ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

- 3,1 δις 3 fdi
- 2,5 δις rafale
- 700 εκ f16 blk 50M, 30 sniper ATP, agm 84L, agm 88e
- 2 ? δις 4 κορβέτες
- 500 ? εκ αναβάθμιση 4 meko
- 390 εκ. 3 mq9
- 300 εκ 76 aav7
- 1 δις ετοιμαζόμαστε να δώσουμε για αναβάθμιση των m270

Αγοράζουμε χωρίς διαγωνισμούς 40χρονα προβληματικά αμφίβια που οι ΗΠΑ τα έβγαλαν εκτός υπηρεσίας, αφού πνίγηκαν άνθρωποι. Αγοράζουμε με απευθείας ανάθεση 3 mq9, μη οπλισμένα. Τώρα ετοιμαζόμαστε να αγοράσουμε patroller. Την ίδια στιγμή τα κονδύλια για εγχώρια ανάπτυξη του τομέα των μη επανδρωμένων είναι πενιχρά.

 Στόχος;; Να λαδωθεί το εντεράκι Αμερικανών, Γάλλων, Γερμανών, Ιταλών, γιατί με το σκεπτικό τους, επειδή δώσαμε στον έναν 5 δις, στον άλλο 7 δις, στον άλλον 3 δις και πάει λέγοντας, θα βάλουν τα σώματά τους μπροστά στον ελληνοτουρκικό. Βέβαια αυτή είναι η δικαιολογία. Η πραγματικότητα είναι τα μουλα.

Εάν για όλα αυτά δώσαμε/ θα δώσουμε 10+δις, τότε να μας εξηγήσουν οι άχρηστοι, γιατί δεν έχουμε καταφέρει να δούμε ένα μεγάλο άλμα στον τομέα των μη επανδρωμένων και τώρα πρέπει να αγοράσουμε patroller απ' τη Γαλλία, επειδή είναι οπλισμένο με ρουκέτες. Να μας εξηγήσουν, γιατί εμείς δεν μπορούμε να αναπτύξουμε ένα ανάλογο ucav. 

Να μας εξηγήσουν γιατί δεν έχει φτιαχτεί ένας οργανισμός που θα ασχολείται με την προώθηση και την επίβλεψη διαφόρων προτάσεων για τον αμυντικό τομέα και γιατί δεν αποδεσμεύονται περισσότερα κονδύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: