ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Σχολεία: Μάθημα με ισχυρό καύσωνα και μάσκες για λόγους… “ψυχοκοινωνικούς”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η άλλη ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ της διαβολικής τριάδας. Μήπως έπαθε κανείς από τους 3 τίποτε;; Απολύτως τίποτε...διότι όταν αφορίζεις έναν ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ του δίνεις ενέργεια.!!!

Με ενδιαφέρον αναμένονται οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες και τα σχολεία για το επερχόμενο κύμα καύσωνα καθώς και οι περιορισμοί που τυχόν προτείνει. Σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων ισχυρό κύμα καύσωνα έρχεται την επόμενη εβδομάδα με τον υδράργυρο να φτάνει σε ορισμένες περιοχές της χώρας πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: FRESH EDUCATION

Αν οι προβλέψεις επαληθευτούν, μαθητές και εκπαιδευτικοί σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, θα πρέπει να φορούν μάσκες σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες, σε σχολικά κτίρια που δε διαθέτουν κλιματισμό, σε τάξεις με μεγάλο αριθμό μαθητών και όλα αυτά για ψυχοκοινωνικούς λόγους και για περαιτέρω αφομοίωση της ύλης, σύμφωνα με όσα σχετικά ανακοίνωσε η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ που πήρε την απόφαση να παρατείνει το διδακτικό έτος μέχρι 25 Ιουνίου αντί για 15 Ιουνίου που έχει ορίσει ο νομοθέτης.

Διαβάστε εδώ τι είπε η υφυπουργός για την παράταση του διδακτικού έτους. Σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά προβλέπεται να φτάσει κατά τόπους την Τρίτη στους 37 βαθμούς Κελσίου και την Πέμπτη στους 38 με 41 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: