ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ... 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ... 
 
Ο Ιούνιος κλείνει με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα..προσπάθειες να πλησιάσει τον Άρη που είναι ήδη εκεί.
Ο Άρης όμως είναι σε φάση πολέμου πριν ασχοληθεί με τα ερωτικά του..
30/6 σε αντίθεση με Κρόνο εντάσεις απογοητεύσεις για άτομα κύρους ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού..που συνέβη στις 14/6...και Σάββατο 3 Ιουλίου κάνει τετράγωνο και με Ουρανό...ατυχήματα ξαφνικά γεγονότα θύελλες..ίσως κάποιος σεισμός.. φωτιές..τετράγωνο Άρη Ουρανού είχαμε στις φωτιές στο Μάτι ..
Σίγουρα κάπου στην περιοχή εδώ τριγύρω από Ελλάδα θέματα με τους ηγέτες κρατών..τι είπαν τι συμφώνησαν στις 14 του μήνα ..τώρα στην πράξη άλλα θα γίνουν.
Θέματα με υφαλοκρηπίδες ..Ρόδο Κρήτη Καστελόριζο Κύπρο ..θερμά επεισόδια διαμάχες..όλα κοντά στα θεμέλια του κόσμου..15°Ταύρου Σκορπιού Λέοντος Υδροχόου..
Τα σταθερά ιδιαίτερη προσοχή β δεκαημέρου..τριγμοί χωρισμοί ...αποκοπή...Άρης Κρόνος Ουρανός ...ο Άρης απλά πατά σκανδάλη...τώρα. 
 
♈Κριοί..
Αρχίζει το πιο ερωτικό διάστημα της χρονιάς για εσάς..βγείτε φλερτάρετε ξελογιαστείτε..Βέβαια 30/6 προσοχή φιλικά μαχαιρώματα..ίσως οι φίλοι εμπόδια στον έρωτα..ψυχρή συμπεριφορά.
Σαββατοκύριακο απρόβλεπτο οικονομικά ερωτικά συναισθηματικά..Κάτι λίγο σώζει κάποιος δικός σας..
♉Ταύροι..
Καιρός να αγαπηθείτε με τους δικούς σας...να λύσετε διαφορές με την οικογένειά σας..και να ομορφύνετε τον χώρο σας..Η Αφροδίτη κυβερνήτης σας στον οίκο του σπιτιού το επόμενο διάστημα..
Βέβαια κάποιοι των Β δεκαημέρων το σπίτι θα το μετατρέψετε σε ρίνγκ..με τον Άρη εκεί..κόντρα σε κάποιο άτομο σεβαστής ηλικίας...Θέματα καριέρας και σπιτιού στο επίκεντρο και όλοι παραπονιούνται..Πιέσεις στην δουλειά ..και κόντρες στο σπίτι ίσως αποκοπή από κάτι ένας χωρισμός παίζεται.
♊Δίδυμοι..
Χωρίς τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις του Ερμή θα κινηθείτε γρήγορα..ειδικά όσοι ασχολείστε με το Διαδίκτυο τα media..το εμπόριο τα ταξίδια.Εσείς όμως του Β δεκαημέρου θα έχετε σημαντικά προβλήματα σε όλα τα παραπάνω ανατροπές..κάτι που θα σας αναστατώσει ψυχολογικά.Σημαντικές γνωριμίες το Σαββατοκύριακο.
♋Καρκίνοι...
Ενώ υπάρχουν αρκετά έξοδα ..η Αφροδίτη θα βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας τώρα από την νέα της θέση.Βέβαια για εσάς τα Β δεκαήμερα...αρκετή ψυχολογική πίεση...ειδικά εάν είστε χρεώστες ..έχετε δάνεια ή κάποιες υποχρεώσεις με τρίτους τώρα ξαφνικά γεγονότα θα σας ταλαιπωρήσουν.
Σχέσεις θα πρέπει να τις δώσετε την ανάλογη ταυτότητα..σταθερές..ή επιπόλαιες..τι θα θέλατε..δείτε το.
♌Λέοντες..
Πιο γοητευτικοί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας..εσείς του Α δεκαημέρου πρώτα θα δείτε εξελίξεις με τους γύρω σας..Οικονομικές λύσεις θα βρεθούν να απολαύσετε όσα στερηθήκατε εδώ και καιρό.
Τα Β δεκαήμερα βρίσκεστε σε άλλο mood αυτή την εβδομάδα...Πολλές πιέσεις στις σχέσεις στον γάμο σας...σε μια στενή συνεργασία ..ίσως και μια διακοπή ..ένας χωρισμός υπάρξει.Θέματα καριέρας..τα παλεύετε υπάρχουν εμπόδια όμως για να προχωρήσετε..Σαββατοκύριακο σημαντικές επαφές..
♍Παρθένοι..
Πολύ παρασκήνιο ..σχετικά με τα ερωτικά σας..ακόμη και με τα οικονομικά σας θα τροφοδοτήσει η Αφροδίτη απο τον 12ο φυσικό σας οίκο.Τα Β δεκαήμερα παρά τις πιέσεις στην καθημερινότητά σας..θα βρείτε ξαφνικές λύσεις σε θέματα εργασιακά..καθημερινότητας ακόμη και υγείας..αφού προνοήσατε εννοείται.Κάποιο ξαφνικό ταξίδι..σας ενθαρρύνει για νέα ξεκινήματα.
♎Ζυγοί..
Βρείτε φίλους και οργανώστε εξορμήσεις...Εάν συμμετέχετε σε κάποια ομάδα σίγουρα ετοιμαστείτε για διάφορες δραστηριότητες.Στα ερωτικά φαίνεται μια απομάκρυνση...που επιδιώκετε ίσως εσείς.
Προσοχή οικονομικά έξοδα που δεν υπολογίζατε...τράπεζες εφορία δάνεια..χρήματα συντρόφου..
Σαββατοκύριακο σχέσεις ψάχνουν την πραγματική τους ταυτότητα...ενώ η καριέρα σας.. σας απασχολεί.
♏Σκορπιοί..
Θέματα καριέρας εγείρει η Αφροδίτη απο τον Λέοντα..αλλά και οικονομική αμοιβή.
Γοητεύετε άτομα κύρους..οπότε ζητήστε χάρες..Στο σπίτι στην οικογένεια θα υπάρξει κάποια πίεση απο γηραιό ίσως άτομο.Ένα ξαφνικό γεγονός ίσως φέρει αποκοπή χωρισμό..σχέσης ή συνεργασίας...συγκρούσεις δεν θα λείψουν.
Σαββατοκύριακο οικονομικά ερωτικά κληρονομικά όλα συζητιούνται χωρίς αποτελέσματα.
♐Τοξότες..
Ταξίδια για εσάς και τα αγαπημένα σας σπορ οι προσφορές της Αφροδίτης απο τον Λέοντα.
Επαφές με άτομα απο μακριά..ίσως και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Τετάρτη θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες όπως και Παρασκευή..ίσως ξαφνικά γεγονότα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.Προσοχή σε ατυχήματα και γενικά στην υγεία σας.
♑Αιγόκεροι..
Ανεβαίνει η λίμπιντο...και η σεξουαλική σας διάθεση.Οικονομικά θέματα με τρίτους θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε..Ο έρωτας ίσως έρθει απο εκεί που δεν το περιμένετε..να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες εσείς οι αδέσμευτοι. Σαββατοκύριακο πολλά τα θέματά σας..οικονομικά ερωτικά επαγγελματικά..και ο νούς στριφογυρίζει ψάχνοντας λύσεις..
♒Υδροχόοι..
Η Αφροδίτη απέναντι βοηθητική να τα βρείτε με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας για α και γ δεκαήμερα..Οι του β δεκαημέρου πολύ προσοχή ίσως ρήξεις χωρισμοί..θέματα ξαφνικά..εκρήξεις θυμού σας χαλάσουν την διάθεση...Σαββατοκύριακο θέματα με παιδιά για γονείς..
♓Ιχθείς..
Εργασιακά τα θέματά σας..με Αφροδίτη στον 6ο σας..αλλά και πιο όμορφη καθημερινότητα..Ώρα για καλλωπισμό αισθητική και ότι θα βοηθήσει την υγεία σας..ίσως επισκεφτείτε γιατρό για καλό σας..Φόβους και ανασφάλειες σας δημιουργεί ο Κρόνος..διώξτε τες...γιατί θα έχετε την ανάλογη συμπαράσταση από αγαπημένους και θα προσπεράσετε προβλήματα.Σαββατοκύριακο ευχάριστες συναντήσεις...σημαντικές νέες γνωριμίες.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: