ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΟΙ 5 ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

(Αφιερωμένο στον ομόθυμο ΑΡΡΙΩΝ )

Διαβάζοντας τις προηγούμενες μέρες τις σημαντικότερες ειδήσεις, έπεσε στην αντίληψη μου και αυτή η είδηση ...: Σοκαρισμένος Αμερικανός γερουσιαστής για το διάστημα: «Ο αμερικανικός λαός δεν γνωρίζει, τι γνωρίζουμε».
Ανήσυχος και έχοντας χάσει σχεδόν το χρώμα του ο γερουσιαστής Richard Blumenthal ομολόγησε ότι οι απειλές στο διάστημα είναι πρωτόγνωρες και ότι εάν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι γνωρίζουμε θα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος,  εδώ και το σχετικό βίντεο.
Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κέντρο με επιστήμονες, όπου εκεί γίνονται μελέτες όλων των μελλοντικών προγραμμάτων για το διάστημα. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις για εγκατάσταση διαστημικών σταθμών σε κάποιους πλανήτες η δορυφόρους , οι αποφάσεις για το που θα τοποθετηθούν οι κινητοί διαστημικοί σταθμοί , οι ανιχνευτές μεγάλου βάθους, που θα είναι η ζώνη των σκαφών με τα ρομπότ, οι περιπολίες των υπεραεροσκαφών, εκεί εξετάζονται θεωρίες επιστημόνων , εξαιρετικές εφευρέσεις, χιλιάδες πατέντες που ήταν ξεχασμένες στα συρτάρια κάποιων οργανισμών κ.λ.π.

Υπάρχει όμως και ένας κλάδος που έχει αναλάβει να βρει τους κατάλληλους επιστήμονες από όλον τον κόσμο , άτομα που θα στελεχώσουν ένα συγκεκριμένο τμήμα, και για αυτόν τον λόγο εξετάζονται πολλοί φάκελοι επιστημόνων που θεωρούνται εξτρέμ και που ασχολούνται με "τρελά θέματα". Και αυτό διότι μόλις άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι ο "κίνδυνος" που θα αντιμετωπίσουν δεν μπορεί να βρει λύσεις και βοήθεια αποκλειστικά και μόνον από την αρτηριοσκληρωτική επιστήμη των μισθοφόρων επιστημόνων....που πίνουν 6 λίτρα τσάι την ημέρα ο καθένας. Η περίπτωση χρειάζεται αυτούς που πίνουν το κρασί τους, τις τσικουδιές τους και έχουν "ιπτάμενο πνεύμα".!! Στην αρχή όσο μελετούσαν οι διάφοροι αξιωματικοί αυτής της Διαστημική Υπηρεσίας τους φακέλους αυτών των "τρελών επιστημόνων" στην αρχή γελούσαν, αλλά μετά κατάπιναν το γέλιο τους όταν έβλεπαν πόσο ανοιχτούς ορίζοντες είχαν αυτά τα πνεύματα και πόσο ελέυθεροι ήταν.!

Για  αυτούς τους "τρελούς επιστήμονες"  ήρθαν 5 Απεσταλμένοι που βρίσκονται στην Μεσόγειο και μετακινούνται κατά βούληση , όπου θέλουν και όπου επιθυμούν.!! Ήρθαν είδαν, εξέτασαν, άκουσαν αυτά που δεν "πιάνει" το αυτί και η τεχνητή νοημοσύνη των γήινων, αλλά και των μη γήινων, τα οποία αν και έχουν κάποια υποτυπώδη τεχνολογία  και είναι κάπως εξελιγμένα, δεν είναι παρά μόνο μηχανήματα και θα παραμείνουν υπηρέτες και εντολοδόχοι των δημιουργών τους.
Αυτοί οι 5 απεσταλμένοι περιηγήθηκαν στην Βρετανική Βάση της Επισκοπής στην Κύπρο, και εκεί είδαν να πετούν κάτι οχήματα που θεωρούνταν ως "θαύματα" της Βρετανικής τεχνολογίας , τα οποία κυριολεκτικά είναι έρμαια των ανέμων που φυσούσαν στα ανοιχτά της περιοχής της Πάφου και της Ρόδου η στα ανοικτά μεταξύ Λάρνακας και Αλεξάνδρειας....μιλάμε για τενεκέδες με μηχανή.!!!

Όπου πήγαν αυτοί οι 5 Απεσταλμένοι "θαύμασαν" την τεχνολογία, που αυτοί δεν είχαν ποτέ στην ιστορία τους , ούτε και πριν από....εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια....όταν πρωτοήρθαν για πρώτη φορά εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Πάνω από την Αν.Μεσόγειο  είδαν ένα δυσκίνητο δοχείο να διασχίζει την Μεσόγειο , ακολουθούμενο από  πολλά άλλα μικρότερα. Πάνω του μετέφερε διάφορους ντενεκέδες με μηχανές , που άλλοτε πετούσαν γύρω του και άλλοτε ξεκουράζονταν πάνω στην πλάτη του . Στις επικοινωνίες τους δήλωναν άλλοτε σαν Στόλος και άλλοτε σαν " Αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ" .
Στόλος.!!! Πετάει δηλαδή και στον αέρα;;; Απορούσαν ! Πόσο ψηλά να μπορεί να πετάει άραγε;;
Ταξιδεύουν και στο διάστημα;;;Ποια είναι η ενέργεια που χρησιμοποιούν για να διασχίσουν τα Πλανητικά Συστήματα ;;; Γνωρίζουν την μέθοδο της Υδρογονικής Αναρρόφησης και Εκμετάλλευσης Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων και Μαζών;;; Λές να χρησιμοποιούν Κόκκινο Υδράργυρο;;; (Αυτές τις απορίες και άλλες πολλές είχαν οι 5 Απεσταλμένοι)

Οι 5 Απεσταλμένοι περιηγήθηκαν σε εκατοντάδες περιοχές της Γης , είδαν με τα μάτια τους πολλά , άκουσαν άλλα τόσα και αποφάσισαν ότι είναι ώρα να επιστρέψουν πίσω , και να δώσουν αναφορά.Για να το πετύχουν αυτό θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο ηλεκτρομαγνητικό δίαυλο με τον οποίο είχαν ενσωματωθεί στην Γη.....μετά την απουλοποίηση τους στο (...).
Α ναι οι γήινοι δεν γνωρίζουν ακόμα ότι το ταξίδι μέσα απο μια Μαύρη Όπη είναι εφικτό, ίσως να το υποψιάζονται, αλλά σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζουν ότι για να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι μέσα από μία Μαύρη Οπή , πρέπει να κάνει κάποιες συγκεκριμένες διεργασίες απουλοποίησης, και μετά να ξεκινήσουν το διαπλανητικό ταξίδι τους, για να διασωματωθούν ξανά και πάλι στο τέλος της ηλεκτρομαγνητικής σήραγγας, μέσα στον ειδικό θάλαμο του Αποικιστικού Διαγαλαξιακού Οχήματος.!! Μετά από αυτό το ταξίδι οι ταξιδιώτες ξεκουράζονται και εξετάζουν το επίπεδο των Δονήσεων των Μορίων του σώματος τους, για να μην υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά κενά ανάμεσα τους. Αυτό γίνεται πάντα προληπτικά, όταν μεταφέρονται με την μέθοδο της ηλεκτρομαγνητική σήραγγας άνθρωποι.

Στην αρχή που εκπαιδεύονταν σε αυτού του είδους μεταφορά ,οι ειδικοί αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Ενώ ξεκινούσε ολόκληρος άνθρωπος , εκεί που διασωματώνονταν , εμφανίζονταν λειψός χωρίς χεριά, χωρίς κεφάλι, πολλές φορές δεν έφτανε καθόλου , διότι απορροφούνταν ολόκληρος από τις παράπλευρες δονήσεις των τοιχωμάτων της σήραγγας...όπου τα μόρια του σώματος προσκολλούνταν, ενώ ταξίδευαν με ταχύτητα 1.650.000 σταδίων το δευτερόλεπτο.
Έτσι έφταναν στο τέλος λειψά σώματα, η μερικές φορές δεν έφταναν ποτέ. Τα μόρια συνεχίζουν ακόμα και τώρα να ταξιδεύουν στο διάστημα, και τα άτομα που "ταξίδευαν" δεν έμαθαν ποτέ ότι εξαφανίστηκαν. Σιγά-σιγά όμως η εκπαίδευση πήγε καλύτερα, και μετά απο 20.000 χρόνια έχουν καταφέρει πλέον να μεταφέρουν μικρά και μεσαία σκάφη αύτανδρα σε διάφορες περιοχές του διαστήματος.

Βέβαια πάντα ξέρουν ότι υπάρχει ένα πολύ μικρό ρίσκο του 2% αποτυχίας , για αυτό δεν στέλνουν μεγάλες μονάδες πουθενά με την μέθοδο αυτή (υπάρχει άλλη μέθοδος για τις μεγάλες μονάδες), αλλά στέλνουν τακτικά μικρές μονάδες-ομάδες ατόμων που έχουν ειδικευτεί με επιτυχία. Τα μυστικά για την μεταφορά των μεγάλων μονάδων, δηλαδή μεσαίων και μεγάλων σκαφών , τα γνωρίζουν μόνο οι Πλοίαρχοι τους και οι Διοικητές των Διαστημικών Σταθμών , συγκεκριμένων όμως.
Στην Μονάδα Μοριακής Συνοχής Ύλης  ξαπλώνεις σε 5 μεταλλικά κρεβάτια και ένα ηλεκτρομαγνητικό στεφάνι υψηλής συχνότητας , αρχίζει να βομβαρδίζει ηλεκτρομαγνητικά τα σώματα , φροντίζοντας τις συχνότητες των μοριακών δονήσεων , απαλλάσσοντας όμως και ταυτόχρονα τα σώματα από τα παράσιτα και αρρώστιες που ενδεχομένως μετέφεραν από το διάστημα η κάποιον πλανήτη που επισκέφθηκαν. Παράλληλα φορτίζει με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια τα κύτταρα των ταξιδιωτών που αναζωογονούνται και ζωντανεύουν κυριολεκτικά , παίρνοντας άπειρη ζωτική ενέργεια.

3 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ακούγεται ως απόσπασμα επιστημονικού ονείρου, αστροδίαιτε Λύκαστρε, αλλά είναι και δεν είναι. Η σωφρονιστική γαρ φυλακή-κόλασις του ημετέρου πλανητικού συστήματος και ώσπερ κανονική ειρκτή επιδέχεται και περιόδους εξόδου-οπών ημών των δεσμωτών αυτής εις τον (σεληνιακόν) περίβολον αυτής όπου τα ουράνια ρεύματα της διαγαλαξιακής αθανασίας διαπερώσι και εμψυχούσι και αναψύχουσι παρηγορητικώς αυτούς τους εγκλείστους δια των μαγικών πτερυγισμών της θεοτραφούς ποιητικής φαντασίας.
Ολίγοι και δι’ ολίγον φυσικά γίνονται κοινωνοί, επιβάται και μύσται των εκεί έξω και άνω οργαστικών θαυμάτων. αλλά η ευσπλαχνική Αιωνιότης δύναται περιμένειν και την πλέον αργόστροφον πνευματικήν εξελικτικήν επώασιν...
Και όπως ανεφώνει και ο ιουδαιοχριστιανός Πάμπλο (κακέκτυπον απεσταλμένου κι αυτός) το, και μάλλον εξ Ελλήνων νεοπλατωνικών κεκλεμμένον,: ¨ Ουκ άξια τα παθήματα του παρόντος καιρού προς την μέλλουσαν εις ημάς αποκαλυφθήναι δόξαν!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ακούγεται ως απόσπασμα επιστημονικού ονείρου, αστροδίαιτε Λύκαστρε, αλλά είναι και δεν είναι. Η σωφρονιστική γαρ φυλακή-κόλασις του ημετέρου πλανητικού συστήματος και ώσπερ κανονική ειρκτή επιδέχεται και περιόδους εξόδου-οπών ημών των δεσμωτών αυτής εις τον (σεληνιακόν) περίβολον αυτής όπου τα ουράνια ρεύματα της διαγαλαξιακής αθανασίας διαπερώσι και εμψυχούσι και αναψύχουσι παρηγορητικώς αυτούς τους εγκλείστους δια των μαγικών πτερυγισμών της θεοτραφούς ποιητικής φαντασίας.

Αγαπητέ και φίλτατε Αρρίων έτσι είναι όπως τα γράφεις....σε αυτό το πλανητικό σύστημα που ζούμε υπάρχει και ΕΙΣΟΔΟΣ αλλά και ΕΞΟΔΟΣ.!! Αρκεί να ξέρει κανείς που να "πετάξει" αλλά και πάλι δεν μπορούν όλοι να διαφύγουν προς τα έξω.Μια που ανέφερες την λέξη "όνειρο" στα όνειρα το μυαλό λειτουργεί διαφορετικά, πιο γρήγορα και ο χρόνος φαίνεται να κυλάει πιο αργά....ας πούμε μισή ώρα στον εδώ πραγματικό κόσμο είναι σχεδόν μια μέρα στον ονειρικό κόσμο.
Αυτή η ευσπλαχνική Αιωνιότητα που λες, περιμένει υπομονετικά κάποιους από εμάς, να πετάξουμε κοντά της, για να μας ψιθυρίσει κάποια λόγια, τα οποία θα μας δείξουν μετά εδώ στον κόσμο της ύλης το μονοπάτι για να μπορέσουμε να γίνουμε ξανά αυτό που είμασταν κάποτε.Τα επιστημονικά όνειρα, πολλές φορές αποκαλύπτουν πολλά.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΌΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! 🙂