ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 14 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..14 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ... 
 
Αναστάτωση και βεβιασμένες κινήσεις μέσα από ξαφνικά γεγονότα μας οδηγούν σε λάθη.
Από την πιο δύσκολη εβδομάδα της χρονιάς...και πέρα από τις εκλείψεις που συνεχίζουν ενεργές...έχουμε και το 2ο τετράγωνο Κρόνου Ουρανού..ακριβώς πάνω στην Ελλάδα μας..
Ιδιαίτερη πίεση ..και στερήσεις ..
Οικονομικά θέματα που τώρα δεν θα φανούν...θα τα δούμε σε βάθος χρόνου έως το τέλος της χρονιάς αρχή της άλλης.
Οριακά στις αντοχές μας..ούτε δύναμη για επανάσταση..μαζί και ο Ποσειδώνας στα τετράγωνά του πάνω στην Αφροδίτη της χώρας μας..πτώχευση χρεωκοπίες θα ακούσουμε και για τον λαό..για μεγάλες επιχειρήσεις....Χάος δεσμεύσεις ευθύνες..συγκρούσεις....γεωφυσικά φαινόμενα..θέματα τροφής..τόσο χαλάζι βροχές..καταστράφηκαν σπαρτά..
Πανδημία εμβόλια μεταλλάξεις ..αρνητές ή μη ..και ο Ερμής ακόμη ανάδρομος...λύσεις δεν υπάρχουν..
Από την άλλη η Τουρκία θα αρχίσει και πάλι απειλές στα νησιά μας...Σοκαριστικές αποφάσεις..ψυχραιμία ..δώστε προσοχή και την Τετάρτη ακραίες θέσεις σε συζητήσεις...φαινόμενα με φωτιές..
Προσοχή όσοι παίζετε τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα..ποντάρετε στην τύχη..άνθρακας ο θησαυρός θα αποδειχθεί η Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με Δία..και στη συνέχεια..
Πέμπτη Ήλιος χιαστή με Πλούτωνα...φούσκες και σε θέματα με το ψηφιακό κρυφό χρήμα..
Βία και θυμός...λάθη επιλογές...Σαββατοκύριακο γεμάτο απρόοπτα και δυσκολίες..
Κυριακή ο Δίας στους Ιχθείς ξεκινά την αναδρομή του..2°11'..ας το φιλοσοφήσουμε αλλιώς..δώστε άλλη διάσταση στις σκέψεις σας..και δείτε ξανά που επεκταθήκατε και εάν πρέπει να μαζευτείτε..
Βήμα βήμα χωρίς βιασύνες...Προσοχή όσοι παίρνετε φάρμακα..ουσίες..και βαδίζετε προς κατάθλιψη..
Θα ακούσουμε για τάσεις φυγής... αυτοκτονίες...δυστυχώς...
Ξεκινούν οι εξετάσεις..για τους μελλοντικούς σπουδαστές..καλή επιτυχία..προσοχή σε λάθη ως προς την κατανόηση των ερωτήσεων με Ερμή ανάδρομο...μη βγείτε εκτός θέματος... 
 
♈Κριοί..
Φίλοι και οικονομικά εμπλέκονται...ίσως ένα αλισβερήσι..με όχι και τόσο συμφέρον..
Προσοχή και σε τσακωμούς με φιλαράκια..οριστικούς ..Ο έρωτας σας παίζει...τα δικά του παιχνίδια..
Εάν είστε γονείς αγωνίες έχετε..για τα παιδιά σας..Ο Δίας αναδρομεί..ενδοσκόπηση ξανά και ξανά..να δείτε ποιές οι επόμενες κινήσεις σας..
♉Ταύροι..
Επαγγελματικές πιέσεις..ίσως λάθη σε θέματα καριέρας..μια αποκοπή..
Τα έξοδα τρέχουν και ειδικά απρόοπτα στο σπίτι...εκτός προυπολογισμού.
Επαφές με το εξωτερικό δεν ευνοούνται..υπάρχουν εμπόδια..όπως και σε ένα ταξίδι.
Σαββατοκύριακο πολύ πιεστικό κούραση υποχρεώσεις πολύ δουλειά σας γονατίζει...
Δίας ανάδρομος θα δείτε φίλους από παλιά..
♊Δίδυμοι..
Κάτι θα αναστατώσει την ψυχολογία σας..ίσως σχετικά με την καριέρα σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Σύννεφα σε σχέσεις με ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή στην καθημερινότητά σας...
Όσοι ασχολείστε με εμπόριο τα media..το διαδίκτυο..θα δεχτείτε πιέσεις.
Οικονομικά θέματα την Πέμπτη σχετικά με το Δημόσιο τράπεζες..ενώ Σαββατοκύριακο περίεργα συναισθήματα σας κατακλύζουν. Δίας αναδρομεί δείτε απο την αρχή τα επαγγελματικά σας θέματα.
♋Καρκίνοι..
Κρίσιμα θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας..δάνεια τράπεζες Δημόσιο...χρήματα συντρόφου εάν είστε σε διασταση. Μια σχέση έφτασε στα όριά της...ίσως και χωρισμός.
Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει έξοδα που έπρεπε να τακτοποιήσετε αλλά αμελήσατε..
Εάν δουλεύετε μαζί με συναδέλφους που είστε και φίλοι..θα υπάρξουν μεταξύ σας συγκρούσεις..
Ο Δίας σας θυμίζει ταξίδια και σας φέρνει σε επαφή με άτομα απο μακριά..
♌Λέοντες..
Κρίση σε σχέσεις συνεργασίες..ξαφνικά προβλήματα ή καταστάσεις σας σοκάρουν..
Ο Άρης σε μισά τετράγωνα και χιαστές απλά σας δραστηριοποιεί βγάζοντας τα αρνητικά στοιχεία του εαυτού σας...νεύρα πολλά και τρέξιμο για άλλους.Προσοχή εάν έχετε σκοπό να ρισκάρετε σε στοιχήματα και παιχνίδια που υπόσχονται κέρδη..θα χάσετε χρήματα. Σαββατοκύριακο πιεστικό..ο Δίας σας φέρνει πίσω σε θέματα του παρελθόντος.
♍Παρθένοι..
Εργασιακά τα θέματα σας..με πολλά απρόοπτα.. ίσως οι απαιτήσεις σχετικά με την εφαρμογή των νόμων σας βγάζουν έξω απο τα ρούχα σας.. Ταξίδια αναβάλονται..Εάν είστε σπουδαστές προσοχή ..
Πολύ παρασκήνιο..και ίνγριγκες σας αναστατώνουν ίσως κάποιες αποκαλύψεις.
Πέμπτη προσπαθείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω..αλλά η πίεση που δέχεστε φαίνεται απο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους γύρω σας..Προσοχή στην υγεία..στην υπερκόπωση..ίσως πρέπει να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες..Δίας ανάδρομος δείτε ξανά τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας.
♎Ζυγοί..
Οικονομικά και ερωτικά τα θέματά σας..Μην στοιχηματίζετε για τίποτε ούτε για το που πάει η σχέση σας ..ούτε τα λεφτά σας..Ξαφνικά γεγονότα σας βγάζουν εκτός προγράμματος.
Με φίλους άν οργανώνατε κάτι ένα ταξίδι μία απόδραση θα δείτε στα πρακτικά να μην μπορείτε να δράσετε. Στο σπίτι υπάρχει γκρίνια και πολλές απαιτήσεις απο τους δικούς σας..Σαββατοκύριακο δοκιμάζουν κάποιοι τα όριά σας..Δίας ανάδρομος δείτε κακές συνήθειες θέματα με συναδέλφους που δεν λύθηκαν και πώς να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας..
♏Σκορπιοί..
Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί...Προσοχή σε ότι προκύψει ξαφνικά και πώς θα το διαχειριστείτε..Ένα επαγγελματικό θέμα θα σας προβληματίσει ιδιαιτέρως..θα αφορά σχετικά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχετε..Σχέσεις υποταγής να τις αποφύγετε..κάποιος κάνει την επανάστασή του..μην μπλέκετε περισσότερο την κατάσταση..ειδικά αν παίζει και το χρήμα στην μέση.
Δίας ανάδρομος σας γυρνά πίσω στις ερωτικές σας κατακτήσεις..και εάν είστε γονείς σε θέματα παιδιών ..που θα πρέπει να λύσετε..
♐Τοξότες..
Εργασιακές ξαφνικές αναποδιές και κρίσεις ...ίσως και θέματα με την υγεία σας..οπότε προσοχή..
Συνάδελφοι σας κοντράρουν ενώ πίσω απο την πλάτη σας δεν λένε και τα καλύτερα.
Τετάρτη λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή έναν στενό συνεργάτη ..διαμάχες χωρίς κατάληξη.
Οικονομικές πιέσεις την Πέμπτη σχετικά με τρίτους.Σαββατοκύριακο με πολλές δυσκολίες..ενώ ο Δίας ανάδρομος επαναφέρει θέματα σπιτιού άλυτα.
♑Αιγόκεροι..
Οικονομικές οι πιέσεις οι δικές σας..σχετικά με φίλους ίσως δεν τα βρείτε..όπως και με ένα έρωτα που σας χωρίζουν οικονομικές διαφορές..Άλλη τάξη πραγμάτων άλλα τα συμφέροντά σας.
Τετάρτη πίεση στην καθημερινότητα προσοχή σε ατυχήματα βιασύνης..Σαββατοκύριακο κάποιος σας προκαλεί και ο τσακωμός αναπόφευκτος.Δίας ανάδρομος ζητήματα με συγγενείς θα τα ξαναδείτε..
♒Υδροχόοι..
Προσοχή ιδιαίτερη σε θέματα σπιτιού..οικογενειακές ανατροπές να περιμένετε..
Ίσως ένα θέμα υγείας με γηραιό άτομο.Σχέσεις και συνεργασίες δεν προχωρούν όπως θα θέλατε..κρίσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις..Κάποιος έχει νεύρα και ξεσπά πάνω σας..και εσείς πιο επιθετικοί απο ποτέ..Θέματα παιδιών για τους γονείς...ενώ ένα σχέδιο δεν ξέρετε εάν πρέπει να το προχωρήσετε ή όχι.Δίας ανάδρομος οικονομικοί προβληματισμοί.
♓Ιχθείς...
Ψυχολογικές αναστατώσεις διάθεση όχι και τόσο καλή..Θέματα με συγγενείς τα αδέλφια σας ίσως σας απασχολήσουν.Το σπίτι η οικογένεια ..προβλήματα άλλων ίσως φορτώνονται πάνω σας..
Κάποιοι φίλοι διαθέσιμοι να βοηθήσουν αλλά ίσως με ανταλλάγματα ασύμφορα.
Σαββατοκύριακο κουραστικό..Ο Δίας γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας..αλλάζουν οι προτεραιότητές σας..κάποια σχέδια θα τα αφήσετε για του χρόνου.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: