ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Χαρίστε τα, ή ακόμα καλύτερα ανατινάξτε τα..η ασφάλεια της χώρας είναι σημαντικότερη απ' το αν οι συνδικαλιστές θα βρουν νέο λαμπρό πεδίο δόξας.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γεωργιάδης: Οι φρεγάτες όρος βιωσιμότητας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Άκου να σου πω λαμόγιο.....Οι φρεγάτες να ναυπηγηθούν σε ελληνικά ιδιωτικά ναυπηγεία. Αυτά που πάσχουν πρέπει να κλείσουν. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν πως άμα χρωστάς πληρώνεις. Αντ' αυτού ο απλός πολίτης εάν χρωστά χάνει το σπίτι του ή δεν έχει ρεύμα κλπ. Αλλά εάν είσαι μπουρδελοναυπηγείο σε σώζει το το γαμημένο "ελληνικό" κράτος με τους φόρους των πολιτών του.

Να πάνε να δουλέψουν με ιδιωτικά κριτήρια και να σταματήσει η κρατικοδίαιτη αρρώστια. Αλλιώς εκκαθάριση και τέλος. Φτάνουν τα παιχνίδια με τους μη εργαζόμενους συνδικαλιστές και η άγρα ψήφων. Δεν θα τα πληρώσει το ΠΝ παίρνοντας τις τράτες...Αν θέλουν να επιβιώσει το Ναυπηγείο να αναζητήσει παραγγελίες στο εμπορικό ναυτικό. Προ σύγκρουσης με Τουρκία στα επόμενα 5 έτη δεν κρέμεται η άμυνα της χώρας από συνδικάλες και 50+ απομεινάρια των σταλινίστας. Ελπίζω να πάρουμε ευρωπαϊκές φρεγάτες από έξω.

Χαρίστε τα, ή ακόμα καλύτερα ανατινάξτε τα.. Καταλαβαίνει κανείς ότι η ασφάλεια της χώρας είναι σημαντικότερη απ' το αν οι συνδικαλιστές θα βρουν νέο λαμπρό πεδίο δόξας.  Γιατί μετά τα καραγκιοζιλικια της ΕΑΒ, είναι εύκολος αντιληπτό τι πρόκειται να γίνει.. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο γεωπολιτικό παράθυρο ευκαιρίας που "ανοίγει" κάθε 200-300 χρόνια. Και αυτό γιατί καίγεται ο κώλος των Αμερικανών να μην αφήσουν άλλο ελεύθερο τον χώρο στους Κινέζους.

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Ο ολιγαρχικός κοινοβουλευτισμός
(ή η αυτοκλήτως και ψευδεπιγράφως σύγχρονος δημοκρατία)
μετά του συνδικαλιστικού υποστυλώματος αυτής
είνε μια θεσμοποιημένη συμμορία πολιτικών εκτελεστών
δρώντων κατά παραγγελίαν των οτιούν προαγωγών και χρηματοδοτών αυτών.

(ΩΔΑΡΧΗΣ)