ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

"Μένουμε Ευρώπη"....Χάνουμε Ελλάδα.!

Λύκαστρος :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε όλο το "μένουμε Ευρώπη" σε ένα τούρκικο σκίτσο. Το  τούρκικο αυτό σκίτσο κάνει λόγο για την Ελλάδα στο θέμα της Αγιά Σοφιάς. Σε περιορισμένη κλίμακα αντικατοπτρίζει και τον αγανακτισμένο κάτοικο της χώρας  όταν του δίνουν επιδοματάκια. Τότε ξεχνά και τα εθνικά θέματα και όλα όσο πριν κατηγορούσε.
Αυτά για τους ρομαντικούς που οραματίζονται επαναστάσεις Υπάρχουν μόνο ατομικές ατζέντες που αν σε μεγάλο βαθμό αθροιστικά είναι αφενός παρόμοιες αφετέρου μπορέσουν και δημιουργήσουν σαν αριθμός μια συλλογική δυναμική μόνο τότε θα παρέμβουν στην πολιτική αναθεώρηση των πραγμάτων Τότε μόνο θα μπορέσουμε να κάνουμε λόγο για μια οιονεί επανάσταση. 

Κάθε κράτος υπηρετεί ένα στόχο. Στην Ελλάδα είναι η επιβίωση της ίδιας σάπιας και διεφθαρμένης πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας. Για να παραμείνει μοιράζει  χρήμα εκεί που πρέπει...όταν πρέπει.

Αν βγαίναμε από το € πως θα ζούσαν οι συνταξιούχοι, οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, εις βάρος των νεκρών, των ζώντων και των αγέννητων; Αν βγαίναμε από το € πως θα έφευγαν 600.000 νέοι για το εξωτερικό; Αν βγαίναμε από το € πως ερχόντουσαν εδώ τόσα εκατομμύρια λαθραίοι με επιδόματα για μόνιμη διαμονή; Εάν βγαίναμε από το € θα μπορούσαμε να καταστρέψουμε όλες τις περιοχές natura για την πράσινη ανάπτυξη; Εάν βγαίναμε από το € πως θα μπορούσαμε να παραδώσουμε την Μακεδονία στα Σκόπια, τα Επτάνησα στην Ιταλία, το Αιγαίο στην Τουρκία, την Κρήτη στο Ισραήλ κ.λ.π. για την ειρήνη και την ασφάλεια όχι μόνο της περιοχής αλλά προπάντων της Ε.Ε.... τότε τσάμπα μιλούσε η Μπενάκη στον πουστόγερο;...

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , μια που οι πολλοί είναι η πάρτη τους και μόνο , θα κινηθούν μόνο με το ζόρι και αν αναγκαστούν αρκετά , αλλιώς θα φιδιάζουν στο σπίτι τους με ψευτο-επιδόματα χωρίς να σκέφτονται . Είτε με επιχειρήσεις black flag είτε με λεπίδι θα κουνήσουν αναγκαστικά + μια διακοπή ρεύματος για μερικές μέρες να ξεκολλήσουν . Οι περισσότεροι λόγω βολέματος δεν έχουν καταλάβει τι ληστεία μας έγινε με τα έσπα , πόσες δραστηριότητες παραδώσαμε στους Γερμανούς και στην Ευρώπη που θα ήταν εξαγωγικές σε όλο τον πλανήτη με τεράστια έσοδα και απασχόληση του πληθυσμού σοβαρή και δημιουργική αντί συγνώμη για την έκφραση πουτανο-γκαρσόνες των πεινασμένων βλαχο-ευρωπαίων που παριστάνουν τους τουρίστες και έρχονατι εδώ με 7.90 την μέρα ανά κεφάλι και θέλουν και τεμενάδες . Οι δικοί μας οι περισσότεροι άμα μάθουν να κάθονται δεν ξανασηκώνονται για κανένα λόγο εύκολα . Πιστεύω οι πατριώτες (στρατιωτικοί και μη) περιμένουν το πάρτυ και να κινηθούν αφού ζορίσουν λίγο τα πράγματα για τους πολλούς, γιατί αν κινηθούν τώρα θα μπλέξουν με τους προοδευτικούς και θα ακούν και την άποψη του κάθε φυγόπονου επί παντός επιστητού .