ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ...ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ 2021.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κατάσταση πηγαίνει προς αποκλιμάκωση για την ώρα...βέβαια όλα αυτά που μας κάνει ο καραγκιόζης της Μεσογείου ο Ταγίπ , είναι απλά τέστ. Μας δοκιμάζει...χρονομετρά τις αντιδράσεις μας , τι κάνουμε και πως το κάνουμε...για να ξέρει τι να κάνει όταν θα είναι έτοιμος. Σίγουρα στο επόμενο διάστημα θα μας κάνει πάλι τα ίδια "κόλπα"....άλλωστε το είπαμε : Ο Άρης από τις 25/7 ενεργοποιεί τα τετράγωνα του με Πλούτωνα στις 13/8..και Δία 4/8..Στο τέλος Αυγούστου..24/8 θα έχουμε και τετράγωνο με Κρόνο...Συγκρούσεις και χάσμα αντιλήψεων .Έχουμε μπροστά μας θερμά επεισόδια...
Όμως  το μήνυμα το πήρε ο καραγκιόζης απο εμάς...και έκανε πίσω , και θα κάνει πίσω διότι ακόμα δεν είναι έτοιμος. Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ...η Τουρκία μέχρι το 2921 δεν μπορεί να μας κάνει πόλεμο. Μετά όμως θα χτυπηθούμε με δύναμη σε όλα τα επίπεδα.!!

Υπάρχουν δύο λόγοι που ο Ταγίπ θα περιμένει μέχρι να φύγει το 2020...ο ένας λόγος είναι ότι περιμένει να ολοκληρωθεί η κατασκευή του αεροπλανοφόρου, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών λιμένος! Τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο ως πλοίο. Και τον άλλο λόγο...δεν θα τον αποκαλύψουμε ακόμα. Όταν θα έρθει η ώρα θα  παίξει στο Αιγαίο όπως έπαιξε στον Έβρο.... "Άμαχο" Ναυτικό... Θα πλημμυρίσει με σκάφη χωρίς όπλα , θέλει να έχει άμαχους στην θάλασσα. όπως έχει και στην στεριά των νησιών μας! Δοκίμαζε χρόνους χθές.....το μήνυμα όμως το πήρε και χαλάρωσε ...

Πάντως πολύ στεναχωρήθηκα που  δεν έγινε κάτι χθές.!! Διότι θα προτιμούσα ΤΩΡΑ παρά του χρόνου! Κάθε χρόνο και χειρότερα είμαστε, παρά καλύτερα. Κάθε μέρα που περνά είναι ΥΠΕΡ τους.  Διότι  ο καιρός κυλάει εις βάρος μας και μετά από ένα διάστημα απλά δεν θα αντιμετωπίζεται ...Βέβαια θα έχει και τον Αύγουστο καλές ευκαιρίες να ξεμπερδέψουμε με τους μογγόλους μια και καλή...αλλά μάλλον θα επαληθευτώ άλλη μια φορά. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟ...2021.
Είναι  η ευκαιρία να τους στείλουμε 100 χρόνια πίσω και να ελευθερώσουμε την χώρα μας.
Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να χτυπήσουμε πρώτοι. Θα πρέπει πρώτα να κάνει ο καραγκιόζης το ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ να  κάνει γεώτρηση ή έρευνα στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης! Αλλά πριν την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Anadolu δεν θα το κάνει! Μακάρι να κάνω λάθος και να παρασυρθεί από την έπαρσή του...Μακάρι...Μακάρι να βγάλει τα σκατόπλοια του έξω...για να τελειώνουμε.

3 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Ίσως προλάβει ο εμφύλιος της Τουρκίας να ξεκινήσει πιο μπροστά και να σφαχτούν μόνοι τους...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μακάρι φίλε Χρήστο θα ήταν πολύ καλό αυτό για εμάς.

Demetris είπε...

Μήπως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και ανοιχτές πληγές που έχει ο σαλταρισμενος Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Αρμενία και Πόντος;
Κάθε μέρα μετρά φέρετρα, αλλά τα εδώ "μέσα" μουγγα, άρα πρέπει να σώσει το κεφάλι του και της οικογένειάς του διότι όλοι τους κατηγορουνται για εγκλήματα πολέμου και εθνοκαθαρσεις. Φυσικά έχει αποκαλυφθεί και το αφεντικό του, άρα θα πρέπει να τον δώσει. Εδώ τώρα, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα παίξει τα ρέστα του πιστευωντας ότι η ΕΕ, Γερμανία θα δώσει εντολή (έγινε) στους πολιτικούς αλήτες της Ελλάδος να του δώσουν το κάτι τις του για να σωθεί, ενώ κατ ουσία θα του τα πάρουν αφού τον βάλουν να κάνει την βρώμικη δουλειά.
Σε όλο αυτό υπάρχει πρώτον, το βαθη κράτος της Αμερικής το ρώτησαν; αφού και αυτό παίζει στην περιοχή χοντρά, και το δεύτερο είναι ότι τον λόγο, στην προκειμένη περίπτωση, τον έχουν οι CEO των πολυεθνικών.