ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών: «Ανεπιθύμητη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις Σέρρες»!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :" Κηρύσσουμε ανεπιθύμητη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πόλη των Σερρών για τις πράξεις της!" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών δεν θέλει την κοντή. Τώρα τα είδα όλα.!! Ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κήρυσσε ανεπιθύμητη την ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ κοντή ούτε που θα το φανταζόμουν. Φταίει μάλλον το νερό. Μεταλλάχτηκαν σε Χ.Α..χα χα χα ..Μαλάκα μου  πυρηνικά καπνίζετε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ;; Τι διάολο έχουν μέσα ;; Στρόντιο χαρμάνι με Κέσιο;;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με ανακοίνωση της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών κηρύττει ανεπιθύμητη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στις Σέρρες για μια σειρά αποφάσεων που έλαβε στα πλαίσια της θέσης της ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, καθώς και για το ότι πριν έναν μήνα  φωτογραφήθηκε στον φράκτη του Εβρου, ενώ πρόσφατα είχε υπο την αιγίδα της ένας «σκοταδιστικό συνέδριο γονιμότητας» (σ.σ. απέσυρε την στήριξή της μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών αναφέρει:  

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών το 1913 καθώς και η απόδοση τιμών στο πρόσωπό της από τον Δήμο Σερρών κρίνεται ανεπιθύμητη από τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες και τους συνταξιούχους.

Δεν ξεχνάμε ποια είναι η κα Σακελλαροπούλου και τι έκανε:

Εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους του αστικού-καπιταλιστικού μπλοκ εξουσίας (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) που επέβαλε τα μνημόνια με συνέπεια την εξαθλίωση των εργαζομένων, μικροεπιχειρηματιών, την καταστροφή των μικροκαλλλιεργητών αγροτών και εκδίωξε περισσότερο από 1 εκατομμύριο νέους στα πέρατα του κόσμου.

Σήμερα η κα Σακελλαροπούλου έρχεται στις Σέρρες να «τιμηθεί» για τη διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και να νομιμοποιήσει (να ξεπλύνει λέει ο λαός) τις πολιτικές ευθύνες, ίσως και τις ποινικές, της τοπικής αυτοδιοίκησης για την εγκατάλειψη του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών παρά τις εκκλήσεις των Νοσοκομειακών Ιατρών για στήριξη και για τον θάνατο εκατοντάδων συνανθρώπων μας το 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών (https://www.anexartitos.gr/koronoios-31-12-to-2020-mas-apochaireta-me-24-nea-kroysmata-stis-serres ) που αναλογικά ξεπερνούν τη φτωχή Ινδία και την «τρισκατάρατη» Βενεζουέλα του Μαδούρο, καθώς και την ξενοφοβική-ρατσιστική πολιτική των αρίστων στην πόλη και την Περιφερειακή Ενότητα.

Έρχεται στις Σέρρες για το κλείσιμο σχολείων και ΤΕΙ, για την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, για το κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, για τα φτωχά νοικοκυριά, για να δώσει λύση για τον ΤΑΠ και τον αγωγό, για τους πρόσφυγες και τους κατατρεγμένους, για τους εργαζόμενους, τα ωράρια, την εργασία και τους συνταξιούχους;  Έχει υπόψη της η κα Σακελλαροπούλου ότι ο πιο παραγωγικός νομός της χώρας είναι ο τελευταίος σε εισοδήματα; Ότι το 80% της γης ουσιαστικά είναι χρεωμένο στην τράπεζα Πειραιώς και κατ΄ επέκταση πουλημένα σε ξένα φαν; Δυστυχώς δε θα ακούσουμε τίποτα για όλα αυτά! Ούτε για τις καταστροφικές συνέπειες από την παραμονή μας στην Ε.Ε  την οποία εφαρμόζουν οι ευρωλάγνες κυβερνήσεις.

Έρχεται και θα τιμηθεί για τις παραπάνω πράξεις από τους «αρίστους», εύγε τους!

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα στέκεται απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, του ρατσισμού, της καταλήστευσης της φύσης που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ με την συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ακροδεξιάς. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα για δωρεάν και δημόσια υγεία για όλους και όλες με άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού στις δημόσιες δομές υγείας. Παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής ενάντια σε όσους την υλοποιούν ή την εγγυώνται.

Κηρύσσουμε ανεπιθύμητη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πόλη των Σερρών για τις πράξεις της!

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΕΡΡΩΝ

Σέρρες, 28/06/2021


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...


Μ' αυτό τον Μητσοτακοϊό
και την νεοταξική εμβολιομετάλλαξι
τα κομμούνια κόλλησαν ¨σαρβάιβο¨
και τα νουδούλια ¨άγριες μέλισσες.¨
ως και τα κομουνοψωλοχύματα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
μπέρδεψαν τον Χίτλερ με τον Στάλιν στην πορεία.

Πεπήδα τοίνυν ανηλεώς αυτούς, Λυκάστορ,
άνευ εισαγωγικών και προφυλακτικών.
Και γαρ το αναζητά εναγωνίως
ο τερψιλούκανος λαθρόλαγνος απαυτός αυτών.