ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ BEHIND THE SCENES

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ BEHIND THE SCENES.

Σήμερα ξύπνησα "ορεξάτος" από την ανάποδη βέβαια,επί του "εκδοτικού" come back του εθνικού μας "ξεβλαχευτή" ναι αυτού του πορνόγερου που έχει μεγαλώσει δύο πουτανάκια για κόρες :

Τι ήθελε και έλεγε ο Πετράν ο Κωστόπουλος ο μαρτυριάρης όνομα για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι;;
 
Πήγε, λέει, στο Dubai για δουλειές ο παίκτης. Της ΝAMOS Dubai για real estate είπε.
Αυτή όμως η εταιρία του Dubai λειτουργεί ένα hot bar εκεί που κάνει κυρίως promotion μοντέλων-ξεκωλάκιων του Instagram που θέλουν, έναντι αμοιβής βίζιτας να γίνουν κάποτε celebrities (το σχετικό διεθνές κράξιμο περί του τι γίνεται στο μπουρδέλο της Μ. Ανατολής  ΕΔΩ και ΕΔΩ ).
Ιδιοκτήτης της εταιρίας κάποιος Γ. Παπαλέκας , εκ του Ζευγoλατίου ορμώμενος, πρώην table dancer περιοχής Λουτρακίου, και από την δεκαετία του 90 επενδυτική βιτρίνα τρίτων (κυρίως Ελλήνων εφοπλιστών) για επενδύσεις real estate κυρίως στην Ρουμανία και το Μαυροβούνιο μέσω μιας εταιρίας με το βαρύ όνομα Globalworth (ιδιοκτήτης και του ομώνυμου ΝΑΜΟΣ στην Ψαρού στην Μύκονο καλέ...).
 
Και εδώ αρχίζουν τα ωραία.
Στην Ρουμανία, η Globalworth κάνει δουλίτσες κυρίως με την ΚυπριοΚινέζικη Zeus Capitatal Management.  
 
Σε αυτή φιγουράρει η μεγαλομέτοχος και της folie foilie FOSUN International όπως και άλλα γνωστά ονόματα από την ελληνική πασαρέλα επιχειρηματικότητας (Αδελφός Ζαβού, ο Αλεβιζάτος, ο Δοξιαδης με τους 32 μήνες θητεία, η ξαδέλφη Λυμπεράκη κλπ) συντονιζόμενοι μέσω μιας ΜΚΟ, της S4A. "Επενδύουν" αυτά που τράβηξε η Fosun βάζοντας το στα πόδια από την επένδυση του Ελληνικού για αγοροπωλησίες με τον mr Namos, του επιχειρηματία που θέλει τώρα και τις υπηρεσίες του Πέτρου για να πάει εμπρός επενδύοντας από τις κερδοφόρες δραστηριότητες επί των Instagram models.
Τι ξέρει να κάνει ο Πετράν καλά;;
 
Μα να ξεπλένει πολιτικό χρήμα μέσα από εκδόσεις life style! (O άλλος expert της παρέας των τέτοιων life style εκδόσεων του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚιστάν, ο πολύς Λιμπέρης δεν ξεμπέρδεψε ακόμα και μπαινοβγαίνει στην φυλακή). 
 
Ποια λεφτά;;
Μάλλον και αυτά που δεν πρόλαβαν να φάνε οι Κολιοτσουτσοι-οι πως τους λένε, της follie folie κλέβοντας μέσω της κινεζικής Fosun φόρους και τους επενδυτές του Ελληνικού Χρηματιστήριου και που πρέπει τώρα να ξεπλυθούν στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας. Είναι πολλά λεφτά το 1δισ ευρώ που υπεξαιρέθηκε για να δικαιολογούνται οι δαπάνες σε πάρτι σε ελληνικά νησιά ή για φιλοδώρημα στον Νιόνιο τον Σαββόπουλο .
 
Ενδεχομένως και κάτι άλλα 2δισ παρκαρισμένα στο Dubai μετά το κανόνι του Μαρινόπουλου (via κουπόνια προσφορών του Πρώτου Θέματος, του άλλου της παρέας, που πέθανε πριν κάνει post doc ξεβλαχεματος)...
Αυτά, και αρκετά πιπεράτα ακόμα, τα ανακαλύπτεις πλέον με μια σειρά από google seaarch στο internet ακολουθώντας τα ίχνη του χρήματος, δεν χρειάζεται κάποιος "δημοσιογράφος" να φιλοτιμηθεί για να τα ψάξει...
 
Τι περιμένεις τώρα να γραφτεί στο Mitro New Age;; Για το πως δουλεύει η βιτρίνα του ελληνικού καπιταλισμού behind the scenes;;
Προβλέψιμοι και χωρίς φαντασία οι υποτακτικοί συντελεστές του. Σε βαθμό κακούργηματος η βαρεμάρα, καμία πρωτοτυπία στις" επενδυτικές" τους κινήσεις μέσω των life style σκουπιδιών.
Οπότε ξαναερωτω :
 
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;;

 

6 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Και λιγα ειπες .
Εκνεφωμα με κατσαριδοκτονο χρειαζεται.

https://www.ignomisou.gr/2018/04/19/xerete-pios-ine-o-kostopoulos/

https://www.thestival.gr/eidiseis/koinonia/22744-i-filia-toy-kostopoyloy-me-ton-lalizrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwti-kai-i-axaristia-toy-pasok/

Ο Λαλιωτης ο πρακτωρ ηθοποιος του Θιασος Πολυτεχνειο.

https://kifisiotikanea.wordpress.com/tag/%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Ρόκκο. Αυτούς τους φτύνεις και νομίζουν ότι ψιχαλίζει...οπότε ναι μόνο με το κατσαριδοκτόνο θα τους εξαφανίσουμε πλήρως.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημερααα...!!!

Τα σεβη μου και εμενα Κουλη ....!!!!

https://www.fumara.gr/vasilissa-sofia-se-kyriako-mitsotaki-sas-thaymazei-olos-o-kosmos/

Μαρεγκα για φερε δυο παγωμενες στον ηρωα....

kakos04 είπε...

Καλημέρα και καλό Σάββατο , καλά τα λέτε , ο συγκεκριμένος είχε και αποστολή την καταστροφή της αισθητικής και να προωθήσει τα ανώμαλα ήθη στην Ελλάδα . Το άρθρο περιγράφει πολύ καλά σε πόσες δοσοληψίες είναι μπλεγμένος ,πολύ ενημερωτικό .

Μμ. είπε...



Πασοκο-Μιμη-κό παράγωγο κουλτούρας ψωνισμένου νεοπρωτευουσιάνου
ο ευρωβλαχέ Θεσσαλός.
Κάτι από ¨Τα άνθη της πουστοΜυκόνου¨ με επίπασι (= πασπάλισμα)
από ¨Ανθ' εμού Καρανίκας.¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κάτι από ¨Τα άνθη της πουστοΜυκόνου¨ με επίπασι (= πασπάλισμα)
από ¨Ανθ' εμού Καρανίκας.¨ "

Συγκλονίζει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας η δήλωση του Καρανίκα ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά....
Σκέψου να μάθουν ότι τα φέρνει στην χώρα ο κουμπάρος του Κυριάκου...χα χα χα χα χα