ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Το Τσί που μας βασανίζει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Τσί που μας βασανίζει.
 
Το Τσι είναι η ενέργεια ή η δύναμη της φύσης που απλώνεται σε όλη την δημιουργία. Ο ουρανός (το στερέωμα ή το σύμπαν), διαθέτει το "Ουράνιο Τσι" 天气(Tiān Qì), το οποίο συντίθεται από τις δυνάμεις των ουράνιων σωμάτων που επιδρούν πάνω στην γη, όπως είναι το φώς του ήλιου, το φώς της σελήνης και η επιρροή της στο υγρό στοιχείο.
Τσι" θα μπορούσε γενικά να οριστεί σαν ο οποιοσδήποτε τύπος ενέργειας που μπορεί να κάνει αισθητή την ύπαρξη δύναμης και ισχύος. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι, ηλεκτρισμός μαγνητισμός, θερμότητα ή φώς.
O όρος Τσι, ακόμα, χρησιμοποιείται συχνά για να εκφραστεί το ενεργειακό επίπεδο ενός πράγματος και ιδιαίτερα των ζωντανών οργανισμών.
Τούτων λεχθέντων αρχίζω και βρίσκω τις απαντήσεις για τα Τσι που μας βάλλουν στην καθημερινότητα μας και μεταβάλλουν συνεχώς τις ισορροπίες μας, ιδιαίτερα τις ψυχικές.
 
Τσι-άρας, Τσι-όδρας, Τσι-τσιπάς Τσι-πρας Τσι-θειάς σου
 
Αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Παρεμπιπτόντως:

¨Ο Βαλεντίνος είναι ξενόφερτος.

Δεν είναι Έλληνας σαν τον Αβραάμ, τον Ισαάκ, τον Ιακώβ, τον Ιεζεκιήλ, τον Μιχαήλ, τον Γαβριήλ, τον Ιησού κλπ. ¨


Το επικότερο σχόλιο, μάγκες, που ανέγνωσα ποτέ το ανωτέρω. Κινδύνευσε να πέσει ο τρούλος της αγιαΣοφιάς από το πικρό γέλιο.
Η εκπαιδευτική σχιζοφρένεια που μαστίζει προ αιώνων τον καημένο ημιΈλληνα Ρωμηό σε όλο το τραγικό θρησκευτικό της μεγαλείο!