ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον πιο πλούσιο Τούρκο επιχειρηματία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ώστε η Μαρέγγα .." διατηρεί στενές επαφές με έναν από τους γιους του Ρ. Κοτς, τον Μεχμέτ" .!!!! Τώρα αυτό το "στενές σχέσεις" σηκώνει πολλές ερμηνείες..χε χε. Πειράζει που δεν θέλω να μας κυβερνάνε άλλο ανθέλληνες , αλλογενείς, μέτριοι, νάνοι και ζαβά;;; Έλεος πλέον με δαύτους όλους. Είναι όλοι τους σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗς ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ.!!
Μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει μια καλή διάθεση απέναντι στην Τουρκία και την αντιμετώπιση ελληνοτουρκικών θεμάτων σε βαθμό παρεξηγήσιμο από εσωκομματικούς αντιπάλους. Είναι εμφανές ότι οι εθνικοί τόνοι που κατά καιρούς ανεβαίνουν σε θέματα όπως οι Πρέσπες ή άλλες αντιπαραθέσεις με τρίτες χώρες δεν έχουν καμία σχέση με τους ήπιους τόνους που εμφανίζονται ακόμη και στις ελληνοτουρκικές κρίσεις.
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του φαίνεται να γνωρίζουν καλά την από κει πλευρά του Αιγαίου, αφού διατηρούν ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με το επιχειρηματικό κατεστημένο της Τουρκίας, κυρίως με την οικογένεια Κοτς.
Ας πάμε λίγο πίσω στον χρόνο: Τον Ιούνιο του 2018 (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), όπως έγραφε ο ΒΗΜΑτοδότης, ένας μυστηριώδης κύριος με καπελάκι τύπου Παναμά έφτασε με ένα θηριώδες τζιπ στη Βουλή για να συναντήσει έναν και μόνο πολιτικό.
Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο μυστηριώδης κύριος ήταν ο πλουσιότερος Τούρκος επιχειρηματίας Ραχμί Κοτς, ο όμιλος του οποίου ανήκει στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών στον πλανήτη. Αν και το τι πραγματικά ειπώθηκε μεταξύ των δύο αντρών δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ, το ρεπορτάζ έλεγε ότι συζήτησαν τα επενδυτικά σχέδια του Κοτς στην Ελλάδα.
Ο πολύπειρος Τούρκος μεγιστάνας είναι δεδομένο ότι «έβλεπε» να έρχεται στην πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ των επιχειρήσεων της δυναστείας Κοτς στην Τουρκία συγκαταλέγεται και το πλειοψηφικό πακέτο στην κρατική τουρκική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ). Η συνάντηση δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς ο Ρ. Κοτς γνώριζε πάρα πολύ καλά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Οι σχέσεις των δύο πάνε χρόνια πίσω. Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτή η σχέση που ενώνει τις δύο οικογένειες. Η σύζυγος του Κυρ. Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι διατηρεί στενές επαφές με έναν από τους γιους του Ρ. Κοτς, τον Μεχμέτ.
Αυτή η γνωριμία ξεκίνησε πριν από χρόνια, όταν οι δυο τους είχαν συναντηθεί στα έδρανα γνωστών πανεπιστημίων του εξωτερικού. Και οι δυο τους στο επίσημο βιογραφικό τους αναφέρονται στις σπουδές τους στο αμερικανικό Columbia. Τον Σεπτέμβριο του 2019 η σύζυγος του Ελληνα πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια ιδιωτικής της επίσκεψης στην Τουρκία επισκέφτηκε το νέο κτίριο Arter στην Κωνσταντινούπολη, ένας από τους πιο γνωστούς χώρους πολιτισμού και τεχνών στη χώρα. Αυτός χρηματοδοτήθηκε και ανήκει στην οικογένεια Κοτς. Η Μ. Γκραμπόφσκι όχι μόνο φωτογραφήθηκε στο Arter μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον βαθύπλουτο Τούρκο επιχειρηματία Ρ. Κοτς, αλλά ανήρτησε και τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΠΗΓΗ


5 σχόλια:

Μμ. είπε...



Αμάν! Βρε, τι φατσούλες αγαθιάρικες, μία και μία, να χαρώ, είναι αυτές!
Για αγιογραφία τέμπλου δρακουλοσατανιάρικου ναού ναούμε.
Η Γιάννα μόνο λείπει και η εθνική μας κιτσαρία.

Βρε, αυτή η γη που απομυζάτε
όλοι μέσα της θα μπείτε λέμε, ρε!

Ανώνυμος είπε...

οργανικες πυλες ολη η παρεα

kakos04 είπε...

Και αυτή η μύτη σαν τον κομήτη τι μου θυμίζει ? Κοτς είναι άραγε σύντμηση του Cohen ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Νικόλα...τέτοια μύτη έχει και ο Κούλης.!! Τίποτε τυχαίο...τώρα για την σύντμηση του Cohen που λες...έπεσες μέσα.!!

KOCH-CHOEN-Hotze Koch=Κοέν ή Cohen=IEΡΕΑΣ

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΦΟΥ XOΤΖΕ/Ηotze=ΧΟΤΖΑΣ=ΙΕΡΕΑΣ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ Hotze ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ KOCH-CHOEN ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ.....ΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ CHOEN ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Hotze ΟΠΩΣ Ο Ηotze Koch Harry
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΚΟΗΕΝ TO ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ!! (2 Βασιλέων 10:19) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΙΕΡΕΑΣ/ΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ"...ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ Kahin كاهن ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ "ΜΑΝΤΗ" ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ.

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ/ΚΟΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΑΑΡΩΝ(ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ"...ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΛΑΤΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΜΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΜΩΝ ΡΑ;;;ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ;;ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΑΛ ΗΤΑΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΣ ΘΕΟΣ) ΔΗΛΑΔΗ "ΜLH" PROFERETAI "Mάλχ" η "Μόλχ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΜΩΝ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΛΧ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΩΣ "Μόλωχ"...ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ "ΜΑΛΑΧΙΑ" ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ....Ο ΜΟΛΩΧ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ...ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ El Asmounein, ΑΣ-ΑΜΜΩΝΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ...ΤΥΦΩΝΕΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΤΤΟΥΡΙΑ/ΤΡΟΙΑ .

https://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Koch_(businessman)
http://gw.geneanet.org/rikvandorst?lang=en&p=hotze&n=koch

ΑΡΡ. είπε...


Και ο ημέτερος ομηρικός Κ-άλ-χ-ας εκεί κοντά βόσκει με τον εξουσιομανή ΑγΑμμωνα και την Ιφιγένεια και το χαλκούν (Καλχούν;) πολεμοχαρές ησιόδειο γένος που ο Δίας άφησε να αυτοκαταστραφή εμφυλιοπολεμικά στον Κόλχινο (κόκκινο) κατεστραμμένο πλανήτη διότι όπως οι μογγολότουρκοι είχον γεννηθή για την καταστροφή και μόνο.

Όπου γαρ θρησκεία, αρχαία και νέα,
συγκεκαλυμμένος, η μη, ασιατικός σατανισμός
και ανθρωποθυσία (παιδοφιλία και παιδοθυσία).


Πρβ. άθεο γένος Κυκλώπων (υιοί Ποσειδώνος, τυχαίο;)
και η φιλοσοφία του:

¨ο πλούτος, ανθρωπίσκε, τοις σοφοίς θεός.
τα δ' άλλα κόμποι και λόγων ευμορφίαι.¨
(Ευριπίδης: Κύκλωπες.στ. 316-7)