ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

15 Ιουλίου 1965 .....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ.!

Λύκαστρος :

15 Ιουλίου 1965 .....
Μιά ημέρα μνήμης για τον ελληνισμό... όταν ο Καταδότης έριξε την εκλεγμένη κυβέρνηση, με 53% του Γεωργίου Παπανδρέου, φέρνοντας τη πολιτική αποσταθεροποίηση που είχε ως αποτέλεσμα τον ερχομό της χούντας και το διαμελισμό της Κύπρου.....
Και όπως δείχνουν τα γεγονότα...η ιστορία... επαναλαμβάνεται.....σήμερα
που οι εθνοπροδώτες συζητούν την παραχώρηση του Αιγαίου.!!


Μετά τις ανήθικες , ανιστόρητες , επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας κάνουνε διάλογο με τους μογγόλους και μας έχουνε βάλει και χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι μας, τον αιώνιο σύμμαχο των μογγόλων σε βάρος μας, τον Γερμανό υπάνθρωπο. Ρε θα μας τρελάνουν οι προσποιούμενοι την ελληνική κυβέρνηση;;; Άλλη μια απόδειξη ότι πίσω από την κουρτίνα εκτυλίσσεται η πραγματική κρυφή διπλωματία (δηλαδή ένα νέο ξεπούλημα( που αργά η γρήγορα θα μας φέρει εμπρός σε νέα σε βάρος μας δεδομένα. Και το Κουλάδι μας πάει και για νέο Μνημόνιο, ακολουθώντας εντολές άνωθεν, η μάλλον υπό-θεν και ήρθε για να ολοκληρώσει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Ελλάδος και την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων. 

Όποιος δεν το βλέπει , η δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα , η ανήκει στον κομματικό στρατό.!! Έλεος όμως με όλους αυτούς, εξαντλήθηκε η υπομονή μας....και το ξέρουν και για αυτό ετοιμάζονται για το αυτονόητο...που έρχεται.!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: