ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Σενάριο 1: Η Τουρκία παραμένει στο πλευρό των ΗΠΑ. Νομίζω είναι κατανοητό ότι σε αυτήν την περίπτωση F-35 δεν πρόκειται να σηκωθεί εναντίον της. Δεν θα το επιτρέψουν οι Τζώνηδες.

Σενάριο 2: Η Τουρκία απομακρύνεται απ τις ΗΠΑ. Αν σηκωθεί και καταρριφθεί ελληνικό F-35, η τεχνολογία έκανε φτερά σε Ρωσία, Κίνα και Ιράν.

Όχι 12-20  F-35 που θέλετε να φέρετε....40 φέρτε. Θα γελάσουμε πολύ. 🤣 🤣  

Υ.Γ Το γνωρίζατε ότι οι ΗΠΑ προμηθεύουν την Τουρκία με κινητήρες επιθετικών ελικοπτέρων για να μην πληγεί η στρατηγική εξάπλωση της με εξαγωγές και ταυτόχρονα τους προμηθεύουν με ανταλλακτικά μέσω Πακιστάν;; Τώρα λένε θα πουλήσουμε στους Τούρκους αν είναι θέμα εθνικής ανάγκης....και μέσα σε αυτές είναι η ισορροπία με εμάς και η παραμονή της στο ΝΑΤΟ. Αρκεί να μην κάνουν παραβιάσεις για ένα χρόνο. Δηλαδή για λιγότερο καιρό με αβαβά και σούξου μούξου και με εμάς να παίρνουμε F-35 για να πουν μετά για ισορροπίες για να δώσουν και στην Τουρκία.

Με την καλημέρα μου.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το F-35 όχι απλά δεν είναι στην πρώτη γραμμή χρησιμότητας, αλλά μάλιστα είναι παντελώς ακατάλληλο για λόγους τόσο τεχνικούς-επιχειρησιακούς (δράση στο ανάγλυφο, προβλήματα κτλ) όσο και πολιτικούς (απόλυτος έλεγχος από κατασκευαστή, μη αποδέσμευση κρίσιμων όπλων).

Τα συμβατικά F-35A θα πάρουμε, αν πάρουμε. Tα Β και C επιχειρούν και από αεροπλανοφόρα.