ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Koc: Η περίεργη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του τούρκου μεγιστάνα με τα αιματοβαμμένα χέρια

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όσο εμείς δεν κάνουμε τίποτε να το αποτρέψουμε , το σχέδιο εκτελείται κανονικά από τον Κούλη και τους λοιπούς Σημιτικούς της γερμανικής σχολής. Κούλης και Koc ανήκουν στην ίδια φυλή. Ούτε ο Κούλης είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ο Κότς είναι Τούρκος. Φοινικοβαβυλώνιοι είναι. Το όνομα Κοτς είναι άραγε σύντμηση του Cohen. Για το τι σημαίνει το όνομα αυτό τα έλεγα ΕΔΩ, σε σχόλιο. :

KOCH-CHOEN-Hotze Koch=Κοέν ή Cohen=IEΡΕΑΣ

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΦΟΥ XOΤΖΕ/Ηotze=ΧΟΤΖΑΣ=ΙΕΡΕΑΣ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ Hotze ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ KOCH-CHOEN ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ.....ΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ CHOEN ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Hotze ΟΠΩΣ Ο Ηotze Koch Harry
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΚΟΗΕΝ TO ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ!! (2 Βασιλέων 10:19) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΙΕΡΕΑΣ/ΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ"...ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ Kahin كاهن ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΝΤΗ" ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ.

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ/ΚΟΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΑΑΡΩΝ(ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ"...ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΑΤΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΜΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΜΩΝ ΡΑ;;;ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ;;ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΑΛ ΗΤΑΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΣ ΘΕΟΣ) ΔΗΛΑΔΗ "ΜLH" PROFERETAI "Mάλχ" η "Μόλχ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΜΩΝ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΛΧ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΩΣ "Μόλωχ"...ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ "ΜΑΛΑΧΙΑ" ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ....Ο ΜΟΛΩΧ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ...ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ El Asmounein, ΑΣ-ΑΜΜΩΝΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ...ΤΥΦΩΝΕΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΤΤΟΥΡΙΑ/ΤΡΟΙΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ . Σχετικές πληροφορίες.

Μία σκοτεινή σχέση με μεγάλο βάθος. Όσο τα κοιτάσματα του Αιγαίου.

Ήταν Ιούνιος 2018, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του στην Βουλή των Ελλήνων. Ο Ραχμί Κοτς (φωτογραφία), ο οποίος διευθύνει τον όμιλο Koc Group (συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη), με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων, είδε τον κ. Μητσοτάκη, με απόλυτη μυστικότητα, ειδικά ως προς το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, όπως αποκάλυπτε τότε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο γεγονός ότι ο όμιλος Koc εξαγόρασε το 2005 από κοινού με τη Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, αντί 4 δισ. ευρώ, δίνει από μόνο του τροφή σε πολλά σενάρια συνωμοσίας. Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συναντάται με τον μεγαλομέτοχο της τουρκικής εταιρείας πετρελαίου. Οι τούρκοι πανηγυρίζουν με την εκλογή Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία, και έπειτα ο Μητσοτάκης επιτρέπει στους τούρκους να διεξάγουν έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, προς όφελος της τουρκικής εταιρείας πετρελαίου! Θεωρία συνωμοσίας από μόνη της!

Η φωτογραφία με τον τούρκο μεγιστάνα και την σύζυγό του πρωθυπουργού

Για να μην ξεχνάμε και τις φωνές περί συνεκμετάλλευσης από στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε στο πολιτικό είτε στο μιντιακό τοπίο.

Ο όμιλος Koc και το σκάνδαλο Folli-Follie

Το σκάνδαλο Folli-Follie βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά ως κύριο πρόσωπο από τα συστημικά μέσα προβάλλεται ο Μάκης Μπαλαούρας! Την ίδια στιγμή, ο τουρκικός κολοσσός με επικεφαλής τον συνομιλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε προβεί σε μία σκανδαλώδη κατά πολλούς σύμβαση παρέα μαζί με την αμαρτωλή Folli-Follie και τον Κουτσολιούτσο: παραχώρηση της μαρίνας Μυτιλήνης για 40 χρόνια κατακυρώθηκε το 2012 σε ελληνοτουρκική κοινοπραξία εταιρειών στην οποία συμμετείχαν αφενός η «αμαρτωλή», όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, Folli Follie της οικογένειας Κουτσολιούτσου και από την άλλη η Setur Servis Turistik, συμφερόντων της πανίσχυρης τουρκικής επιχειρηματικής οικογένειας Κοτς!
Ως αρχιτέκτονας αυτής της συμφωνίας θεωρείτο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όμως αργότερα έλεγε πως δεν έβαλε αυτός την υπογραφή. Ή αλήθεια όμως είναι ότι η συμφωνία ξεκίνησε επί κυβέρνησης Παπαδήμου και ολοκληρώθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Ενώ την προκήρυξη την είχε υπογράψει ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Το ετήσιο μίσθωμα ανερχόταν σε 250.000 ευρώ και η συμφωνία προέβλεπε την παραχώρηση του τουριστικού λιμένα Μυτιλήνης για 40 χρόνια.
Αλλά και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είχε αναρτήσει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ παρέα με τον τούρκο μεγιστάνα. Τεκμηριώνοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις Μητσοτάκη – Κοτς να είναι διαχρονικές και ισχυρές.

Η αιματοβαμμένη οικογένεια Koc

Σε άλλες εποχές, ακόμα και η απλή επαφή ενός έλληνα πρωθυπουργού με την συγκεκριμένη τουρκική οικογένεια, θα αποτελούσε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Όχι όμως την σημερινή εποχή, που τα πάντα έχουν γίνει λάστιχο και η πολιτική εξουσία βρίσκεται στο απυρόβλητο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για την στάση της κυβέρνησης αναφορικά με την προάσπιση των εθνικών θεμάτων και ειδικά της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που αποτελεί χρυσωρυχείο για οποιαδήποτε εταιρεία πετρελαίου, πόσο μάλλον την τουρκική εταιρία πετρελαίου και τον μεγαλομέτοχο της.

Υπάρχει όμως και η ηθική διάσταση της συγκεκριμένης σχέσεις. Οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Boycott Turkey αναφορικά με την δράση της οικογένειας, συγκλονίζουν διότι βλέπουμε έναν κολοσσό να έχει δημιουργηθεί κυριολεκτικά πάνω στο αίμα των γενοκτονιών που διέπραξαν οι τούρκοι! Περιουσίες των χριστιανών που σφαγιάστηκαν, περιέρχονται στα χέρια της εταιρείας επί πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτός ο κολοσσός.

Το στρατιωτικό όχημα κόμπρα το οποίο κατασκευάζει η οικογένεια Koc και το παραδίδει στον τουρκικό στρατό

Εφιαλτική όμως είναι και η συμβολή της εταιρείας, στις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά αμάχων που διεξάγει το τουρκικό κράτος. Αφού το θωρακισμένο όχημα που χρησιμοποιούν τα τάγματα εξόντωσης του τουρκικού στρατού, είναι κατασκευής Koc. Συγκεκριμένα της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου, OTOKAR.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακτιβιστές από όλον τον κόσμο, ζητούν ολικό μποϊκοτάζ στις δράσεις του ομίλου και των εταιρειών του, χαρακτηρίζοντας τον έναν αιματοβαμμένο όμιλο.

Αυτό φυσικά μικρή σημασία έχει για τον κύριο Μητσοτάκη, την κυβέρνηση, τα ελληνικά ΜΜΕ.

Όπως μικρή σημασία έχει το ναζιστικού τύπου λογύδριο που είχε βγάλει ο ιδρυτής του ομίλου, Vehbi Koç: «Το Σύνταγμα μου είναι ένα. Υπάρχουμε όσο υπάρχει το κράτος και το έθνος μας»!

ΠΗΓΗ

 


2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα και καλή δουλειά , όλη η ελίτ της Τουρκίας αλλά και της Ελλάδας είναι χτισμένες πάνω σε αίμα . Οι Τούρκοι έσφαξαν όλους τους πρώην κατόχους των περιουσιών τους και των επιχειρήσεων τους , και οι μισές δουλειές τους στηρίζονται στην ευμάρεια που κλέβουν από άλλους και στην ζημιά που τους κάνουν .Οι εδώ δικοί μας έχουν λιγότερο αίμα ζωντανών στα χέρια τους σε σχέση με τους Τούρκους αλλά του ξεπερνούν στους αγέννητους που επίτηδες αποτρέπουν να γεννηθούν . Δυστυχώς λέω σε πολλούς προοδευτικούς και δεν το φαντάζονται ότι όταν θα πέσει το σύνθημα στους λαθρομετανάστες και στους αλλογενείς εντός πως ότι καταφέρουν να καταλάβουν στο γιουρούσι θα μείνει δικό τους , θα την πατήσουμε σαν τους Μικρασιάτες που τους την έπεσαν τα μανιασμένα πλήθη και τους σκότωναν και έπαιρναν τις περιουσίες τους . Και οι προδότες τότε και στην μικρά Ασία και στην Ελλάδα δεν είχα προμηθεύσει με τουφέκια τον εκεί πληθυσμό , ο οποίος βέβαια επίσης αγνοούσε επιδεικτικά τον κίνδυνο . Πιστεύω ότι αν υπήρχαν 400.000 τουφέκια στην Μικρά Ασία μετά το ξάφνιασμα από τα πρώτα επεισόδια , θα σταματούσε το ποτάμι της σφαγής από την αντίσταση . Για αυτό και αν θυμάμαι καλά ο Βενιζέλος δεν άφησε δυο πλοία από τον Πειραιά με εντολή ενός στρατηγού που ήθελε να τα στείλει να αποπλεύσουν με πολεμοφόδια για τους Έλληνες και τους Αρμένιους του Πόντου που θα έκανα βόρειο μέτωπο στους Κεμαλικούς να προλάβουμε να ανασυνταχθούμε στην Σμύρνη . Πάλι οι προδοσίες ήταν πολλές και με τον προδότη τον Στεργιάδη .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα καλή δουλειά και σε εσένα.! Πολύ σωστός σε όλα.