ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τι είναι αυτό που συνέβη και έχει ΑΥΞΗΘΕΙ ο μαγνητισμός του κάθε ανθρώπου;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είναι γνωστό σε πολλούς για το φαινόμενο του μαγνητισμού στα άτομα που έκαναν το μπόλι. Όμως μετά απο μια έρευνα που έκανα σε αρκετά άτομα το φαινόμενο του μαγνητισμού εμφανίζεται και σε άτομα που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Τελικά δοκίμασα το πείραμα και συμβαίνει το ίδιο και σε μένα. Παρότι ΔΕΝ είμαι εμβολιασμένος και δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ποτέ. Είχα διαπιστώσει άλλες παράξενες καταστάσεις πού μου συμβαίνουν , αλλά αυτό πρώτη φορά το δοκίμασα και όντως μαγνητίζω μεταλλικά αντικείμενα.!

Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε τι μπορεί να έχει συμβεί όμως ώστε να έχει αυξηθεί ο μαγνητισμός του κάθε ανθρώπου;; Διότι μαγνητο-ατμόσφαιρα έχουν όλα τα  όντα, και φυσικά και ο άνθρωπος . Είναι αυτό  που λέμε ζωϊκή αύρα, αστρικό σώμα, μαγνητικά ρευστά, ζωϊκό  μαγνητισμό, βιόπλασμα, βιολογικό πεδίο,  βιοενέργεια. Το ίδιο  το Σύμπαν αποτελεί  ένα τεράστιο  ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Κάθε νευρική δραστηριότητα  προκαλεί αλλαγές  στην πολικότητα  ων ηλεκτρικών φορτίων  του κυττάρου και διαφορετικές ηλεκτρικές ωθήσεις. Τι είναι αυτό που συνέβη και έχει ΑΥΞΗΘΕΙ ο μαγνητισμός του κάθε ανθρώπου;;;  Είμαστε μια μεγάλη μπαταρία ,με πολλές από τις αντιδράσεις μας να προκαλούν ηλεκτοχημικές αντιδράσεις...όμως ενώ΄μέχρι τώρα κανονικοί άνθρωποι δεν μαγνήτιζαν μεταλλικά αντικείμενα ( που δεν έχουν εμβολιαστεί) τώρα το κάνουν.!! ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ;; Διότι σε έναν εμβολιασμένο θα πούμε ότι φταίει το εμβόλιο....σε έναν που δεν έχει εμβολιαστεί τι φταίει;;;Αυτό πρέπει να ψάξουμε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Schumann Resonance
Schumann Resonance + human body
earth is a battery
human body is a battery

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει αύξηση του μαγνητικού πεδίου σε έναν αγωγό σημαίνει ότι έχει αυξηθεί και το φορτίο με κάποιο τρόπο, άρα λοιπόν μπορεί να μιλάμε για αύξηση του φορτίου στον ανθρώπινο οργανισμό από γήινα η εξωγήινα πεδία μέσω μεταφοράς κοσμικών ενεργειών από την Ήλιο. Αύξηση των κοσμικών δονήσεων (όλα είναι δονήσεις) σημαίνει ότι συντελούνται αλληλεπιδράσεις και αλλαγές που δεν είναι ακόμα εμφανείς παρά μόνο σε λίγους, ίσως τα εμβόλια (και όχι μόνο) να στοχεύουν κατά βάθος στον περιορισμό της φυσικής αναβάθμισης που συντελείται αυτήν την στιγμή.

ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Κάτι Ταράζει το Μαγνητικό Πεδίο της Γης. Είναι Έτοιμοι οι Πόλοι να Αναστραφούν;

Πάνω από τα κεφάλια μας, κάτι δεν είναι σωστό. Το μαγνητικό πεδίο της Γης βρίσκεται σε κατάσταση δραματικής αποδυνάμωσης σύμφωνα με νέα έρευνα που απασχολεί τελευταία τους επιστήμονες.

Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν μας δίνει μόνο τον βόρειο και τον νότιο πόλο αλλά μας προστατεύει από τους ηλιακούς ανέμους και την κοσμική ακτινοβολία. Το «πρόβλημα» είναι ότι αυτό το αόρατο πεδίο δύναμης αποδυναμώνεται γρήγορα, σε σημείο που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα μπορούσε πραγματικά να αναστραφεί, με τους μαγνητικούς πόλους να αντιστρέφονται.

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο υπολογίζεται πως ήταν περίπου πριν από 780.000 χρόνια, παρόλο που «πλησίασε» και πριν περίπου 40.000 χρόνια.

Όταν συμβαίνει, δεν είναι γρήγορο, ενώ η αντιστροφή της πολικότητας γίνεται αργά και διαρκεί ίσως και χίλια χρόνια για να ολοκληρωθεί, υποστηρίζουν επιστήμονες.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα εάν μια τέτοια αναστροφή είναι επικείμενη και ένας από τους λόγους είναι η έλλειψη παλαιότερων ανάλογων δεδομένων.

ΔΙΟ είπε...

Αυτό που έρχεται είναι μια φυσική αναβάθμιση του ανθρώπου λόγω του ότι η άβυσσος (που χωρίζει αυτόν τον σκοτεινό κόσμο με τον πέρα κόσμο από όπου κατέρχεται η ζωτική ενέργεια) έχει γίνει σουρωτηρι.

Η ομάδα που μέχρι τώρα διαχειρίζονταν και απολάμβανε τη ζωτική ενέργεια δε θέλει να χάσει αυτή τη θέση και δεδομένου ότι δεν μπορεί να σταματήσει την αύξηση αλλά ούτε και να ελέγξει εύκολα όλη αυτή τη ροή, αποφάσισε ότι πρέπει να υποβιβάσει τον άνθρωπο με παρεμβάσεις ή να τον βάλει σε έναν κόσμο εικονικό ώστε μέσα στη φυλακή που ζούμε να μπει ακόμα πιο βαθειά σε φυλακή δεύτερου επιπέδου.

Για όσους αρνούνται έχουν ήδη ετοιμαστεί άλλες παγίδες από άτομα που θα καπελωσουν το φαινόμενο ώστε να παρασύρουν σαν σωτήρες τους ανθρώπους, ενώ θα δουλεύουν για τους σαπιοκοιλιαδες που αναφέραμε. Αυτό θα έχει τεράστιο εύρος , από σωτήρες με μακριά μαλλιά και φωτοστέφανο μέχρι δράκους και φωτεινούς δασκάλους της αγάπης από άλλους γαλαξίες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους σχολιαστές...κάθε ένας απο εσάς είπε και απο ένα κομμάτι του πάζλ. Λοιπόν ας πούμε μερικά πραγματάκια...ναι η συχνότητα Σούμαν μας επηρρεάζει. Η αντήχηση Σούμαν ο οποίος το 1899 είχε ανακαλύψει ότι απο την επιφάνεια της Γης εκπέμπεται ένας χαμηλός ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ παλμός 7,4 Hz το δευτερόλεπτο , και η συχνότητα αυτή όταν φτάνει σε ύψος 55χλμ στην επιφάνεια της ιονόσφαιρας , αντανακλάται πάλι προς τα κάτω , προς την Γη.

Το φαινόμενο αυτό ονομάστηκε αντήχηση Σούμαν και καθορίζεται από την περίμετρο της Γης , την ταχύτητα της τροχιάς της και της περιστροφής της. Ο Τέρενς Μακένα ανακάλυψε σταδιακά την μαθηματική θεωρία Time Wave Zero (Κύμα Χρόνου Μηδέν) βάση της οποίας ο βιορυθμός (ο παλμός) της Γης που για αιώνες ήταν 7,4 Hz μετά το 190 έχει αρχίσει να αυξάνεται φτάνοντας σήμερα σχεδόν στα 12 Hz.!!!

Aυτό σημαίνει ότι ο χρόνος "κυλάει πιο γρήγορα", κάνοντας την βιορυθμική ημέρα των 24 ωρών να ισούται με 16 πραγματικές ώρες στην αίσθηση του κόσμου...τώρα θα μου πεις ποιος το κατάλαβε ότι ο χρόνος τρέχει γρηγορότερα ;;
Τα κύτταρα όμως του σώματος μας ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ......και μας επηρρεάζει αυτή η αύξηση της συχνότητας με πολλούς τρόπους. Ακόμα και η θερμοκρασία μας δεν είναι η ίδια...εγώ για παράδειγμα δεν έχω πλέον 36,6 .!!! Για μετρηθείτε να δείτε ποια είναι η θερμοκρασία σας. Δεν θα αλλάξουν όμως όλοι οι άνθρωποι...κάποιοι δεν θα μπορέσουν να συντονιστούν....δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Δεν υπάρχει σοσιαλισμός στην ανθρώπινη φυσιολογία…. δυστυχώς η ευτυχώς… δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν είναι θέμα ανωτερότητας η κατωτερότητας, αλλά διαφορετικότητας.
Οι Αργοναύτες επιστρέφουν.