ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Βρυξέλλες και Κροατία θα επισκεφθεί ο Κινέζος Πρωθυπουργός Li Keqiang

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Συνδυάστε το άρθρο και με αυτήν εδώ την είδηση ..." Στα “σκαριά” γιγαντιαίο σχέδιο για την ενεργειακή αυτονομία Ελλάδας και Δυτικών Βαλκανίων 
Στον χάρτη που φαίνεται, βρίσκεται και η Κροατία, καθώς και το κωλοκρατίδιο των Σκοπίων.  Αυτό που σχεδιάζεται απο τους Χαζαροεβραίους τραπεζίτες σε συνεργασία με την Κίνα , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.!!
Είναι και εκείνος ο Νέος Ποταμός στην μέση...που θα επιφέρει μεγάλες πολιτικοστρατιωτικές αλλαγές όχι μόνο στα Βαλκάνια...αλλά και στην Γερμανία, καθότι τα Βαλκάνια είναι το μαλακό της υπογάστριο, και όποιος θέλει να βάλει λουρί στην Γερμανία, ελέγχει τα Βαλκάνια. Και τότε η Αρέθουσα θα κοκκινίσει μαζί με την μεγάλη διάσπαρτη φλόγα.
Στην Ευρώπη αναμένεται να ταξιδέψει ο Κινέζος Πρωθυπουργός Li Keqiang, το διάστημα 8-12 Απριλίου, προκειμένου να λάβει μέρος στην 21η Συνάντηση Κορυφής Κίνας – Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στην 8η Σύνοδο μεταξύ των ηγετών των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της ασιατικής χώρας, στην Κροατία.

Μάλιστα, ο Li Keqiang θα πραγματοποιήσει και επίσημη επίσκεψη στη χώρα των δυτικών Βαλκανίων, κατόπιν πρόσκλησης του Πρωθυπουργού της Κροατίας Andrej Plenkovic, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Geng Shuang.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: