ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Αντί να σκάσουμε μια βαρβάτη παραγγελία σε blackhawk/fire hawk, τον παίζουμε.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε για αγορά 4-5 C-130J από την ΠΑ ΕΔΩ. Ή μετάπτωση σε J είναι λογική αλλά όχι μονόδρομος, και σίγουρα μονόδρομος δεν είναι η αγορά καινούργιων J. Σε κάθε περίπτωση, ας επαναφέρουν τα υπάρχοντα αεροσκάφη, χωρίς να σκοτωθεί κάνας ταλαίπωρος, και βλέπουμε.

C 130j για αεροπυρόσβεση. Θα τους πιούμε το αίμα. Η μαλακία έχει βαρέσει κόκκινο εκεί μέσα. Αντί να σκάσουμε μια βαρβάτη παραγγελία σε blackhawk/fire hawk, τον παίζουμε. Θα μου πει κάποιος ότι δεν τα θέλουν για αεροπυρόσβεση.Ναι αλλά δείχνει πόσο μικρά σκέφτονται. Πόσα εκατομμύρια χρειαζόμαστε για να αναπτύξουμε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος σαν τα canadair; Παίρνεις κινητήρες από ΕΕ ή Αμερική και φτιάχνεις την άτρακτο. 

Πόσο θα σου πάρουν οι μελέτες; 5 χρόνια; 7 χρόνια; Θα σου μείνουν οι εγκαταστάσεις και για άλλα προϊόντα. Από τέτοια έπρεπε να ξεκινήσουμε σιωπηλά, να αποκτούμε σιγά σιγά τεχνογνωσία και να την εφαρμόζουμε σε uav. 

Αυτό ....

 

Πόσο γαμιέστε ρε εκεί στην ΕΑΒ πόσο γαμιέστε. Τα αεροσκάφη είναι χρεπια η αναβάθμιση μας μάρανε. Να τα κάνει τι η LM;; Τα δικά της  η USAF τα δίνει δωρεάν σε χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: