ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ F-35

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω σε διάφορα σάιτ , ιστολόγια και ΜΜΕ... «εξετάζουν και μελετούν τη δήλωση του αμερικανού αξιωματούχου προς το κογκρέσο ότι οι ΗΠΑ μπορεί να πουλήσουν τα τελευταίας γενιάς μαχητικά F-35 στην Ελλάδα» τόνισε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.
Να μένει το βύσσινο , δεν θα πλουτίσουν πάλι κάποια λαμόγια στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Ας ακούσουμε καλύτερα   τι έχει να πει περί του θέματος "stealth" και F-35  ο σχεδιαστής των δυο καλύτερων αμερικάνικων αεροσκαφών, του F-16 και του Α10....συγκεκριμένα στο  6:10':
Τι  μας λέει ο άνθρωπος :

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε για το "stealth", είναι πως πρόκειται περί κομπίνας. Άπλα δε δουλεύει. Ραντάρ τα οποία κατασκευάστηκαν το 1942, θα μπορούσαν να εντοπίσουν κάθε "stealth" στον κόσμο σήμερα. Τα ραντάρ της Μάχης της Βρετανίας. Όχι επειδή είχαν κάτι καταπληκτικό, άλλα επειδή χρησιμοποιούσαν πολύ χαμηλές συχνότητες. Κάθε ραντάρ της Μάχης της Βρετανίας θα έβλεπε και το F-35 και το Β2 και το F-22.!!

Εδώ δε λέω κάτι περίεργο γιατί, δυστυχώς (για αυτούς), οι Ρώσσοι το κατάλαβαν αυτό και κατασκευάζουν ακριβώς αυτού του τύπου ραντάρ. Ποτέ δε σταμάτησαν να κατασκευάζουν χαμηλής συχνότητας, μακρού μήκους κύματος ραντάρ. Τα έχουν μοντερνοποιήσει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό. Έχουν κατασκευάσει κάποιες πράγματι εκπληκτικές, κινητές εκδόσεις τώρα όπου είναι και δύσκολο να βρεις το ραντάρ όταν το έχουν καμουφλάρει (για να το βομβαρδίσεις εννοεί) και μπορεί να ετοιμαστεί για λειτουργία σε 14 λεπτά και να δει οποιοδήποτε "stealth" αεροσκάφος στον κόσμο".
Αξίζει βέβαια να δείτε όλο το βίντεο και να ακούσετε πόσο ελεεινό κατασκεύασμα είναι το F-35 γενικότερα. Όταν τελικά τον ρωτάει η δημοσιογράφος: ...."Και αφού είναι τόσο κακό, ποια είναι η αποστολή αυτού του αεροσκάφους;;;"
Και απαντάει ο άνθρωπος :
"Η αποστολή είναι να ξοδευτούν χρήματα. Αυτή είναι η αποστολή του αεροσκάφους. Για να στείλει χρήματα το κογκρέσο στην Lockheed Martin. Αυτή είναι η αληθινή αποστολή του αεροσκάφους".
Είναι  πολύ βαθύ το λόμπι της Εβραϊκής  και διαπλεκόμενης Lockheed Martin στο Κογκρέσο.
Οι Αμερικάνοι μόλις συνταξιοδοτήθηκαν και τα τελευταία παπούδια ,συνεργάτες του Kelly Johnson των περίφημων Skunkworks που είχαν βγάλει κορυφαία μαχητικά (F-4 , F-5 , F-15 ,F-14 ) από το
1950 και μετά μάλλον έχουν αρχίσει και περνούν την κάτω βόλτα σε κλασικό αεροναυπηγικό σχεδιασμό ...Αφού κατάφεραν και απέρριψαν το πολύ καλύτερο F-23 της Νorthrop/ Mcdonnel Douglas και επέλεξαν το F-22 της διαπλεκόμενης Lockheed Martin για μελλοντικό μαχητικό την δεκαετία του 80 τι να πει κανείς. Το  F-23 ήταν έκτης γενεάς σχεδόν STAR-TREK.

Η McDonell Douglass είναι η κορυφή της Αμερικής .Γιατί αντιθέτως από την Εβραιοπαρέα της Lockheed Martin αυτοί έχουν ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα.!! Οπότε αν κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν ντε και καλά stelth αεροπλάνο στην Ελλάδα και μάλιστα από τις Η.Π.Α (αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ και δεν μας επιτρέπεται να αγοράσουμε ρώσικα), που να κάνει 100 φορές καλύτερη δουλειά από την Πατάτα -35 και μάλιστα πιο φθηνά.... Ιδού η λύση : F-18 Advanced Super Hornet.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφου ολα κρινονται με βαση το κερδος την παταταρα θα παρουμε και θα γινουμε ρεζιλι των πουλιων