ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Το ΝΑΤΟ πλέον κάνει μόνο για παρελάσεις. Χρειάζεται ένας νέος ηγέτης και ένας νέος στρατός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας έχω πει πολλές φορές ότι οι ηγέτες της Δύσης είναι ξεδοντιασμένες αδερφάρες. Το αυτό ισχύει και τον στρατιωτικό μηχανισμό που έχουν στήσει το ΝΑΤΟ.

Το έχετε καταλάβει εκεί στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον ότι ο Πούτιν θα τελειώσει την δουλειά;; Είτε μόνος του, είτε με την συνδρομή των συμμάχων του;; Σίγουρα το χετε καταλάβει αλλά πως να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι να τον σταματήσετε και αντί για αυτό καίτε τις χώρες σας και τος λαούς σας.
 
Εκτός ότι τα δανεικά στην Ουρανία θα παραμείνουν δανεικά γιατί δεν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια Ουκρανία να τα ξεπληρώσει. Το πιθανότερο ούτε ΕΕ και ΕΖ θα υπάρχουν.Μην περιμένετε το ΝΑΤΟ να κάνει απολύτως τίποτε. Τίποτα δεν θα κάνει, θα υπάρξουν τέτοιες εσωτερικές αντιδράσεις εντός των χωρών της συμμαχίας από την οικονομική κρίση που θα επιφέρουν διχόνοια εντός της συμμαχίας.
 
Και αν  κρίνω και από τις μαλακίες που λέει ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για δύναμη κρούσης 300.000 αντρών που την βασίζει στον καλύτερο στρατό της Ευρώπης αυτόν του ΗΒ όταν το τελευταίο όχι μόνο κοιτάζει να μειώσει τον στρατό του σε 65-70.000 μαξ αλλά στην ουσία μόνο περίπου 4500 άνδρες πλήρως εξοπλισμένους μπορεί να διαθέσει χωρίς καν πυροβολικό και επιμελητεία και που αυτοί παραπάνω από μια εβδομάδα δεν μπορούν να αντέξουν στο πεδίο της μάχης.
 
Η συμμαχία πλέον δεν είναι παρά μια σκιά του προηγούμενου εαυτού της, μια αξιολύπητη συλλογή από υποχρηματοδοτούμενες στρατιωτικές οργανώσεις πιο κατάλληλες για το πεδίο παρελάσεων παρά για το πεδίο της μάχης. Κανένας στρατιωτικός οργανισμός δεν αντιπροσωπεύει αυτή την κολοσσιαία κατάρρευση σε αξιοπιστία και ικανότητα όσο ο Βρετανικός Στρατός.
 
Της πλάκας είναι. Μόνο για παρελάσεις κάνουν όλοι αυτοί. Χρειάζεται νέος ηγέτης.
 
Μόνο το ΗΒ και η Γαλλία μετά έχουν στρατό με εμπειρία μάχης αλλά ούτε αρκετή δύναμη έχουν με φουλ εξοπλισμό να στείλουν ούτε και επιμελητεία. Η δε Γαλλία αμφιβάλλω αν έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με την Ρωσία Ιστορικά μετά τον ΒΠΠ κρατά πάντα σχέσεις με αυτήν. Τα δε γειτονικά κράτη όπως Πολωνία Λιθουανία και Εσθονία δεν έχουν υποδομές υποστήριξης σε στρατό του μετώπου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάτι καλό βγήκε από τους ατελείωτους πολέμους των Αμερικανών, είναι η μαγιά από μάχιμους αξιωματικούς και φαντάρους που είδαν πολλά και δεν μπορείς να κοροϊδέψεις με πίπες περί "νάσιοναλ σεκιούριτυ" και τα τοιαύτα. Αυτοί ήταν όλο το ΝΑΤΟ και αυτούς τους έχασε από τη στιγμή που εκφράστηκαν πολιτικά από τον "απαίσιο" Τραμπ. Του έμειναν μόνο κάτι επιτελικά τσουτσέκια του συστήματος Μπους, οι γερμανοί τζαμπατζήδες, οι άγγλοι μπατίρηδες και οι ρωσοφοβικοί ανατολικοί με τα σοβιετικά σαρακατράβαλα. Τώρα τρομπάρουν με δις τη βέρμαχτ για να ξαναστήσουν το μαγαζί. Που θα φτιάξει πάντσερ με χάλυβα από ΑΠΕ. Μόνο ο Βέγγος τέτοια σενάριο: πράκτωρ 000 εναντίον δόκτωρος Τσι. Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι. Μάλλον το μαγαζί φαλίρησε και αλλάζει ΑΦΜ και ΚΑΔ. Πλέον θα κυνηγάει "αντιδραστικούς" στο εσωτερικό του. Αλλίμονο σε 'μας...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αν κάτι καλό βγήκε από τους ατελείωτους πολέμους των Αμερικανών, είναι η μαγιά από μάχιμους αξιωματικούς και φαντάρους που είδαν πολλά και δεν μπορείς να κοροϊδέψεις με πίπες περί "νάσιοναλ σεκιούριτυ" και τα τοιαύτα. "

Δυστυχώς για σένα, και για τους άλλους σαν εσένα....ΔΕΝ ξέρετε τι σας γίνεται.
- ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;; Προφανώς ΟΧΙ.
- ΈΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;; Προφανώς ΟΧΙ.
- ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ;; Μάλλον ΟΧΙ.

Γνώμη όμως έχεις όπως και οι υπόλοιποι. Θα μου πεις γνώμες και κωλοτρυπίδες έχουν όλοι...το πόσο μέσα όμως πέφτουν και πόσο προβλέπουν το τι θα γίνει στο μέλλον άστο καλύτερα. Μόνο ο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ σας λέει το τι θα γίνει πριν γίνει.

Σε ότι έχουμε γράψει μέχρι τώρα ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.!! Άρα για ποιες πίπες μας μιλάς ρε τραχανοπλαγιά;;; Γνώμες διαφορετικές φυσικά και δέχομαι....αλλά εσύ μας ήρθες εδώ για να μας πεις ότι λέμε πίπες;;

Πάρε τον πούλο λοιπόν από εδώ για να μάθεις να φέρεσαι. Τις πίπες σου πάνε να τις πεις άλλου να δούμε θα ανεβάσουν τα κακοπροαίρετα σχόλια σου;; Πολύ αμφιβάλλω. Άντε για να μην αρχίσω τα "γαλλικά" .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δικαιώνομαι με γεγονότα ενώ εσύ έχεις παραμείνει στο να λες πίπες.!

ΑΡΡ. είπε...


Πράξι τεχνητή χωρίς κατανόησι
(μόνο με πουστονόησι θα συμπληρώναμε εμείς )
λέγεται απώλεια.

(Τσουάγκ Τζου.)