ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Και ενώ εδώ τα λαδωμένα ΜΜΕ ασχολούνται με το ότι ο Πολάκης καπνίζει, και τις κότες του Ρουβά...σημαντικά γεγονότα  συμβαίνουν στην περιοχή, καθώς το Ιράν οπλίζει και δημιουργεί συμπαγείς συμμαχίες με τη Ρωσία και την Κίνα και οι Ισραηλινοί πρόκειται να χτυπηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά τους επόμενους μήνες θα γίνουμε μάρτυρες σημαντικών γεγονότων. Θυμάστε που σας λέγαμε ΕΔΩ... :
¨  όταν θα αρχίσει το μεγάλο πατιρντί θα είναι μόνοι τους.! Όλη η περιοχή εκεί θα γίνει ίσιωμα. Οπότε θα είναι αναγκασμένοι, η να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα παχιά λόγια πράξη, η να εισπράξουν τα επίχειρα της υπεροψίας τους. Ο καιρός που οι Γιάνκηδες έστηναν αερογέφυρες από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια και έστελναν αβέρτα μπάκα οπλικά συστήματα, που ήταν ακόμα στο στάδιο των δοκιμών και δεν τα είχε παραλάβει ούτε ο αμερικάνικος στρατός, πακέτο με τους χειριστές τους, για να γλυτώσουν τους γαμψομύτηδες, έχει περάσει."


Και δεν θα μπορούν να τους βοηθήσουν οι Αμερικανοί διότι εκτός του ότι έχουν 52% ανεργία...έχουν και τον εμφύλιο μέσα στην χώρα τους. Έχουν αναπτύξει τον αμερικανικό στρατό μέσα στους δρόμους και θα αρχίσουν να σκοτώνουν τους δικούς τους ανθρώπους. Οι Εβραίοι με μεθοδικό τρόπο καταστρέφουν την Αμερική....η μια από τις δύο φράξιες μέσα στην Σιών.

Και ενώ αυτά γίνονται στην Αμερική, που είναι η μόνη που θα μπορούσε να δώσει χείρα βοηθείας στο Ισραήλ....Η αεροπορική άμυνα της Συρίας αναβαθμίζεται και η τελευταία αεροπορική επιδρομή ενός Ιρανικού Sayyad 3 έπεσε στην Ιορδανία και δεν ήταν τυχαίο. Ήταν ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους. Ακόμα και το πιο μικρό παιδί ξέρει ότι η εκτόξευση μερικών πυραύλων σε άδειο κτίριο δεν θα έχει καμία επίδραση στη στρατηγική εξίσωση. Απλώς δείχνει πόσο αδύναμες και αναποτελεσματικές είναι οι Ισραηλινές προσπάθειες. Το τελευταίο διάστημα ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ διπλά διαβατήρια βγήκαν στο Ισραήλ για να μπορέσουν να διαφύγουν στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία. Το Bondi και το Bellevue Hill στην Αυστραλία έχουν αρχίσει και γεμίζει από αυτούς...και όπως είπε ο Bob Carr, ασκούν υπερβολική επιρροή στους διεφθαρμένους πολιτικούς της Αυστραλίας, ο εβραίος Frydenberg καταστρέφει τον τόπο έτσι κι αλλιώς. Οι λεγόμενοι "Φιλελεύθεροι" ανήκουν εντελώς στους Εβραίους. Όχι ότι οι Εργατικοί είναι καλύτεροι.

Ταυτόχρονα το Ιράν επιδιώκει να υπογράψει μια ολοκληρωμένη 20ετή οικονομική και στρατηγική συμφωνία με τη Ρωσία και την ίδια στιγμή που η Ισλαμική Δημοκρατία διαπραγματεύεται μια συμφωνία του αιώνα με την Κίνα, σηματοδοτώντας μια νέα ώθηση για τη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού εναντίον των ΗΠΑ, η οποία έχει ήδη περιθωριοποιηθεί παγκοσμίως και αντιμετωπίζοντας ταραχές μέσα  στο σπίτι της. Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Mohammad Javid Zarif έφτασε την Τρίτη στη Μόσχα για συνομιλίες στις οποίες ζήτησε την ανανέωση μιας συμφωνίας δύο δεκαετιών για συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Το περιεχόμενο του συμφώνου δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά ακολουθεί μια συμφωνία ορόσημο που περιλαμβάνει πωλήσεις πετρελαίου και όπλων, καθώς και πυρηνική συνεργασία που υπογράφηκε στις 12 Μαρτίου 2001, από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρώην Ιρανό Πρόεδρο Mohammed Khatami.

Υ.Γ Μέσα σε όλα αυτά τα γεγονότα...η Τουρκία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.!! Μην αμφιβάλλει κανείς ότι θα τα παίξει όλα...για όλα...ειδικά στο θέμα της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Χρήστος είπε...

Πιστεύω φίλε Λ να ξεβρωμίσει ο τόπος από τον λαό της ύβρις και τους γείτονές τους τα τουρκάκια μήπως και δει άσπρη μέρα ο πλανήτης, δεν ξέρω φυσικά τι κουμάσια είναι και η επόμενη αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερη μέχρι τώρα δεν δείξανε κάτι κακό....