ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οπότε σήμερα κανένας ηγέτης δεν μπλέκει με τα σκατά. Τους αφήνει να αλληλοεξοντωθούν μόνοι τους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ναι αλλά εάν όλο αυτό ήταν επί των ημερών μας... οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι αυτό είναι εμφύλιος!!! Θα άρχιζαν την παραμύθα περί ελληνικού αίματος... περί κάρματος... περί φασισμού κ.λ.π... 

Οπότε σήμερα κανένας ηγέτης δεν μπλέκει με τα σκατά. Τους αφήνει να αλληλοεξοντωθούν μόνοι τους . Οι φασίστες με τους κομμουνιστές , και οι μπλέ με τους πράσινους και κόκκινους.
Έχει τελειώσει το κρατικό μόρφωμα με το όνομα "ελληνική" Δημοκρατία, έχουν τελειώσει και όσοι ζούνε μέσα σε αυτό, κάτι άλλο ποιο άσχημο έρχεται, και έρχεται σύντομα.

Έχω την εντύπωση ότι για να θυμηθεί κάποιος ποιος είναι, εκτός του ότι πρέπει να απαρνηθεί ως ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό την ύλη… θα πρέπει να συνωμοτήσει υπέρ του ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Η μεγάλη πλειοψηφία έχει καταντήσει χειρότερη και από γουρούνι σε συμπεριφορά και ιδεώδη. Τι νόημα έχει η επιβίωση τέτοιων παράσιτων;; Είπαμε,. «πρέπει να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι», Και έτσι πρέπει να γίνει!

Δεν γνωρίζω για το τέλος της ανθρωπότητας… αλλά για το τέλος των αποβλακωμένων κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, θα επέλθει πάντα για το καλό τους, με δημοκρατικές διαδικασίες και δια της ψήφου των! Και αυτό πλέον δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας!

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



ΚΑΙ ΟΜΩΣ
ακόμα κι αυτή η απόλυτος ηθική και πολιτισμική σήψι ίσως λιπασματοποιεί
και εκτρέφει την υπομονή, επιμονή και ηρωική πίστι
για κάτι πολύ ένδοξο,
υπέροχο, μεγάλο.

¨(Αγησίλαος) έλεγεν τους την Ασίαν κατοικούντας (Έλληνας) ελευθέρους μεν κακούς, δούλους δε αγαθούς (ήτοι αρίστους χριστιανοδούλους) είναι.¨

(Πλουτάρχου Ηθικά: Λακωνικά αποσπάσματα, ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ 62)

Υ.Γ.
Προφήτης μέγας συν τοις άλλοις και ο μέγας Έλλην Αγησίλαος και μάλιστα
άνευ βαρβάρων αβρααμικών προσμίξεων...