' τη Βουλή με τάχιστες διαδικασίες, διαδικασίες κατεπείγοντος, δηλαδή διαδικασίες χωρίς διαφάνεια. Τώρα για να πιστεύει κανείς πως με εκατοντάδες οπλισμένα UAV πάνω απ' το κεφάλι όσων θα βρίσκονται μέσα στα AAV-7, θα καταφέρουν να κάνουν απόβαση είναι ασπόνδυλος. 

Ασπόνδυλος είναι και επειδή αυτά τα αμφίβια δρουν αποτελεσματικά μέχρι την κατάσταση θαλάσσης Sea State 3, δηλαδή με κύματα μέχρι 1,3 μέτρα. Από εκεί και πάνω καλύτερα να πας με μπρατσάκια. Οι καταπέλτες δεν αντέχουν το βάρος τους και σε περίπτωση που η κατάσταση θαλάσσης δεν είναι η κατάλληλη θα ασκούνται ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις με τα ανάλογα αποτελέσματα. 

Με απλά λόγια εάν υπογραφή η σύμβαση (θεέ των Ελλήνων βάλε το χέρι σου να μην γίνει) θα αρχίσουν να γράφουν για άλλα πλοία ικανά να τα μεταφέρουν, εννοείται second hand απ' τους Αμερικανούς και θα πληρώσουμε αδρά, ενώ εκρεμμούν χίλια δυο σημαντικότερα προγράμματα απ' το να κάνει κάποιος απόβαση. Ε άνθρωπος που θέλει να κάνει απόβαση, αλλά δεν αρθρογραφεί για την έλλειψη των spike nlos είναι μαλάκας. 

Θα πάτε να κάνετε απόβαση που; Σε δικό μας νησί που θα έχει καταληφθεί; Σε τουρκική Νήσο; Στα παράλια; Γιατί; Γιατί να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία να βάλεις ανθρώπους πάνω σε μια περιοχή, τους οποίους θα πρέπει να προστατεύεις κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου και θα σου απομυζούν δυνάμεις και προσωπικό;;

Γιατί να το κάνεις αυτό, όταν μπορείς με spike nlos των 30 και 50 km να δημιουργήσεις ένα αντιαποβατικο πλέγμα και στην τελική έχεις και τους πολλαπλούς εκτοξευτές για να ρίξεις ρουκέτες σε οποίο νησί πατήσει τουρκικό πόδι. Τόσες ρουκέτες μέχρι το νησί να συναντήσει την Ατλαντίδα.

Δεν φτάνει που είστε μαλάκες, έχετε φετίχ και με τις νεκροφόρες. 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ απλό. Πρέπει να δωθεί αέρας, νταβατζηλίκι, μίζα, γρηγορόσημο -όπως θέλεις πέσ' το- στους Αμερικάνους. Ένα ποσοστό από τα εξοπλιστικά. Κι επειδή είναι αυτό ακριβώς -νταβατζηλίκι- παριστάνουν πως πουλάνε όπλα: τα σαπάκια που θα τα πετάγανε στις μάντρες. Πάντως για διάβαση Έβρου, δεν ακούγονται άσχημα. Ποια η γνώμη σου;