ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί, και μια άλλη Δυτική Συμμαχία θα πάρει την θέση του.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Πριν δύο μέρες στις  γράψαμε  ΕΔΩ..." Παίδες σας έχω νέα.!! Ο Σίσσι μόλις έλαβε το πράσινο φώς για να παρέμβει στην Λιβύη. Υπάρχει πολλή και έντονη αιγυπτιακή στρατιωτική δραστηριότητα δυτικά της Mersa Matruh και έχουν ενεργοποιηθεί 4 μπροστινές βάσεις κοντά στην Λιβύη. ".
Σήμερα 19 Ιουλίου ένα σωρό ιστολόγια..  έγραψαν ακριβώς το ίδιο με τα ίδια λόγια .!! Δεν ξέρω αν μας διαβάζουν...πάντως σίγουρα εμείς στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ είμαστε πολύ πιο μπροστά από αυτούς στην πληροφόρηση. Για σήμερα θα γράψουμε κάτι που ΔΕΝ έχει ξαναειπωθεί...από κανέναν.

Έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα ότι  το Ν.Α.Τ.Ο. έχει χωρισθεί σε 2 σκέλη… το φιλοαμερικάνικο και το φιλογερμανικό. Και ότι  με την εξ ανάγκης εδραίωση της Κωνσταντινούπολης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπου βεβαίως δεν έχει σχέση η αγγλοσαξονική μεμειγμένη με τα ιουδαίων δήθεν βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, όπως και η σημερινή καθ΄ολοκληρία ελίτ της νεότερης Ελλάδος… ολόκληρο το Ν.Α.Τ.Ο. κάποια στιγμή θα έχει διαλυθεί
Όμως αυτή η κόντρα ανάμεσα σε Η.Π.Α και Γερμανία έχει ξεκινήσει φανερά από το 2008. Η εμμονή της Γερμανίας σε πολιτικές λιτότητας έχει καταστήσει το αμερικανικό νόμισμα ακριβό σε σχέση με το ευρώ , με αποτέλεσμα να πλήττονται τα συμφέροντα των Η.Π.Α στις συμβάσεις δολαρίου. Ο Τράμπ ο οποίος δεν ενεργεί ως πολιτικός αλλά ως επιχειρηματίας -αφού αυτό στην ουσία είναι- δεν χρησιμοποιεί την πολιτική κομψότητα των προκατόχων του και την βγάζει άτσαλα πλέον στην επιφάνεια. Είτε μέσω ΝΑΤΟ είτε μέσω των δασμών στην Ε.Ε, είτε μέσω σκανδάλων τύπου NOVARTIS (ναι τους γερμανόδουλους των Αθηνών δεν θέλει ούτε να τους ακούσει)....SIEMENS , VW είτε μέσω κατηγοριών για υπόγειες ενεργειακές συμφωνίες με τους Ρώσους.

Από την άλλη η Γερμανία αντιδρά με τα δικά της μέσα . Ουσιαστικά ο εμφανής πόλεμος  Η.Π.Α, Ισραήλ ,Μ.Βρετανίας , Γερμανίας βγαίνει όλο και πιο πολύ καθημερινά στην επιφάνεια. Φυσικά η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει πεδίο μαχών τους.!! Το ΝΑΤΟ διαλύεται αλλά ετοιμάζεται στην θέση του , μια άλλη δυτική συμμαχία που ενδεχομένως μέσα σε αυτήν δεν θα είναι χώρες όπως η Γερμανία και οι χώρες σύμμαχοι της. Η τελική στάση Γαλλίας και Ιταλίας θα επιταχύνουν τα γεγονότα. Ο δε Γάλλος Μανωλάκης δεν θα αρνηθεί μια μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη του μέλλοντος.!! Καταλαβαίνετε τώρα καλύτερα γιατί είπε εκείνο το περίφημο ... «το ΝΑΤΟ είναι εγκεφαλικά νεκρό».

Ιστορικά μέχρι σήμερα ουδέποτε οι Αγγλοσάξονες άφησαν κράτος της Κεντρικής Ευρώπης και ιδιαίτερα την Γερμανία να κυριαρχεί για πολύ στην Ευρώπη...πολύ περισσότερο η επικυριαρχία αυτής να επεκταθεί μέσω του Νότου (Ελλάδα) στην θάλασσα της Μεσογείου  ή του Αιγαίου Πελάγους. Εδώ θα κριθεί το μέλλον όλων τους...στην ΕΛΛΑΔΑ.!! Ζούμε στην πιο ιστορική χώρα του πλανήτη, στην πιο ιστορική στιγμή. Ας ετοιμαστούμε για τις εξελίξεις που και διαφαίνονται αλλά και έρχονται πλέον. Στο εσωτερικό της χώρας μας , η κόντρα του φιλοαμερικανικού και φιλογερμανικού (Κούλης & Σια) , μαζί πλέον με το φιλορωσικό μπλόγκ θα γίνει εμφανής...λίαν συντόμως.!! Η Ελλάδα είναι εν τοις πράγμασι ανίκανη να αντισταθεί. Θα πρέπει λοιπόν μόνο πονηρά και με υπομονή να αντιδράσει ώστε να διασφαλίσει την ύπαρξη της αρχικά σαν χώρα και αργότερα όταν θα έχει δυναμώσει να επανεξετάσει της επιλογές της . Διοτι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε απλοί παρατηρητές σε μια σκακιέρα που δεν λαμβάνουμε μέρος, ούτε επηρεάζουμε αυτούς που λαμβάνουν μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: