ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ...για κόκκινο συναγερμό στις ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, ότι ανακαλούνται άδειες, στρατιωτικοί κλήθηκαν να μπουν στις μονάδες τους κ.λ.π . Διότι η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα με NAVTEX σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο, μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.  Η Ελλάδα απαντά με συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και προετοιμασία για απόπλου του Στόλου.  Ο γράφων όμως ΠΡΙΝ 10 μέρες...σας είχα προειδοποιήσει για αυτό....διότι ήξερα και ξέρω που πάει το πράγμα.
Γράψαμε τότε ΕΔΩ ...και σας είχαμε πει να κρατήσετε και τις ημερομηνίες :
" θέματα ιδεολογίας θρησκείας διαφορών...Έγινε ξανά..20/2..θέματα ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΥ....Θα επαναληφθεί 12/10..
Ο Άρης από τις 25/7 ενεργοποιεί τα τετράγωνα του με Πλούτωνα στις 13/8..και Δία 4/8..
Στο τέλος Αυγούστου..24/8 θα έχουμε και τετράγωνο με Κρόνο..
Συγκρούσεις και χάσμα αντιλήψεων .Έχουμε μπροστά μας θερμά επεισόδια...


Παγκόσμιας εμβέλειας το θέμα με την Άγια Σοφιά..Δεν θα κλείσει έτσι εύκολα ..Απολίτιστα και βάρβαρα..επεισοδιακή η συνέχεια ..κρατήστε τις παραπάνω ημερομηνίες..
Αιγαίο Καστελοριζο Κύπρος γεωπολιτικά συμφέροντα ...κρύβονται πολλά.."

Σήμερα λοιπόν από πολύ ασφαλείς πηγές και από έγκυρη πληροφορία ενημέρωση πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα του Τουρκικού Στρατού στον Έβρο..Πιθανόν να μας πάνε σε θερμό επεισόδιο....βέβαια ο Έβρος θα είναι ο αντιπερισπασμός, αλλού θα χτυπήσουν.!! Προς το παρόν η διόπτρα μου τους παρακολουθεί ανελλιπώς και αδιαλείπτως...Πάντως μην μασάτε διότι είναι και η Αίγυπτος να μπουκάρει στην Λιβύη και αν γίνει ...θα γίνει Σ/Κ όπως γίνονται πάντα όλα τα ωραία με το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όσο για τα αλιευτικά....τα αλιευτικά είναι για ασπίδα προστασίας τους στο στίγμα των ραντάρ . Βάζουν πολιτικά σκάφη ασπίδα στα πολεμικά και παρακαλάν να φάνε αυτά καμμιά βολή να τσιρίζουν μετά, μπορεί μέσα στα αλιευτικά να κρύβουν και άλλα πράγματα....αλλά σαν ασπίδα θα λειτουργήσου. Όπως βάζουν κάποιοι μπροστά τα γυναικόπαιδα.

Υ.Γ Ταγίπ έχω να κάνω κάτι σοβαρό αυτές τις μέρες ...οπότε χαλάρωσε. Άσε που έχει και 5 μποφόρ στο Καστελόριζο και θα ανακατευθούν τα μογγολάκια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: