ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όπως έγραψα και ΕΔΩ , είναι σίγουρο ότι ετοιμάζεται μεγάλη επίθεση και χτύπημα στο Ισραήλ  απο την Χεζμπολάχ, το Ιράν και τους σύμμαχοί τους . Αυτό δεν θα είναι ένα περιορισμένο χττύπημα και το καλύτερο σενάριο  είναι ένας σε έναν μακρύς και δαπανηρός και εξαντλητικός πόλεμος τόσο στην Συρία όσο και στον Λίβανο.Ένα εκτεταμένο μέτωπο πολέμου..που θα φθείρει συνέχεια τους Ισραηλινούς. Το βασικό δόγμα της επίθεσης θα είναι να κρατήσει τους Ισραηλινούς ακινητοποιημένους για μεγάλο χρονικό διάστημα και να τους πλημμυρίσει με πυραύλους και ενέδρες, να καταστρέψει τις αεροπορικές βάσεις και τα λιμάνια τους και να βομβαρδίσουν λιβανέζικες ή συριακές πολιτικές υποδομές που κάνουν το ίδιο με αυτούς. Θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό πόλεμο αυτή τη φορά.

Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν τι έρχεται και η ανησυχία τους είναι μεγάλη καθώς  η πρόσφατη άφιξη όπλων ακριβείας στα χέρια πολλών συμμαχικών αντιστασιακών ομάδων του Ιράν, όπως η Χεζμπολάχ και η Χαμάς , αλλά και άλλοι, ακόμη και Ιρανοί που πυροβολούν με πυραύλους ακριβείας από τη Συρία, το Ιράκ ή τον Λίβανο δημιουργούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα για το Ισραήλ. Τώρα η καταστροφική δύναμη της Χεζμπολάχ έχει  αυξηθεί , και το νέο θέατρο πολέμου θα είναι πέρα ​​από το πεδίο που έχετε δει ποτέ πριν. Ο Ζαρίφ είπε στον Πούτιν ότι εάν οι σιωνιστικές επιθέσεις στη Συρία δεν σταματήσουν τότε οι Σιωνιστές θα χτυπηθούν. Η ρωσική θέση σχετικά με τους σιωνιστές ηττημένους επίσης σκληραίνει. 


Τίποτα δεν στέλνει ρίγη στη σπονδυλική στήλη του Ισραήλ περισσότερο από την απλή αναφορά του ονόματος «Χεζμπολάχ». Και αυτό γιατί ο ισραηλινός στρατός ηττήθηκε από τη Χεζμπολάχ το 2006. Κάθε ισραηλινό στρατιωτικό σχέδιο ακριβώς στη Μέση Ανατολή από το 2006 ήταν να νικήσει τη Χεζμπολάχ και να σταματήσει την εξάπλωση του. Και προφανώς, κάθε ισραηλινή απόπειρα να το επιτύχει την τελευταία ενάμιση δεκαετία έχει αποτύχει σταθερά . Επίσης οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες  έστειλαν ένα μήνυμα, ότι  η απόφαση της Τεχεράνης να αντιδράσει στις ισραηλινές και αμερικανικές επιθέσεις έχει ήδη ληφθεί και θα εφαρμοστεί την κατάλληλη στιγμή και τόπο . Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι το Ιράν και οι περιφερειακοί σύμμαχοί του σχεδιάζουν πιθανότατα έναν  «ολοκληρωτικό πόλεμο».

Και αυτός ο πόλεμος θα είναι πολύ χειρότερος από άλλες φορές , καθώς ο "μπαμπάκας" η Αμερική πηγαίνει για εμφύλιο πόλεμο μετά το Νοέμβριο, καθώς ο Τραμπ θα χάσει στις εκλογές, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία και γι 'αυτό ο στρατός της Αμερικής έχει βγεί στους δρόμους και θα αρχίσει να σκοτώνει. Βέβαια δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει τις εκλογές.Οι εντάσεις είναι τόσο υψηλές και οι ΗΠΑ είναι τόσο πολύ διχασμένες που θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να την εξουδετερώσουν την Κίνα. Μια Κίνα η οποία με έξυπνο τρόπο εξοπλίζει το Ιράν με την κινεζική έκδοση του πυραύλου Phoenix για το Ιρανικό Cat F-14A, δίνοντάς τους το προβάδισμα σε οποιαδήποτε εμπλοκή BVR.

3 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,πόσο πιθανό το βλέπεις να σπάσει το μεγάλο φράγμα της κίνας και όλοι μετά να ψάχνονται;Πολύ παραφιλολογία υπάρχει τώρα τελευταία για ενδεχόμενη κατάρρευσή του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συνήθως Δημήτρη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτό για την παραφιλολογία. Τώρα αν αναφέρεσαι στο φράγμα των 3 φαραγγιών , το οποίο το έφτιαξαν για να δαμάσει την ορμή του μεγάλου ποταμού Γιανγκτσέ. Στη λεκάνη του Γιανγκτσέ ζει ο ένας στους τρεις Κινέζους. Τέτοιου είδους έργα τα θεωρώ Ύβρι προς την φύση. Οι κινέζοι μηχανικοί το παράκαναν από υπεροψία και υπερεκτίμηση των ανθρωπίνων δυνάμεων, πάντοτε μετά την Ύβρι ακολουθεί η νέμεσις.

Όμως θεωρώ ότι άλλο είναι το μεγαλύτερο κακό για την Κίνα.
https://m.naftemporiki.gr/story/1036497/to-kineziko-antipalon-deos-tou-lhc-tou-cern

Η τεράστια εκπύρωση από το Κινέζικο CERN μπορεί να προκαλέσει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ....ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και όχι μόνο στην Κίνα.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,έτυχε πριν από μερικές μέρες να μιλήσω με έναν ιάπωνα που μου εξήγησε κάτι σαν μια "αρχέγονη φιλοσοφία" που έχουν οι ιάπωνες και γενικά πολλοί νοτιοανατολικοί λαοί της ασίας.Πως τα ποτάμια,τα βουνά,οι φυσικοί σχηματισμοί κλπ αποτελούν τις φλέβες και το σώμα ενός "δράκου" που προστατεύει το έθνος.Και είπε αυτό που λες και εσύ.Πως όταν εμποδίζεις ή καταστρέφεις αυτά τα σημεία ο δράκος "θυμώνει" και άρει την προστασία του,επιφέροντας μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Αυτό με το κινεζικό σερν πρώτη φορά το ακούω,θα το ψάξω καλύτερα επειδή ακούγεται σημαντικό.