ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σιγά που δεν θά 'ταν υπάλληλος του Τζορτζ Σόρος ο ιμάμης που διόρισαν στο Τζαμί στον Βοτανικό!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και αυτός πληρώνεται, από τους φόρους που πληρώνουν στο ανθελληνικό κράτος οι Έλληνες.!! Τους πληρώνουμε για να μας σφάξουν...τι ειρωνεία.!!
  Πέραν αυτού… η θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι υπέρ της έγερσης μουσουλμανικού τεμένους, της ποιο φανατικής θρησκείας του πλανήτη, επί της πρωτεύουσας τους κράτους… χωρίς βεβαίως η Εκκλησία της Ελλάδος να ανησυχεί για τυχών ακραίες συμπεριφορές από φανατικούς μουσουλμάνους… για ποιο λόγο λοιπόν δεν αφήνει και στους δωδεκαθεϊστές ένα ναό, που είναι τουλάχιστον γηγενείς στην καταγωγή, και δεν ανήκουν σε κάποια φανατική θρησκεία, με επεκτατικές διαθέσεις και βλέψεις;;! Είναι πραγματικά παράδοξο μια χώρα όπως η Ελλάδα, οικονομικά κατεστραμμένη επίτηδες και βάση σχεδίου , όπου πλέον παράγει δικούς της εκατομμύρια άνεργους και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, ταυτόχρονα να δέχεται λαθροεισβολείς  από άλλες μακρινές προς αυτήν χώρες.
Αρχικά τα τζαμιά θα αποτελέσουν θρησκευτικούς χώρους… αργότερα θα αποτελέσουν θρησκευτικούς χώρους μίσους… και αμέσως μετά θα γίνουν κέντρα υποδοχής ισλαμιστικής τρομοκρατίας!!!… και επεκτατικής πολιτικής του Ισλάμ, όπως εκφράζεται από την Σ. Αραβία και όχι μόνο. 
 Εκλεκτός του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος και πρώην λαθρομετανάστης θα είναι ο Ιμάμης του νέου Τζαμιού στον Βοτανικό!


Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ‘Στόχος’  προχθές Τρίτη, ο μόνιμος Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, ανακοίνωσε επισήμως το όνομά του: Πρόκειται για τον 49χρονο Μαροκινό Μοχάμετ Ζακί, που είχε μπουκάρει στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης το 1994 επί Εβραίου Σημίτη.
Όπως αποκάλυψε ο Γ. Καλαντζής, τα τρία παιδιά του Ζακί φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, ενώ ο ίδιος έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας. Είναι ένας από τους ελάχιστους νόμιμους ιμάμηδες της Αθήνας και (εκτός από ελληνικά) μιλά άπταιστα αραβικά και γαλλικά.
Ο Μοχάμεντ Ζακί υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου της Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις διαφόρων ΜΚΟ. Ο Σύλλογος των Μαροκινών, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό την «Open Society Foundation» του Εβραίου Σόρος.

Υποκατάστημα της «Open Society» είναι η ΜΚΟ «Solidarity Now», στην οποία διευθύντρια μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν η πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, που προ ημερών ορκίστηκε βουλευτίνα του «Ποταμιού» στην θέση του Γιώργου Αμυρά.

Τέλος, όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, το Τζαμί στον Βοτανικό κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με χρήματα του Ελληνικού Λαού, στοίχισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και θα ξεκινήσει την λειτουργία του αμέσως μετά το Πάσχα.

Το κήρυγμα στο Τζαμί θα γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά, ενώ οι προσευχές στα αραβικά.

πηγή





Δεν υπάρχουν σχόλια: