ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πιο ενδοτικό, υποκριτικό και προδοτικό κόμμα από την Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συρίγος(Blue Sky) απαντώντας στον κ.Ι.Μάζη  .."θα είμαστε παράνομοι αν βυθίσουμε το Τσεσμέ,αν οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν άσκηση με πραγματικά πυρά στην συγκεκριμένη περιοχή,πολύ περισσότερο μπορούν να στείλουν εκεί το ερευνητικό καθώς πρόκειται για ανοιχτή θάλασσα!!!".

Πιο ενδοτικό, υποκριτικό και προδοτικό κόμμα από την Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Πιο σιχαμένοι και πιο προσκυνημένοι από τα φοβικά φλωροστελέχη της δεν υπάρχουν.! Έχουν ξεπεράσει στην προδοσία ακόμα και το ΚΚΕ. Θα πλησίαζε ακέραιος άνθρωπος αυτό το σκυλολόι που λέγεται ΝΔ;;

Στο Μητσοτάκη παραδέχομαι το γεγονός ότι έχει αναθέσει αυστηρούς ρόλους στα πιόνια του και τραβάει τα λουριά αναλόγως. Τίποτα δεν γίνεται τυχαίο.  Επιτελική διαχείριση του όλου σχεδίου.
Είναι να τους ζηλεύεις τους Τούρκους πολιτικούς.Ο Ερντογάν απειλεί να κάψει τους εχθρούς της Τουρκίας ,σύσσωμη η αντιπολίτευση του ζητάει να ενεργεί όπως ο Ετζεβίτ στην Κύπρο.Άντε τώρα να μπορέσουν να τους ασκήσουν πιέσεις αποτελεσματικά οι δυτικοί. Μόνο σε εμάς τέτοια κατάντια.

Η ιστορία του Orucreis.. «Αν θέλεις να κουβεντιάσεις με τους Τούρκους, πρέπει να προκληθεί κρίση, να φανεί ότι φτάνεις στο χείλος του πολέμου, να φοβηθεί ο κόσμος και ιδού, έτοιμες οι συνομιλίες της ειρήνης». (Χένρυ Κίσιγκερ στον Ανδρέα Παπανδρέου τον Νοέμβριο του 1986)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://theconversation.com/earths-magnetic-field-broke-down-42-000-years-ago-and-caused-massive-sudden-climate-change-155580


The Outlander

Μμ. είπε...


ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΝ

Ο διάολος το Σημίτη
το έπιασε απ την μύτη,
τον Τσίπρα απ' το γόνατο,
τον Κούλη δε απ' το σώβρακο.

Όποιος βιάζει χαίρεται
κι όποιος ψηφίζει καίγεται.
Στης κόλασης την στέρνα
χέσον εντός και ξέρνα.

Είν' όλοι μες τον βούρκο
παρέα με τον Τούρκο,
ψυχές απομαζώματα
και τύποι όρθια πτώματα.

(Κι ενώ για πράγμα πρόκειται
καθαρά εξώφθαλμο
έρχεται κι στραβός πολιτικός
να σώσει τον μονόφθαλμο).