ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Για να καταλάβετε πόσο αστεία είναι η ιδεολογική κριτική στα οπλικά συστήματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να καταλάβετε πόσο αστεία είναι η ιδεολογική κριτική στα οπλικά συστήματα.

Αυτοί που θεωρούν μάπα τους S400 και τους Iskander λόγω προέλευσης κάνουν ταυτόχρονα κρα και στήνουν κώλο για BrahMos, παρότι γνωρίζουν ότι το όπλο είναι 101% ρώσικο.

Αλλά αφού δεν έχει πια το ταμπελάκι πάνω, made in  Russia δεν πειράζει. Λίγοι μήνες έμειναν. Υπομονή. Με λίγη βοήθεια από τον Θεό και τον θεό των Ελλήνων και λίγη καλή θέληση απ' το σύμπαν, ίσως το ΠΝ προλάβει να αποχαιρετήσει ηλίθιους μεγαλομανείς καρεκλάδες που νομίζουν ότι θα κάνουν αποβάσεις διορισθέντες κληρωτοί με aav7, με εκατοντάδες.

Παίρνω τηλέφωνο τον ναύαρχο Gilday και μου βγαίνει στην αναμονή..."Ή ψυχή μου θα σαλπάρει στα νερά τα σκοτεινά και η παλίρροια θα με πάρει και δεν θα με βρεις ξανά" (Μανώλης Λιδάκης).

Οι ώρες τους είναι μετρημένες. Τώρα των ποιών είναι ένα θέμα.

Όσο για τους δυτικούς και την Ε.Ε ...Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για καθαρές ιδέες. Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει μια 10ετια πριν. Δεν γίνεται να θες να υποτάξεις την Ρωσία, αλλά να είσαι απροετοίμαστος να αντιμετωπίσεις τον ενεργειακό στραγγαλισμό που σου ασκεί και να απαιτείς απ' τους λαούς να ακολουθήσουν, όταν τον χρόνο βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ζουν απλά σε άλλη διάσταση και οι λαοί θα ανταποδώσουν. 

Εξάλλου η μετάβαση θα μπορούσε ακόμα και τώρα να γίνει με άλλους ρυθμούς και όχι απότομα. Θα έπαιρνε 5-7 χρόνια, αλλά δεν θα είχαμε αυτοκτονήσει στο ενδιάμεσο για χάρη του δολαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: