ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έβαλα να δω το βίντεο Γ΄ Φάση του Δ΄ΣΣ των 2ων Πανελλήνιων Σκοπευτικών Αγώνων Εθνοφυλακής...και στο 0:09 τι βλέπω.!!! Παράκληση προς οπλουργούς, "οπλουργούς", χειριστές, Αξιωματικούς επιθεωρητές, Μην, ΜΗΝ βάζετε σκληρά πράγματα στην κάννη από το στόμιο! Καταστρέφετε το στέμμα της κάννης και η ακρίβεια πάει περίπατο. Λύστε το όπλο, αφαιρέστε το χερούλι του οβελού, και περάστε τον απ'την θαλάμη.

Αυτό που βάζει η συγκεκριμένη μέσα στην κάννη είναι μεταλλικός οβελός Το πιο τραγικό που έχω δει είναι να βάζουν λάδι στην κάννη ΠΡΙΝ την βολή! Υποτίθεται για να γλιστράει.
Αν θέλετε το G3 σας να ρίχνει για πάντα, άνευ εμπλοκών, καθαρίστε αυτό το σημείο (εσωτερικό της θαλάμης) που βλέπεται στην φωτογραφία κάτωθεν.


Χρησιμοποιώντας αυτή τη βούρτσα (τρίχινη θαλάμης) κάνοντας αλλεπάλληλες παλινδρομικές κινήσεις (ναι, μέσα έξω...) μέχρι να κουραστείτε. Όταν κουραστείτε επαναλάβετε την διαδικασία ακόμα δυο φορές...


Μέτα ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ από λάδια τόσο την κάννη όσο και την θαλάμη καθώς και την κεφαλή του κλείστρου. ΕΝΤΕΛΩΣ! Χρησιμοποιώντας βαμβακερό πανί. Το G3, ως όπλο που λειτουργεί με την μέθοδο της επιβραδυνόμενης οπισθοδρόμησης (οπισθόκρουσης ) στηρίζεται τα μέγιστα στην ομαλότητα αυτής της διαδικασίας ώστε να διατηρηθεί η ορμή Αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδιστεί οδηγεί σε ατελή εξαγωγή ή απόρριψη.

Κύριοι λόγου βρόμικης θαλάμης είναι η επιμονή ορισμένων να αφήνουν λάδι μέσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα προσωρινή αποκατάσταση των εμπλοκών λόγω λίπανσης. Όμως το λάδι καίγεται με τις βολές και σε συνδυασμό με τα αέρια και κατάλοιπα εντός της θαλαμης δημιουργούν μια μαύρη πάστα... ...η οποία καταλήγει να φρενάρει την διαδικασία εξαγωγής . Αυτό δεν εμφανίζεται στις τετριμμένες βολές 10 φυσιγγίων αλλά μόλις ο αριθμός ή ο ρυθμός αυξηθεί καταλήγουμε σε μια αέναη διαδικασία εμπλοκών-άμεσης ενέργειάς Γι αυτό ΟΧΙ ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΗ. Το λέει κι ο γλάρος του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: