ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ας αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά και τα εδώ ζαβά. Είναι στο χέρι των Αμερικάνων να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν αυτοί κρίνουν ότι είναι η ώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως φαίνεται σε όσα συνεχίζουν να διαρρέουν στα wikileaks, οι Αμερικανοί, μέσα από τις από τις παρακολουθήσεις του Σνόουντεν, κατέληξαν να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με :
 
*Όλες οι λεπτομέρειες των επαφών ΓΑΠ-Παπακωνσταντινου σε παρά πολλά συμβούλια και τι έλεγαν σε Ρεν-Αλμούνια-Λαγκάρντ-Τρισέ-τον πρόεδρο γερμανικής ομοσπονδιακής τράπεζας Ακερμαν κλπ τον Μάρτιο του 10.

*Τι είπε ο Στρος Καν στην Ελλάδα για να αποφύγει το κρέμασμα και γιατί δεν τον ακολουθήσαμε….
 
*Όλες οι συζητήσεις στα γραφεία μας στην ΕΕ, τα όσα έλεγαν δικοί μας τραπεζίτες, την δυναμικότατη αντίσταση μας στα μνημόνια της παράδοσης κλπ…
 
*Τι είχε προτείνει η αμερικανική πλευρά για να αγοράσει μεγάλο μέρος του χρέους μας…και γιατί δεν έγινε…πως θα μπορούσαμε να σωθούμε…ποιοι οι άνθρωποι της ΕΕ-ΕΚΤ στην χωρά μας…αυτοί που δεν φαίνονται…

*Τις αναφορές σε ΑΟΖ σε ΕΕ και στο ΝΑΤΟ…και θέματα που αφορούν μυστικές συζητήσεις με Ισραήλ /ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων στη νότια Ευρώπη….
 
*Τις λεπτομέρειες για την παρουσία-ενέργειες ξένων αεροπορικών απόστολων την περίοδο των βομβαρδισμών στην Λιβύη.
 
*Τις λεπτομέρειες σχετικά με τα γερμανικά όπλα στην χωρά μας…και οι εκβιασμοί του Βερολίνου.
 
*Όλο το παρασκήνιο και οι συνομιλίες για το τρίτο μνημόνιο. οι επαφές με Μέρκελ-Σόιμπλε και τα διάφορα ανώτατα στελέχη με την δικομματική κυβέρνηση. Πώς η Μέρκελ έβριζε την χωρά μας…τι έλεγε διευθυντικό στέλεχος του Σόιμπλε, κατηγορώντας την Ελλάδα στους Αμερικανούς…/όλη η ιστορία περί Ρωσίας-κινάς κλπ για δάνεια….
 
*Τις επαφές του εδώ γραφείου της ΕΕ με τις ελληνικές αρχές/υπεξ-υποικ κλπ.
 
*Την πλήρη αναφορά των πεπραγμένων των συνόδων της ΕΕ της τελευταίας τριετίας για όλα τα ζητήματα, επίσης των g-8, g-20, της πυρηνικής διάσκεψης, των συνόδων του ΝΑΤΟ σε Βουκουρέστι. Στρασβούργο, Σικάγο…
 
*Όλες οι διαφορές μεταξύ Γερμανών και Γάλλων για το ελληνικό ζήτημα…επίσης για Ισπανία και Πορτογαλία. απαξιώθηκα σχόλια της Μάρκελ, του Ράστερ, του Σόιμπλε για τις οικονομίες του νότου…και καμία αντίδραση από πλευράς των αρμόδιων των κρατών της νότιας Ευρώπης!!!
 
*Το τι συμβαίνει με τα εναπομείναντα πυρηνικά όπλα /τακτικά/σε πέντε χώρες του νάτο.
 
*Όλο το πακέτο της Siemens…..
 
*Όλες τις λεπτομέρειες από τις συζητήσεις του eurogroup επί Γιούνκερ….καθώς και 4 ειδικές διασκέψεις της εκτ επί προεδρίας Ντράγκι…για το τρίτο μνημόνιο της Ελλάδος.
 
*Ποιος είναι ο διεθνής τραπεζίτης που θέλει να βγάλει καυτό βιβλίο για την οικονομική ομηρία των λαών της Ελλάδος και Πορτογαλίας….
 
*Όλες τις λεπτομέρειες για 6 εκθέσεις σχετικά με τους υδρογονάνθρακες στην μεσόγειο…και τις διαφωνίες Ελλήνων και λοιπών σχετικά με το τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.
 
*Πολλά στοιχειά μέσω υποκλοπών από το σύστημα κωδικός ονομασίας perdido….για Ελλάδα-βαλκάνια -θέσεις της ΕΕ για τρομοκρατία κλπ…/το dropmine για Ελλάδα…και τι είχαν ετοιμάσει με 3 κορυφαία ινστιτούτα οι Αμερικανοί για να κουρέψουν σαρωτικά το ελληνικό χρέος…και πως οι Γερμανοί αντέδρασαν. Η σκληρή αντιπαράθεση Γκάιντνερ με Σόιμπλε…και η θέση των ΗΠΑ ότι δεν εκδικούνται και δεν συμπεριφέρονται έτσι σε συμμάχους!!! Γιατί δεν μίλησαν οι δικοί μας τότε….».
 
*Το τι είπε η τότε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Ράις…στον Γερμανό πρέσβη στον ΟΗΕ για το θέμα της Ελλάδος…η σφοδρή αντιπαράθεση…
 
Θα μου πεις περασμένα ξεχασμένα, ίσως.
Θα σου πω ότι σχεδόν όλα αυτά που δημοσιεύονται τώρα στα wikileaks, καθόλου τυχαία, ρίχνουν ακόμα κυβερνήσεις!
 
Ας αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά και τα εδώ ζαβά. Είναι στο χέρι των Αμερικάνων να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη όταν αυτοί κρίνουν ότι είναι η ώρα.


Ο φάκελος "Ελλαδα" με όλα τα πιο πάνω εδώ που έχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα.
 
Το σχετικό άρθρο απ οπού πήρα τα πιο πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: