ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Φυσικά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που δεν θα αποκαλυφθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για έξυπνους λύτες. Ποιόν κρατάει στο χέρι ο παιδεραστής Λιγνάδης και αφέθηκε ελεύθερος;;;;;;;
 
Φαντάσου τι ξέρει και από που τους κρατάει ( τους περισσότερους). Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι η Μενδώνη είναι ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη στη κυβέρνηση. Έχει πάρει με τη viva όλα τα θεάματα και όλες τις επιδοτήσεις / για το πολιτισμό. Και μετά μου λέτε δεν είναι μπλεγμένα μεγάλα ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, πιλότων, μαφιόζων, δικαστών, δημοσιογράφων, κτλ. Όλα συνδέονται.
 
Οι μισοί και παραπάνω ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας μπλεγμένοι είναι.
Χωρίς κατοίκων περιορισμό και κάποιο βραχιόλι στο πόδι. Απλά ελεύθερος, για να μας δείξουν ξανά ποιοι κάνουν κουμάντο στη χώρα. Φυσικά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που δεν θα αποκαλυφθούν.
 
Αν σκεφτούμε ότι είχε δράση τουλάχιστον από το 1984 που εντοπίζεται χρονικά να έγινε μια πρώτη καταγγελία που την κουκούλωσαν όπως-όπως, βάλτε με το μυαλό σας πόσους βιασμούς διέπραξε σε 30 και πλέον χρόνια, κακουργήματα για τα οποία δε θα μάθουμε τίποτα ποτέ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , η απόλυτη ξεφτίλα της δικαιοσύνης . Όποιος νόμιζε ότι έχουμε τίποτα υπολείμματα δηλαδή . Σήμερα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει απεργία οι δικαστές αν είχαν τσίπα (δεν είδα με τα μνημόνια) αλλά ποιος την έχασε για να την βρουν. Έστω ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν τα παίρνουν κλείνουν όμως το στόμα τους για τον μισθό και το κύρος . Το θέμα είναι ο λεγάμενος και πόσες ψυχές έχει σημαδέψει , για λιθοβολισμό είναι και λίγο του πέφτει .
Και την είχα την απορία με τον πολιτισμό και την viva , και όλες οι εκδηλώσεις του δήμου Ηρακλείου online κλείνονται εκεί , να μην πούμε για τις συναυλίες και τα θέατρα ότι επιδοτεί το υπουργείο αντι-πολιτισμού . Η Τσι-Μενδώνη μαζί με την ακρόπολη έχει τσιμεντώσει και την καρέκλα της μην της την πάρουν 7-8 κυβερνήσεις που δεν κουνάει . Η Viva παίρνει και ποσοστά από τις εισπράξεις των Γερμανών στους αρχαιολογικούς χώρους ? Αν ναι θέλουν θάψιμο ζωντανοί πολύς κόσμος , έχω δυο - τρία πηγάδια να συνεισφέρω και μια σπηλιά σε λιόφυτο .
Τους serial killer & serial rapist μια είναι η τιμωρία .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή της υπόθεσης, πρόβαλλε ο Καρατζαφέρης βίντεο από εκπομπή της Κορομηλά από 90s με Βουγιουκλάκη (ξέρεις τι "λατρεία" της έχουν οι βασιλικοί) μαζί με 2 "αστέρια" που είχε "αλιεύσει" και που παρουσίαζε στο πόπολο: τον Λιγνάδη και τον Φασουλή. Ήταν και ο σχωρεμένος ο Μπονάτσος εκεί που άφριζε σιωπηλός από το κακό του. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο πίσω και πόσο ψηλά πάει ο βόρβορος...

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Είμαστε στην εποχή των μεγάλων αποκαλύψεων...
Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό... υπομονή να έχουμε και να ζήσουμε για να τους....(ας μην γράψω κακά λόγια στο ιστολόγιό σου...)

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Νομίζω πως περιποιήθηκα το θέμα σου, φωτογραφικά....