ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΑΙΓΟΚΕΡΙΣΙΑ (ΑΙΓΑΙΑ) ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΙΓΟΚΕΡΙΣΙΑ (ΑΙΓΑΙΑ) ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Πρώτο μέρος)

"Δε γνωρίζω πότε και πως θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετά τον 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τα μόνα όντα που θα επιβιώσουν θα είναι μόνον οι κατσαρίδες και οι Αιγόκεροι".
(Μονόκερως ο Α', Απόκρυφα Κείμενα του Πανάρχαιου Τάγματος των Αιγόκερων*). 
 
Η ιστορία είναι φανταστική...οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι προϊόν της ζωηρής μου φαντασίας. 

Είμαι ιδρυτικό μέλος του πανάρχαιου Τάγματος των Αιγόκερων, το οποίο εγώ συμπτωματικά έφτιαξα κι είμαι αρχηγός του. Το Τάγμα δραστηριοποιείται κάθε 20.000 χρόνια με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη και να κατακτήσει την ανθρωπότητα. Το Τάγμα των Αιγόκερων ελέγχει την Βαβυλώνα ή αλλιώς Mystery Babylon η οποία ελέγχει τους Illuminati κι όλες τις Υπερστοές του πλανήτη που βρίσκονται πάνω από όλες τις μυστικές εταιρίες και μυστικά τάγματα αυτού του ταλαίπωρου πλανήτη.
 
Η Mystery Babylon βρίσκεται πίσω από όλα τα κοινωφελή ιδρύματα, τις ΜΚΟ, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις πολυεθνικές εταιρείες και τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν τις κυβερνήσεις της γης. Το τάγμα των Αιγόκερων αποτελείται από 2 τάξεις, μία εσωτερική και μία εξωτερική. Από τους απλούς δίκερους Αιγόκερους στρατιώτες κι εκτελεστικά όργανα του καθήκοντος, κι από τους Μονόκερους ηγεμόνες που αποτελούν τους πιο εξελιγμένους από τους Αιγόκερους. 
 
Πλέον οι άνθρωποι δεν θα χωρίζονται σε έθνη και θρησκείες, αλλά σε ζώδια, όπου κάθε ζώδιο θα κατοικεί σε μία περιοχή, σε απομόνωση από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Όλα τα ζώδια μαζί έχουν σαν σκοπό να υπηρετούν τους Αιγόκερους στο ιερό τους έργο, οι οποίοι Αιγόκεροι θα υπάγονται ιεραρχικά στην Τάξη των Μονόκερων Αιγόκερων. Τελειότητα μόνο και καθήκον στα πλαίσια μιας κοινωνίας θεϊκής χωρίς τα προβλήματα του παλιού κόσμου, με τους Αιγόκερους εγγυητές για την τάξη, την ασφάλεια, την ισότητα όλων των άλλων και για τη τήρηση των νόμων. 
 
Πάνω από αυτή την Αιγοκερίσια Τάξη των Μονόκερων βρίσκονται μόνο οι θεοί, δηλαδή οι ίδιοι οι Αιγόκεροι, κατά το ρητό του Glen Bendon: "No Lord shall stand before my eyes! I can see the light and I see through the truth, for I'm Deicide, Dominus, what can you do;;".
Καθότι είναι γνωστό ότι από αρχαιοτήτων χρόνων υπήρχαν 2 πύλες, η Πύλη του Καρκίνου ή θνητών και η Πύλη του Αιγόκερου ή Πύλη των θεών.
 
Έτσι εξηγείται τόση τελειότητα, καθώς οι Αιγόκεροι δεν έχουν ανταγωνιστικές τάσεις μεταξύ τους, αλλά ακόμα κι αν έχουν αφήνουν τις διαφορές τους στην άκρη, στο όραμα του κοινού σκοπού, της κυριαρχίας τους πάνω στα υπόλοιπα ζώα και δεν αντιμάχεται ο ένας τον άλλον, ο καθένας στηρίζει το έργο των υπολοίπων διότι για κάθε Αιγόκερω υπάρχει πάντα μία θέση εξουσίας. Έτσι όλοι τους μαζί οι Αιγόκεροι λειτουργούν σαν αγέλη, δεν γίνεται να υπάρξει μεταξύ τους αρχηγός, παρά μόνο ένας σεβάσμιος Μονόκερως σε ρόλο συντονιστικό, μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου των Αιγών. Όλα δίκαια. 
 
Η τωρινή Τάξη Πραγμάτων διακατέχεται από έριδες και ίντριγκες, διότι ως γνωστό αποτελείται από τα 3 πανάρχαια Μυστικά Αστρικά Τάγματα του Ζωδιακού Κύκλου, που βρίσκονται σε μεταξύ τους πόλεμο:
 
1. Οι αφελείς Υδροχοιστές που κυβερνάν σήμερα και σκοπεύουν να φέρουν τη ΝΤΠ της Νέας Εποχής του Υδροχόου. Η εποχή αυτή αποσκοπεί στην ισοπέδωση όλων των παλαιότερων αξιών και κεκτημένων. Ο Θεός αντικαταστάθηκε από τον Άνθρωπο και η δράση της χαρακτηρίζεται από τον αλτρουισμό και τον ανθρωπισμό, "πάντα εντός εισαγωγικών". Αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να αποβλέπει σε καλά και κακά για την ανθρωπότητα κίνητρα, ωστόσο είναι προδιαγεγραμμένο ότι όσο πάει τείνει από το κακό στο χειρότερο. 
 
Η φάση αυτή ξεκίνησε με όλο το New Age και είναι εξαιρετικά αφελής κι αθεράπευτα ρομαντική, καθώς ο άνθρωπος έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποδείξει τη φύση του. Από ένα σημείο κι ύστερα μάλιστα, η αθεράπευτη αισιοδοξία καταντά ηλίθια και επικίνδυνη, μιας και ο άνθρωπος δε δύναται να αλλάξει το ποιόν του. Αυτή η χαζομάρα που αποπνέουν είναι άκρως τοξική για τα λογικά σκεπτόμενα όντα, ενσυναίσθητα και αναίσθητα. Γι αυτό οι Αιγόκεροι είναι οι προαιώνιοι εχθροί τους και βρίσκονται σε πόλεμο από τις απαρχές του σύμπαντος. Ο κόσμος δεν χρειάζεται ούτε πολέμους, ούτε επαναστάσεις, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αρκεί να εκλείψει η βλακεία. Αυτό είναι εφικτό μόνο με την εξόντωση όλων των υδροχόων και λοιπών ζωδίων του αέρα, κυρίως των διδύμων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από απύθμενη χαζομάρα κι υποκρισία, πραγματικά ο κόσμος θα ταν πολύ καλύτερος χωρίς όλους αυτούς. 
 
2. Οι ρομαντικοί Ιχθείς που εκπροσωπούν τη παλαιότερη βασιλική Τάξη της Εποχής των Ιχθύων, αναπολώντας σε ηγεμόνες κι αυτοκράτορες, κινούμενοι από τα άγια ιερατεία της εποχής, κάτω από το όραμα της Μοναρχίας του Θεού. Η Χριστιανική Εποχή (και κατ' επέκταση ισλαμική) που κυριαρχούσε πριν 2.000 χρόνια, από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο ως τον Μεσαίωνα, επιβιώνοντας μέχρι το τέλος του προηγούμενου αιώνα. Σήμερα βέβαια υπάρχουν θρησκείες αλλά έχουν πλέον διακοσμητικό ρόλο, τα θεολογικά ιερατεία χάνουν βαθμιαία την δύναμη που είχαν στο παρελθόν και αντικαθίστανται από νέα επιστημονικά και τεχνολογικά ιερατεία. 
 
Όλα αυτά θέλει τα πολεμάει η Εποχή του Υδροχόου και θέλει σαφώς να εξαφανίσει από την Νέα Τάξη της, μαζί με τις εθνικές κυβερνήσεις και το παλαιό σύστημα των αυτοκρατοριών που έπεσε κι έφερε το νεότερο διεθνές σύστημα των εθνών-κρατών, αφαιρώντας έντεχνα των εθνών και μετατρέποντας τα σκέτο κρατών-μελών ενός νέου υπερκρατικού κ υπερεθνικού διεθνούς οργανισμού. Έτσι η Εποχή του Υδροχόου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετη εκείνης των Ιχθυών κι οι Ιχθείς αντιμάχονται τους Υδροχόους, όπως και οι Αιγόκεροι άλλωστε, οι οποίοι κι είναι σύμμαχοι και με τους Ιχθείς τους οποίους θέλουν να τους ελέγξουν, αλλά και με τους Υδροχόους τους οποίους θέλουν να τους αφανίσουν. Αν φύγουν οι Υδροχόοι από τη μέση, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόλυτη κυριαρχία των Αιγόκερων, στα πλαίσια της επερχόμενης ηγεμονίας τους.
 
3. Οι μεγαλοπρεπείς Αιγόκεροι, η Τάξη των οποίων επικράτησε πριν από 20.000 χρόνια και διαμόρφωσε τον τότε κόσμο πριν τον μεγάλο κατακλυσμό το 10.000πΧ γνωστό ως Ατλαντίδα, κυριαρχώντας για πάνω από 10.000 χρόνια. Αυτή ήταν η εποχή του Αιγόκερου ή Εποχή των Θεών, που όλες οι μυθολογίες περιγράφουν ως Χρυσή Εποχή ή Θεογονία. Το αποτέλεσμα αυτής της τελειότητας στους ανθρώπους ήταν η ήρεμη ειρηνική ζωή για χιλιάδες χρόνια χωρίς έννοιες κι έχοντας λύσει όλα τους τα προβλήματα, ΠΡΙΝ αρχίσουν να γίνονται ΑΠΛΗΣΤΟΙ και χάσουν το "θεϊκό" τους στοιχείο  σύμφωνα με τον Πλάτωνα , κάτι που τους οδήγησε  στην ματαιότητα και συνεπώς στην αυτοκαταστροφή. 
 
Αυτός είναι κι ο λόγος που συνέβησαν κατακλυσμοί όπως και ο καταποντισμός της Ατλαντίδας: Ήταν όλα τόσο τέλεια κι αρμονικά για χιλιάδες έτη πριν την καταστροφή. Είναι σαν να βλέπεις όλη την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μέσα από ένα πλάνο μόνο στο δάσος, ούτε μάχες, ούτε περιπέτεια, ούτε μυστήριο, τίποτα απολύτως. Χωρίς πλοκή, χωρίς ίντριγκα, χωρίς καμία απολύτως δράση. Ο άνθρωπος δεν το άντεξε αυτό, ούτε κι οι ίδιοι οι θεοί δεν άντεχαν τόση ηρεμία μες την απόλυτη τελειότητα, τους "έτρωγε" ο διάολος μέσα τους, για αυτό τα κατέστρεψαν όλα. Έτσι έγινε και ο καταποντισμός της Ατλαντίδας, ώστε να αποκτήσει λίγο δράση ο πλανήτης. Μετά από αυτό εμφανίστηκαν η εποχή του Καρκίνου στη Λίθινη Προϊστορική Εποχή όπου οι άνθρωποι διέμεναν σε σπηλιές ή σε κατακλυσμούς στις πρώτες κοινωνίες με πρωτόγονη οργάνωση, η Εποχή των Διδύμων ή Αρχαϊκή Εποχή με Πυραμίδες, Ζιγκουράτ και Μεγαλιθικά Μνημεία έως το τέλος της Μινωικής και Μυκηναϊκής περιόδου, η Εποχή του Ταύρου ή αλλιώς Γεωμετρική Εποχή, η Εποχή του Κριού ή Κλασσική Εποχή της αρχαιότητας όπου μεγαλούργησε η ανθρωπότητα, η Εποχή των Ιχθυών ή Ρωμαϊκή Χριστιανική Εποχή κι εν τέλη σήμερα η Εποχή του Υδροχόου.  
 
Κάθε εποχή έχει τα υπέρ και τα κατά της, με εξαίρεση την Κλασσική Εποχή που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανθρωπότητα κυρίως από αρχαιολογικής κληρονομιάς, καθώς αποτελούσε μια μικρογραφία της Εποχής του Αιγόκερου όπου όλα ήταν όχι μόνο τέλεια αλλά κι υπερτέλεια ή θεϊκά. Όλες οι άλλες Τάξεις Πραγμάτων είναι παροδικές και ευτυχώς διαρκούν μόνο κάτι λίγο παραπάνω από 2.000 χρόνια. Αυτή η Εποχή του Υδροχόου μέλλει να διαρκέσει 2.000 χρόνια, αν δεν γίνει ανατροπή της και άμεση επικράτηση της Τάξης Αιγόκερου. Γι αυτό το σκοπό εργάζονται οι νοσταλγοί της Εποχής των Ιχθύων που αντιμάχονται την υδροχοϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι ίδιοι οι Αιγόκεροι σαφώς δεν μπλέκονται ποτέ σε διαμάχες, είναι γεννημένοι για να είναι στρατηγοί και ηγέτες αυτής της γης, όχι στρατιώτες της κάθε Εποχής / Τάξης.
 
* Αιγόκεροι...αυτοί που φέρουν τα "κέρατα" της Αίγας..μας είναι γνωστό από την μυθολογία το Κέρας της Αμάλθειας,  ήταν σύμβολο της αφθονίας. Είναι γνωστό ότι το Κέρας σχηματίζει ένα " και το γράμμα Δ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πυρ-αμίς. Το γράμμα Δ είναι ένα ισόπλευρο τρίγωνο , οι γωνίες του ισόπλευρου τριγώνου είναι 60 μοιρών, είναι οι μοίρες που ορίζουν την τύχη του κόσμου..οι Κινέζοι ονομάζουν αυτό το τρίγωνο το Δ ΠΥΛΗ ή ΗΙΝ ΝΕU "Κλώθουσα Κόρη" ή "Υφαίνουσα Αδελφή". Και αυτή, η αιγοτρόφος χώρα, το ΑΙγαίο... έχει εκτρέψει κατά καιρούς με χρόνους και μουσικά διαστήματα, διάφορους μυθολογικούς θεούς, ημίθεους, η έστω ήρωες.

(συνεχίζεται) 
 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρωτον ειμαι υδροχοος και πρεπει να εξαφανιστω για να ανασανει η ανθρωποτητα χα χα χα χα και δευτερον επειδη ακουγα μεταλ οι motorhead ηταν κορυφη .
γεια σου φιλε λυκ.

χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γειά σου φίλε Χρήστο. Καιρό είχες να σχολιάσεις όλα καλά;; Όχι μωρέ γιατί να εξαφανιστείς εσύ είσαι δικό μας παιδί το λέει και ο σεβάσμιος Μονόκερως..

Ανώνυμος είπε...


θα μπορούσαμε να έχουμε την συνέχεια του;