ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mετά αναρωτιόμαστε γιατί υπολειτουργούν τα νοσοκομεία...Σε μια χώρα που έχει κάνει το ρουσφέτι επιστήμη και μεταφέρουν τα Γαλάζια παιδιά , το Σόι-Μπλέ όπου θέλουν όποτε θέλουν και όσο θέλουν αναρωτιόμαστε ακόμη πως πτώχευσε η χώρα και πως περιμένουμε οι ίδιοι πολιτικοί να μας σώσουν;; Από το Αττικόν Νοσοκομείο στο γραφείο του Μητσοτάκη και στην προεδρία της κυβέρνησης..,...Μνημόνιο ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Μόνο εδώ συμβαίνουν όλα αυτά. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.! Τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα αλλά να ανακαλύπτουμε πως ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τυπώνεται με μηχανήματα που έχουν αγοραστεί μέσω χρηματοδότησης της EUROBANK LEASING με ξεπερνά...Πως το πολεμάτε αυτό το καπιταλιστικό κεφάλαιο ρε σύντροφοι;; Δεν είναι δυνατόν έλεος! Για γέλια και για κλάματα είμαστε.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Αυτό το ψευδολαϊκίστικο ¨Υφυπουργός στον πρωθυπουργό¨ αντί του παραδοσιακού, επιβλητικού και αυτοκρατορικού ύφους ¨παρά τω πρωθυπουργώ¨ όπως αρμόζει στο ηγεμονικόν Έλληνα και όχι τον γυφτοΡωμιό και τουρκοσλαβογενίτσαρο, σπάει κόκαλα...

Τέτοια Ηρωστράτιος ασέβεια και σαδιστική κακοποίησι πια της θείας ελληνικής γλώσσης εκ μέρους των γαλάζιων Συριζαίων ούτε η ΕΑΜοσλαβική ¨κυβέρνηση του Βουνού¨ και οι Ψυχαρισταί ¨ξυλοσχίσται΄ και μαλλιαροί¨ του 1900...
Το αρρωστημένο μίσος των προς παν το ελληνικόν και πνευματικόν αντανακλά και βρωμίζει στο γλωσσικό των αισθητήριο. Ευχαρίστως οι ¨τοιούτοι¨ θα εδέχοντο την αντικατάστασιν της ελληνικής και την καθιέρωσιν της σλαβικής ή τουρκικής γλώσσης εν Ελλάδι.
Αλλά ¨δεινόν προς τα ελληνικά κέντρα λακτίζειν.¨ ¨Έστιν δίκης οφθαλμός.¨
Ο μισών δε και διώκων τα ελληνικά αυτοτιμωρείται ούτως αποκοπτόμενος
από τον καλύτερό του εαυτό και βυθιζόμενος εις τα σατανικά ολέθρια πάθη του.