ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Γιατί ως γνωστόν οι μεγάλες ιδέες συλλαμβάνονται στο χέσιμο αλλά εκτελούνται στην κουζίνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κρυφή συνάντηση Μητσοτάκη - Τατάρ σε κουζίνα ξενοδοχείου.
Όπως διευκρίνισε το Μαξίμου η τυχαία πλέον και όχι κρυφή, μετά την αποκάλυψη της, συνάντηση δεν ήταν πολιτική - κρυφοδιπλωματική αλλά έχει να κάνει με την συμμετοχή έκπληξη των δύο ηγετών στο επόμενο Master Chef.
 
Στην φωτό οι δύο ηγέτες διαφωνούν αν στην πάπια οσομπούκο χρειάζονται 3 γαρύφαλλα αντί για δύο, που παραπλανητικά υποστηρίζει ο Πετρετζίκης, ώστε να μην χαθεί το άρωμα τους από το ένα στικ κανέλλας.
 
Γιατί ως γνωστόν οι μεγάλες ιδέες συλλαμβάνονται στο χέσιμο αλλά εκτελούνται στην κουζίνα. Μόνο που δεν γνωρίζουν ότι η φυλή των δεν-Μασάει, .....δεν Μασάει από αυτά. Όπως βλέπεται ο Τατάρ φοράει μάσκα , ενώ όλοι ασχολούνται με την μετάλλαξη "Δ"...ο Τατάρ φοβάται την μετάλλαξη "Sillyμπούρδας". Παρόλο που κυκλοφόρησε το μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik Light. Τώρα και σε light με χαμηλά λιπαρά.
 
Καλημέρα μόρτες και μόρτισσες.

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , ο συγκεκριμένος δεξιά πανηλίθιος αμφιβάλλω αν έχει ψήσει έστω τοστ στην ζωή του . Τυχαία μπέρδεψαν την τουαλέτα με την κουζίνα πρωί πρωί και μια και πέτυχαν την κυρία Σούλα εκεί που έβγαζε selfi με την πάπια οσομπούκο μπήκαν και αυτοί στο πλάνο . Και μιλάει με το κατοχικό σκυλί με τόσα ρεσάλτα σε ψαράδικα την προηγούμενη εβδομάδα . Το δράμα είναι αυτοί που τον πιστεύουν ακόμη , και τον εμπιστεύονται.............

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...η πάπια όπως γνωρίζεις είναι θέμα sos στο Master Chef (που πας ρε ταβερνιάρη Master αν δεν ξέρεις από πάπια) Το μυστικό που κάνει την διαφορά στο οσομπούκο είναι το γαρύφαλλο.

Πάντως όσα καρυκεύματα και να βάλεις σε αυτά τα δύο λαμόγια δεν "τρώγονται" με τίποτα.! Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άτομα(;) που πάνε και ψηφίζουν αυτό το ΜΗ ελληνικό λαμόγιο.Αλλά θα μου πεις όταν βάζει κανείς το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό συμφέρον...τότε ακολουθούν συμφορές και εθνικές καταστροφές.

Μμ. είπε...



Αυτός ο περιγέλαστος κλόουν-Μίστερ Μπιν του πολιτικού ¨Χατζηαβατισμού,¨
ο ατσαλάκωτος νάρκισσος, ο συνειδητά αλλοεθνής ιερόδουλος του αντινατιβισμού και της Λοατκί κοινωνικοπολιτικής διαστροφής
είναι γονιδιακώς εθισμένος και νεοταξικά εκπαιδευμένος εις τας παρά φύσιν συνευρέσεις εξ ού και η εικονιζομένη και διαγραφομένη πρωκτόλαγνος έλξις
προς τον κτηνώδη Ασιάτην γενοκτόνο εχθρό.