ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Τουρκική προεδρία: Υπερβολικά αντέδρασε η χώρα μας στο Οruc Reis – Σαν να ήταν στρατιωτική κίνηση!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Είδατε πως χαλάρωσαν αμέσως μόλις πήραν το μήνυμα;; Το γυρίσανε αλλιώς ...ότι δεν ήταν στρατιωτική κίνηση εκ μέρους τους. Μόλις φορτώθηκαν οι scalp ...χαλάρωσαν προς ώρας..Όχι ότι δεν θα ξανακάνουν τα ίδια...εάν η Τουρκία  γνωρίζει ότι είμαστε διατεθειμένοι να τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο , θα καθίσει στα αυγά της. Καλά θα κάνουν τα μογγόλια να τα μαζεύουν και να φύγουν από Συρία, Λιβύη , και Κύπρο και να γυρίσουν στο σπιτάκι τους....διότι θα μαζευτούμε όλοι μαζί (Κούρδοι, Σύριοι, Αρμένιοι, Έλληνες, Λίβυοι, Γάλλοι, Αιγύπτιοι κ.λ.π)...θα κάνουμε έναν αντίστοιχο στρατιωτικό συνασπισμό σαν του ΝΑΤΟ εναντίον της  και θα της γανώσουμε τα κιόκια. Οι τούρκοι πάντα ήξεραν ότι μόνο Έλληνας μπορεί να αντιμετωπίσει Έλληνα! Αυτοί πάντα ήταν "τσίχλες" μπροστά μας! Οι ίδιοι οι τούρκοι, δεν μπορούσαν και δεν μπορούν με τίποτα να μας αντιμετωπίσουν οι ίδιοι γιατί απλά είναι λίγοι!!!

Η πολεμική ενέργεια την οποία προανήγγειλε η Άγκυρα με NAVTEX δηλαδή, να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει έρευνες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, χαρακτηρίστηκε από τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν ως ήσσονος σημασίας και άρα ήταν υπερβολική η αντίδραση της ελληνικής πλευράς!
Το να διεξάγει μια χώρα έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μιας άλλης χώρας αποτελεί αιτία πολέμου στα σοβαρά κράτη, καθώς η υφαλοκρηπίδα θεωρείται εθνικό έδαφος.

Τουρκική προεδρία: Υπερβολικά αντέδρασε η χώρα μας στο Οruc Reis – Σαν να ήταν στρατιωτική κίνηση!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια: