ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΧΡΟΝΟΦΥΓΑΣ 3

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΧΡΟΝΟΦΥΓΑΣ 3.

Ο μυστηριώδης ξένος μου εκμυστηρεύτηκε πως αυτό το μεγάλο τεχνικό πρόβλημα της ... ανυπαρξίας του χρόνου είχε πια ξεπεραστεί στην εποχή του κι η ανθρωπότητα είχε τότε ανακαλύψει τον πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η χρονοκάψουλα μοιάζει με ΑΤΙΑ και έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο, αναπτύσσοντας ταχύτητα κοντά σε εκείνη του φωτός, την οποία ταχύτητα θα φτάσει η ανθρωπότητα το έτος 2050. 

Όμως το ταξίδι στο χρόνο θα καθυστερήσει άλλα 60 χρόνια, ως το 2112. Τότε η ανθρωπότητα θα είναι σε θέσει να εγκαταλείψει το ηλιακό μας σύστημα και να ταξιδέψει ως παρατηρητής στο χρόνο. Η χρονοκάψουλα πρέπει να βρει ένα δυναμικό πεδίο και να περάσει μέσα από αυτό με ταχύτητα κοντινή του φωτός, όχι ίση γιατί θα εκμηδενιστεί και θα εξαϋλωθεί. Ένα τέτοιο πεδίο, που χρησιμοποιείται για άλλους στρατιωτικούς λόγους, είναι οι πόλοι της Γης, ακόμα και ρωγμές στο χωροχρονικό συνεχές, εντός του αρκτικού κύκλου,με αποτέλεσμα το φαντασμαγορικό Βόρειο Σέλας.

Όταν φτάνει κάποιος την ταχύτητα του φωτός, είναι στην ουσία ακίνητος, ενώ όταν φτάσει πλέον την ταχύτητα του φωτός εξαϋλώνεται και γίνεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ένα με το κβαντικό συνεχές του κόσμου. Άλλωστε τα άστρα που βλέπουμε στον ουρανό είναι το απολιθωμένο φως από το παρελθόν, πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια για να φτάσει στο σήμερα η αντανάκλαση του. Χρόνος = χρήμα.

Από το 2112 και μετά ξεκινάν τα ταξίδια στο χρόνο, οι άνθρωποι μπορούν να μεταβούν στο παρελθόν για τουρισμό ή για εκπαιδευτικούς λόγους, υπό παρακολούθηση, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να επηρεάσουν τα όσα έγιναν, ως παρατηρητές. Συχνά καλύπτονται με μανδύα αορατότητας, την περίφημη κυναίη ή φοράνε ρούχα της εποχής. Μπορούν να διδάξουν σε ανθρώπους πράγματα δίχως να αποκαλύψουν όμως την ταυτότητά τους και τους σκοπούς τους. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που θα γίνουν ταξίδια στο παρελθόν στα πλαίσια των ειδικών αποστολών του μέλλοντος, ώστε το παρόν να καθυστερήσει όσο δύναται την μετά αυτοκαταστροφή του. 
 
Ο Χρονοταξιδιώτης Χ, που προφανώς δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομα του για ευνόητους λόγους, αποτελεί μια τέτοια περίπτωση και ήρθε σε επαφή μαζί μου  παλιά, καθώς όπως διαπίστωσα γνώριζε εκ των προτέρων ή των υστέρων;; ότι κάποτε θα υπήρχαν κοινωνικά δίκτυα στο διαδίκτυο. Η αποστολή του ήταν κοινότυπη και κλασική: να σώσει τον κόσμο. Ταξίδεψε με την ωοειδή χρονοκάψουλα του στην σύγχρονη εποχή, προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο και μέσα από αυτό να εντοπίσει τις 2 κιβωτούς της γνώσης και του φωτός, με σκοπό να τις (από) κρύψει σε σίγουρα απόκρυφα και δύσβατα μέρη.
 
Ήρθε σε επαφή με έναν άλλον έμπειρο κι εξειδικευμένο  χρονοταξιδιώτη, τον Αντιφάνη, ο οποίος έχει κάνει πολλά ταξίδια στο χρόνο. Τον εντόπισε λίγο καιρό πριν και σε στενή συνεργασία με τους 5 εκπροσώπους της αόρατης αρχής οι οποίοι διασφαλίζουν τη πλανητική ασφάλεια, βρήκαν την Κιβωτό της Γνώσης στην Ελλάδα και την μετέφεραν με ευλάβεια σε μυστική τοποθεσία, κάτω απ'την  γη, μέσα , ένα ειδικό κτίριο όπου και διατηρούνται όλοι οι σπόροι κι όλα τα DNA ανθρώπων και ζώων, σε περίπτωση που η γη καταστραφεί ολοκληρωτικά, ώστε να μπορεί να αναβιώσει όπως ήταν. Αυτό το κουτί έχει μέσα όλη την ανθρώπινη ιστορία σε 3D και περιέχει όλη την ανθρώπινη γνώση. Η Ελληνική Κιβωτός της Γνώσης μπορεί να απενεργοποιήσει τις άλλες δύο Κιβωτούς....
 
Σε αυτό το σημείο δίνει τη δυνατότητα στο Haarp να λειτουργεί, χωρίς την Κιβωτό του Μιχαήλ, όπως κώδικά ονομάζεται, δεν θα ήταν δυνατή η εφαρμογή του. Αυτό το υπερόπλο ελέγχεται από τους Αμερικάνους. Η άλλη Κιβωτός του Γαβριήλ ή Κιβωτός του Φωτός εντοπίστηκε στην Μέκκα, κάτω από το εξωγήινο πέτρωμα.Έγιναν ανασκαφές και μπλέχτηκαν μυστικές υπηρεσίες και διπλωματικές αποστολές στη διεκδίκηση της. Το κουτί αυτό παρέχει πολύ μεγάλη δύναμη και απεριόριστη ενέργεια, άρα το διεκδικούσαν όλοι. Συν τοις άλλοις είναι κι ένα τρομερό υπερόπλο. Στις ανασκαφές που έγιναν, σκοτώθηκαν 15 άτομα από το πλάσμα που εκτοξεύει η Κιβωτός. Σε μια βδομάδα τα θύματα έφτασαν τα 200 και στο μεγάλο πια προσκύνημα στη Μέκκα το 2015 προκάλεσε μια τεράστια καταιγίδα πλάσματος, όπου τα θύματα έφτασαν τα 5000! 
 
Πολλούς πλάκωσαν οι γερανοί, άλλοι ποδοπατήθηκαν μέσα στον πανικό κι άλλοι έπαθαν ηλεκτροπληξία από τους κεραυνούς πλάσματος που έπεφταν σε όλη την περιοχή. Μετά από αυτό ανέλαβε με τον Αντιφάνη να μεταφέρουν την Κιβωτό του Γαβριήλ σε απόμακρο ασφαλές μέρος, με συνοδεία των ισχυρότερων ρωσικών πλοίων, λίγο πριν ξαναρχίσει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή. 

Μετέφεραν την Κιβωτό σε ένα πολύ απόκρυφο μέρος που κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει. Στην αχανή Ανταρκτική, κάτω από τον παγοναό της Αγίας Τριάδας, όπως πάει κανείς για την Κοιλάδα των Σογκόθ, στρίβει στην πρώτη οροσειρά των βουνών της τρέλας αριστερά και αφού φτάσει στο μνημείο του Άρθουρ Γκόρντον Πιμ παίρνει το παγιωμένο μονοπάτι για το όρος Έρεβος, απέναντι από το οποίο είναι χτισμένη η Αγία Τριάδα. Από ένα σημείο και μετά είναι δύσβατος ο δρόμος, καλό θα ήταν να υπάρχει διαθέσιμο ελικόπτερο. Μη ξεχνάτε, κάποτε κατοικούνταν αυτή η ήπειρος, ενδέχεται να δεχτείτε επίθεση από ιθαγενείς ή από γκρι ενδογήινα όντα, τα οποία κατοικούν μέσα στη κοίλη και όχι επίπεδη γη, καθώς εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη απόφραξη των δύο κόσμων και μπαινοβγαίνουν άνετα με τα πιατοειδή τους αντιβαρυτικά drones. Οπότε θέλει προσοχή..
 
Ο μυστηριώδης ξένος μου εκμυστηρεύτηκε αυτά κι αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του επιβιβάστηκε στον ιπτάμενο δίσκο του και αναχώρησε για το μακρινό μέλλον ανάμεσα στα άστρα. Έκανε μια ευθεία κίνηση πάνω από την πόλη κι ενεργοποίησε το σύστημα stealth, πότε εμφανιζόταν και πότε εξαφανιζόταν στα ξαφνικά, τα λαμπιόνια του αναβόσβηναν σε μπλέ, άσπρο, κόκκινο και πράσινο κάνοντας μπίου μπίου, έναν εκκωφαντικό ήχο βζιν που διαπερνούσε τα πάντα κι έκανε τα τζάμια των αυτοκινήτων να τρίζουν. 
 
Προφανώς ήθελε να κάνει ποζεριές με τον ιπτάμενο δίσκο του, αδιαφορώντας αν τον έβλεπαν κι άλλοι. Από τον πλανήτη Άρη στην συνέχεια κατευθύνθηκε πάλι ευθεία σε άλλη κατεύθυνση, σχηματίζοντας ένα ισόπλευρο αμβλυγώνιο ισοσκελές τρίγωνο και με μια κατακόρυφη οριζόντια αντιβαρυτική πτώση εκσφενδονίστηκε στο διάστημα και εξαφανίσθη από προσώπου γης. Ερχόταν από το μακρινό 0
καθώς πια στην εποχή του είχε καταργηθεί ο χρόνος και όλοι ζούσαν στο αιώνιο παρόν. 
 
Δε τους απασχολούσε τι μέρα είναι και γελάγανε όταν άκουγαν ότι οι αρχαίοι άλλαζαν την ώρα μπρος πίσω 2 φορές το χρόνο. Όλες οι παλιές χρονιές πήραν αρνητικό πρόσημο, -1, -10, -100 κτλ, μέχρι καταβολής κόσμου. Δεν υπήρχε πχ ή μΧ, ούτε ημέρες και μήνες, αφού δεν υπήρχε πια σελήνη στη γη, ως φυσικός δορυφόρος τουλάχιστον όπως παλιά. Τότε που μηδένισε ο χρόνος έγιναν όλα πιο απλά, αφού ο χρόνος καταργήθηκε και χρησιμοποιούταν μόνο στα πλαίσια των χρονοταξιδιών, κυρίως όμως του χρονοτουρισμού. Το έτος 0 ήρθε μετά το 2112
 
Το πρώτο μέρος ΕΔΩ , και το δεύτερο ΕΔΩ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: