ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Για ουσιαστική στήριξη της μάνας και της οικογένειας κουβέντα . Μόνο πως θα την διαλύσουν τελείως στοχεύουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλλο υπογονιμότητα και άλλο υπογεννητικότητα κύριοι και κυρίες.

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε για το δημογραφικό. Άρχισε ο καθένας να λέει τα δικά του.
Άρχισε η τεχνητή γονιμοποίηση να αποτελεί την μόνη διέξοδο. Εύκολη λύση για πολλούς με χαμηλά και κοστοβόρα ποσοστά επιτυχίας ιδιαίτερα κοστοβόρα πολλαπλώς για την ίδια υποψήφια μάνα.
 
Αντί να κοιτάξουν τα αίτια της υπογονιμότητας εστιάζουν στην μπίζνα και στα ημίμετρα. Το θύμα ποιος άλλος Η ίδια η γυναίκα και ο εσωτερικό της κόσμος .Το μητρικό ένστικτο και η ολοκλήρωση της μέσω της τεκνοποίησης.
 
Βγήκαν στα φόρα οι κάθε πικραμένοι να μιλήσουν για το πρόβλημα. Παππάδες , πολιτικοί, η κουτσή Μαρία . Που ουσιαστικά δεν κάνουν κάτι παραπάνω από διαπιστώσεις. Για ουσιαστική στήριξη της μάνας και της οικογένειας κουβέντα . Μόνο πως θα την διαλύσουν τελείως στοχεύουν.
 
Η γυναίκα πειραματόζωο και το ζευγάρι καταναλωτής και όχι απαραίτητα ζευγάρι και η ίδια η γυναίκα υποψήφια μάνα φτάνει.Να και τα ιδιωτικά κέντρα τεχνητής γονιμοποίησης να και οι τράπεζες να χορηγούν δάνεια για τεχνητό και οικονομικό γαμήσι. Αλήθεια πόσες γυναίκες ή ζευγάρια έχουν πραγματικά αυτή την λύση αν η οικογένεια, η μητρότητα και η τεκνοποίηση στηριζόταν ουσιαστικά από την κοινωνία;; 
 
Πάμε τώρα στις αγαπημένες μου γυναίκες . Και το αγαπημένες στην κυριολεξία . Αν κάτι σέβομαι σε αυτή την ζωή είναι η γυναίκα η πηγή της ζωής, η πραγματική αιτία δημιουργίας σωστών ανθρώπων και η κρυφή δύναμη στην επιτυχία του άνδρα που συνήθως σκέφτεται με το κάτω κεφάλι αν δεν υπάρχει ένα γυναικείο δίπλα του να τον συμμαζεύει και να τον συγκρατεί από τάσεις αυτοχειρίας.
 
Κορίτσια συνέλθετε.. Η χειραφέτηση που οι ίδιες ζητήσατε και κατακτήσατε, η "ισότητα" ως αποτέλεσμα του κακώς εννοούμενου φεμινισμού έθεσαν μια ύπουλη παγίδα.Την επιλογή της σύγχρονης γυναίκας μεταξύ μητέρας - συζύγου και καριέρας . Ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος άθελα σας γίνατε εσείς Οι ευθύνες και οι πιέσεις που οι ίδιες ζητήσατε να αναλάβετε στην κοινωνία σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας έχουν τεράστιο κόστος.
 
Βρεθήκατε θύματα μιας κατάστασης για την οποία εσείς οι ίδιες αποζητήστε και δημιουργήσατε.Μάνα-σύζυγος-καριέρα είναι το τρίγωνο του διαβόλου για την σύγχρονη γυναίκα. Λίγες δυστυχώς καταφέρνουν να το ξεπεράσουν. Οι περισσότερες σε κάποιες από τις κορυφές του σκοντάφτουν . Δεν τα λέω εγώ . Η στατιστική τα λέει Κοιτάξτε γύρω σας. Πλείστα τα παραδείγματα. Όταν λέω είστε οι πραγματικές ηρωίδες της σύγχρονης κοινωνίας το εννοώ αλλά με τεράστιο δυστυχώς κόστος.
 
Φυσικά από την άλλη εμείς τα "παλιοτόμαρα" το είδαμε σαν ευκαιρία να ξεφορτωθούμε ευθύνες, σαν μάνα εξ ουρανού, και βέβαια το αποδεχτήκαμε πολύ πιο εύκολα από όσο φαίνεται. Το πατρικό συναίσθημα είναι επίκτητο δεν είναι ένστικτο όπως το μητρικό ούτε σκοπός ολοκλήρωσης του άνδρα είναι η τεκνοποίηση.
·
Όπως χρόνια λέω έχοντας εντοπίσει κι διαπιστώσει την αιτία του προβλήματος  ."Καλός" ο φεμινισμός δεν λέω αλλά αν είχε έναν άνδρα για αρχηγό που θα απαιτούσε συνεχώς επιδόματα στην σύγχρονη μάνα και σύζυγο, που θα τα λάμβανε ατομικά η ίδια ως εισόδημα, δεν θα έβλαπτε από το να ζητούσε ίσες ευκαιρίες εργασίας - σκλαβιά.
 
Με αγάπη και προπαντός με σεβασμό στην ύπαρξη σας και τον ρόλο σας στην ζωή....Ένα "παλιοτόμαρο" και για κάποιες/ους, ευτυχώς ελάχιστες/ους, σεξιστικό συντηρητικό γουρούνι


3 σχόλια:

ΔΙΟ είπε...

Ακολουθεί νοτ πολιτικαλι κορεκτ σχόλιο.

Μέσα από τη σύγχρονη διατροφή , τα καλλυντικά, τα χημικά και τη μόλυνση αέρα και νερού υπάρχει σταδιακή δηλητηρίαση των γενεών με στόχο να μεταμορφωθεί ο γκοιμ σε ένα υπανθρωπο ανίκανο για αναπαραγωγή. Το γυναικείο σώμα επιρρεαζεται από όλα αυτά ώστε διαχρονικά να δυσχερενει την γέννηση και να την κάνει βασανιστική. Ταυτόχρονο οι αρσενικές ορμόνες διαταρασονται και το σπέρμα δηλητηριάζεται.

Οι γκέι κοινότητα αποζητά και στηρίζει αυτή την κατάσταση ώστε να μην είναι υποδεέστερη με όσους μπορούν να αναπαραχθούν φυσικά ενώ στο μέλλον θα στηρίξει και την τεχνητή γονιμοποίηση/μήτρα ώστε να γίνουν οι γκέι ικανοί να α απαραχθουν τεχνητά.

Αυτό θα οδηγήσει σε νέα προϊόντα και αγορές που θα εμπορεύονται έμβρυα, παιδιά και γενετικούς χάρτες. Οπως γίνεται και σήμερα για λόγους μέγιστου κέρδους όπου α. Είναι δυνατόν όλα θα φτιάχνονταν από σόγια και απλά θα είχαν μορφή κρέατος , τυριού , χόρτου ή οτιδήποτε άλλο οι γενετικοί χάρτες που θα διατηρούνται θα συγκλίνουν σε έναν που θα βασίζεται στο ανθρώπινο χάρτη. Αυτός ο χάρτης θα τροποποιείται για τον εκάστοτε σκοπό οπως κρεατομαζες , απόγονοι, σεξουαλικοί σκλάβοι. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έτσι όπως πάμε θα τρώμε στο τέλος τα ίδια μας τα παιδιά.

Όταν ακούσετε για τεχνητές μήτρες τότε τα πράγματα φτάνουν στην πραγμάτωση τούς.

ΑΡΡ. είπε...



Αι γυναίκες μόλις τώρα ανακαλύπτουν έντρομοι (ευρίσκονται προ-) το ανδρικό σατανικό αδιέξοδο του ¨ουδείς μοντέρνος άνεργος καριέρας χωρίς πτυχίο.¨
Το οποίον είναι δι' αυτάς έτι οδυνηρότερον εκείνου των ανδρών διότι προϊούσης της ηλικίας χάνουν εν ταυτώ και το ιερό προνόμιο του γυναικείου φύλου, αυτό της φυσιολογικής μητρότητος. Γι αυτό και το κατεστημένο που σκέπτεται ¨πριν από σένα για σένα¨ εφρόντισε καλλωπίσαι την οικογενειακή αποτυχία της συγχρόνου γυναικός κάνοντας την ανάγκην ψυχολόγου ¨τρε σικ,¨ τίτλον οιονεί κοινωνικής τιμής, δια τας παρασυρμένας και απογοητευμένας (αλλά και ουκ ολίγον εψωνισμένας δυστυχώς) αυτάς θηλυκάς ψυχάς.

Μμ. είπε...



Παρεμπιπτόντως αυτός ο Έρικσον
(οψόμεθα μάλλον και άλλα τοιαύτα συμβάντα, μαύρα τελετουργικά,
εν δυστοπικοίς καιροίς κορωνοϊού, εις τους χώρους ευρείας δημοσιότητος
όπως και οι αθλητικοί)
αυτός ο παίκτης λοιπόν τί εμβόλιο έκανε οεό;
(Οι παίκται αυτής της κλάσεως εννοείται περνούν από τακτικό και εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο...)

Δεν το ομολογεί η αίξ, ως ειπείν, αλλά το κορωνοκέρας της;..