ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η θέση της Ελλάδας αναβαθμίζεται από pillar σε caterpillar. Θα τον λιώσουν στις κυρώσεις τον "αυταρχικό ηγέτη"!!!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Η θέση της Ελλάδας αναβαθμίζεται από pillar σε caterpillar.

Θα τον λιώσουν στις κυρώσεις τον "αυταρχικό ηγέτη"!!! Στην φώτο άνωθεν βλέπουμε πόσο εμφανής είναι η "απομόνωση" της Τουρκίας και του Ερντογάν. Μπροστά και από την Μέρκελ είναι .!!! Πρώτη μούρη ο Ερντογάν που η χώρα του δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση....και τελευταίος ο πιό ασήμαντος πρωθυπουργός της ευρωπαϊκής ιστορίας. Αλλά θα μου κανείς και που το έχουν στην φωτο πολύ του είναι! Πίσω πίσω να μην τους πιάσει η γρουσουζιά του🤣🤣

Είναι που ο Ερντογάν βρίσκεται σε δύσκολη διπλωματική θέση έναντι του δικού μας "Τιτανοαχρηστου" πολιτικού κεφαλαίου,που τον ψήφισε ο Ελληναρας σε ποσοστό επί του συνόλου 22,2 %!. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γραμματέας του Μπάιντεν είπε στο Μητσοτάκη να μην είναι άκαρδος και να σκεφτεί τι θα απογίνει με τη συντήρηση του 6ου στόλου. 

Να τα βλέπετε αυτά εσείς που τον ψηφίσατε. Τα πορτοκάλια του χωριού γεμίζουνε βαπόρι ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι κι ψηφοφόροι.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Όταν βάνεις το ρουσφέτι και το εκ του δημοκρατικού παραθύρου αναξιοκρατικό βόλεμα πάνω από συλλογικό συμφέρον και τα εθνικά ιδανικά και καθήκοντα
(Τί ψυχή δηλαδή έθνος-πατρίδα θα παραδώσεις στον θεό και τους απόγονους σου) τέτοιους ξενόρριζους αντινατιβιστικούς πολιτικούς θα έχεις και θα οδεύεις, μαθηματικά και στρουθοκαμηλικά, προς τον εθνικό σου αφανισμό.
Κι αν εσύ κλείνεις τα μάτια σου ανοίγοντάς τα για ¨Σαρβάιβα,¨
¨Στην υγειά μας βρε παιδιά¨ και τον κάθε εμβολιομιζοΒερύκιο,
οι ξένοι το βλέπουν. Και όχι μόνο αι μεγάλαι δυνάμεις αλλά και οι όμοροι γυφτολαοί σου και ξερογλείφονται και ¨προπονούν¨ τις μήτρες τους.
Μ' αυτές γαρ τις τελευταίες πρόκειται να σε κατακτήσουν χωρίς πόλεμο
εφ' όσον εσύ με τέτοια κομμουνιστικά μυαλά και ως ιδανικός δημοκρατικός αυτόχειρ αυτοκτονείς, υπογεννητικά και πολιτικά, αργά και σταθερά.

Εσύ γαρ επιλέγεις. Η φύσις απεχθάνεται τόσο τα κενά όσο και το θνησιγενές παρά φύσιν. ¨Αιτία ελομένου (του επιλέξαντος), θεός αναίτιος¨ όπως θα έλεγε και ο Πλάτων.