ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Τα προεόρτια ανάπτυξης τουρκικού Στρατού και στο Αζερμπαϊτζάν;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ : " άν  μέσα στο καλοκαίρι δεν τα βρούνε, τότε τα καλύτερα έρχονται από τον Σεπτέμβριο στον Καύκασο... κρατήστε και δύο περιοχές για αρχή... Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στον ρωσικό Καύκασο και Κασμίρ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν στον ινδικό Καύκασο....το Αζερμπαϊτζάν είναι καθοριστικός παράγοντας για τον...Καύκ-ασσο.!! "
Οι Αρμένιοι, σε αντίθεση με μας, δεν είναι του κατευνασμού όμως. Εύχομαι στους Αρμένιους γρήγορη και αποφασιστική νίκη. Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης των Αρμενίων.

Η Τουρκία θα υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν σε σχέση με την επιδείνωση της κατάστασης στα σύνορα με την Αρμενία, δήλωσε τη Δευτέρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Αυτό που κάνει η Αρμενία είναι απαράδεκτο. Πρέπει να έλθει στα συγκαλά της. Θα υποστηρίξουμε το Αζερμπαϊτζάν για να διατηρήσει την εδαφική του ακεραιότητα. Το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι μόνο του», αναφέρει το RIA Novosti δηλώσει του Τσαβούσογλου στον τηλεοπτικό σταθμό TRT.
Θυμίζουμε ότι την Κυριακή το μεσημέρι στα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, σημειώθηκε ένοπλη σύγκρουση, και τρεις στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σκοτώθηκαν, πέντε ακόμη τραυματίστηκαν.

Τη Δευτέρα, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε τον βομβαρδισμό από δυνάμεις του πυροβολικού ενός χωριού στα σύνορα με την Αρμενία. Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε αυτές τις πληροφορίες.
Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν δημοσίευσε πλάνα από κατεστραμμένες θέσεις πυροβολικού δυνάμεων των Αρμενίων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: