ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μικρές καθημερινές κορωνοιστορίες


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μικρές καθημερινές κορωνοιστορίες.

Πάει ο Βρασίδας σε γνωστό μανάβικο της περιοχής να ψωνίσει .Το μανάβικο ως γνωστόν είναι ουσιαστικά εξωτερικός χώρος με στέγαστρο 40 βαθμοί θερμοκρασία.
Του την πέφτει τρελαμένη ηλικιωμένη γιατί δεν φορά μάσκα.
- Γιατί δεν είναι πλέον υποχρεωτικό της απαντά.
- και εγώ που φοράω είμαι βλάκας ανταπαντά.
- Δικό σας πρόβλημα.
- Κυρία μου λέει η μανάβισσα και άλλοι δεν φοράνε μάσκα εδώ.
- Αίσχος είναι απαράδεκτο φώναζε η γραία Δεν ξανάρχομαι να ψωνίσω εδώ.
- Ούτε εγώ σας θέλω για πελάτισσα είπε η μανάβισσα αφού τα πήρε στο κρανίο.
- Η γραία συνέχισε να τα χώνει μέχρι που μπήκε στο ΜERCEDES 300 suv που είχε και έφυγε
- Τώρα δικαιολογείται γιατί τρέμεις μην τα κακαρώσεις την τρόλαρε φωναχτά ο Βρασίδας και οι υπόλοιποι έβαλαν τα γέλια.
 
Θα ζήσουμε πολλές τέτοιες επικές στιγμές και μακάρι να παραμείνουν σε αντεγκλήσεις και να μην αρχίσουν οι σφαλιάρες και τα μαχαιρώματα. Να προσπαθήστε να αντιδράτε με χαμόγελο και σαρκασμό. Να τους λέτε για παράδειγμα ότι έχετε νοσήσει έως τώρα 2 φορές από τον ιό και έχετε αντισώματα και δεν κολλάτε πλέον .Να τους δείτε να φεύγουν τρέχοντας λες κι είδαν λεπρό...ότι ανήκετε στο είδος homus coronovirus anthecticus . Εκεί να δεις γλέντια . Αυτό κάνω εγώ.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Τα υλικά οικοδομής, έλεγε γνωστός μου, αύξησι 80%.
Οι βουλευταί ήδη πήραν τα βουνά και τας πανηγύρεις προς συντονισμόν της εκλογικής αγέλης. Πικρό το μεροκάματο / παρέα με τον θάνατο, έλεγε το παλιό ασμάτιον, αγκαλιά με την εθνοπροδοσία το βουλευτοκάματο θα συμπληρώναμε ημείς.
Έσσεται θερμόν εκλογικόν φθινόπωρον ως φαίνεται.
Φρεγατοκόπωσις, Ερδογάν ως επίδοξος Ναπολέων άλα Τούρκα θα τα παίξει οσονούπω Αιγαιακώς όλα για όλα.
Ελλάς, κερκόπορτα εφοπλιστών ανοικτή λόγω κολοσσιαίων οικονομικών συμφερόντων ταυτιζομένων προς τα γερμανοτουρκικά. (Μη εξόρυξις υδρογοναναθράκων, μη East med.)
Ελλάς η πιο τραγική εθνική ειρωνεία. Ο μεγαλύτερος παγκοσμίως ελληνικός εμπορικός στόλος προϋποθέτει το ελληνικό ως χειρότερο κράτος της υφηλίου. Απ' τους υδρογονάνθρακες τρώει γαρ κι ένα κομμάτι ο ελληνικός λαός απ' τα δεξαμενόπλοια μόνο οι ολιγάρχαι του πικρού νερού. Έτσι ο Τούρκος γίνεται ξανά φίλος όπως και επί οθωμανικής Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες ολιγάρχαι, κατοχικοί συνεργάται των Γερμανών ωχριούν έμπροσθεν των δημοκρατικών κληρονόμων των. Τότε προκάλεσαν ελληνικό εμφύλιο για να γλυτώσουν. Ώστε
οι μεν εξιλεώθησαν δια της δεξιάς παρατάξεως, οι δε δια της αριστεράς. Ετούτοι οι σύγχρονοι (άπαντες μονοιασμένοι εθνομειοδότες αριστεροί πιά, είναι η κρατούσα αντεθνική ιδεολογία του δημοκρατικού ολοκληρωτισμού παγκοσμίως πλέον) θα ήταν ευτυχείς με μια νέα μικρασιατική καταστροφή και μια νέα Τουρκοκρατία αρκεί να διαιώνιζε και ηύξανε το εφοπλιστικό των κεφάλαιο.

Λαέ ξύπνα. Και μάθε ότι χωρίς εθνική συνείδησι και πατριωτική πυξίδα θα σε πωλούν κι αγοράζουν κατά βούλησιν οι εντός και εκτός ολιγάρχαι τύραννοί σου.