ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ελληνικός χρυσός (που δεν ανήκει πια στην Ελλάδα) και η σχέση ΕΟΖ και Eldorado Gold Corporation .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα παρόλο τον διαλογισμό, το θηρίο ξύπνησε μέσα μου και είπαμε να βγάλουμε λίγες αλήθειες στην φόρα. Έπεσε στην αντίληψη μας η νέα αναβαθμισμένη επενδυτική συμφωνία της HellasGold , που υποτίθεται ότι ανοίγει τον δρόμο για την πλήρη ανάπτυξη των μεταλλείων Κασσάνδρας και την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαία χώρα-παραγωγό χρυσού στην Ευρώπη.!!!

Η Ελλάδα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη.. αλλά οι Έλληνες είναι  με μηδενικό όφελος, και η Χαλκιδική κρανίου τόπος.. Χάρη στην παλιά και στη νέα αναβαθμισμένη σύμβαση. Η απόλυτη παρακμή της ΒΑ Χαλκιδικής ... Μια παρακμή που είναι ορατή εδώ και χρόνια με το εμμονικό σύνδρομο να γίνει ένα απέραντο Gr Eldorado!!! Και μια που ανέφερα την λέξη Eldorado...αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι στην καναδική εταιρεία Eldorado Gold*  ΑΝΗΚΕΙ η θυγατρική της εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».!! Δηλαδή ο ελληνικός χρυσός ανήκει σε ξένη εταιρία. Και να ήταν μόνο ο χρυσός στην Χαλκιδική που ανήκει σε ξένους καλά θα ήταν. 

Έχουμε και τα Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. που είναι στην ιδιοκτησία της Eldorado Gold Corporation.!!  Η εταιρία Eldorado Gold Corporation έχει ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με το θέμα ΕΟΖ στην Θράκη που λέγαμε και φωνάζαμε εδώ και καιρό. Πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην διοίκηση Rothschild & Rothschild Consultants...και τα πιράνχας που τρώνε τις σάρκες του ελληνικού έθνους και εμπλέκονται με όλο αυτό έχουν όνομα και λέγονται...Μπακογιάνη, Τ$ίπρας ..Στυλιανίδης...Χρυσοχοῒδης...Λαμπάκης ...με αρχηγό και συντονιστή της ομάδας τον Γιόζεφ Άκερμαν.

* Η Eldorado Gold δραστηριοποιείται ΚΑΙ στην Τουρκία.!!

Υ.Γ Η παρούσα ανάρτηση αφιερώνεται αποκλειστικά στα φασιστοσκουπίδια συγκεκριμένου μπλόγκ...που όταν σε θέμα τους για τις Σκουριές Χαλκιδικής σχολίασα για το τι έγκλημα πάει να γίνει εκεί ...έφαγα το βρίσιμο της αρκούδας.! Και τώρα μας το παίζουν και εθνικιστές.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: