ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αποτάχτηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις οι Γερμανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Άντε τώρα έξω στην βιοπάλη, να δείτε πως βγαίνει ο άρτος ο επιούσιος.Λάντζα τώρα για τα προς το ζην...είπαμε οι Ούννοι δεν έχουν μυαλό.

Βαριά πλήρωσαν την απερισκεψία τους (όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν) οι δύο Γερμανοί στρατιωτικοί, να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την Γερμανική σημαία.
Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις Γερμανικές στρατιωτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο – που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών Ειδικών Δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.

πηγή

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ουτωσί διοικούνται τα σοβαρά και ηγεμονικά κράτη, κύριοι.

Ουχί ώσπερ αι Ψωροκώσταιναι, - ονόματα ου λέγομεν - δια των πολιτικών πουστορουσφετίων και των χριστιανικών, δίκην Πάσαρη, συγχωροχαρτίων.

Αλλά δια του πολιτικού ευαγγελίου, του ρωμαϊκού,
ισονομικού και παραδειγματικού dura lex,sed lex (σκληρός ο νόμος αλλά νόμος) του οποίου η μεν εφαρμογή (ο κατάλληλος άνθρωπος αξιοκρατικώς εις την κατάλληλον θέσιν)
μεταμορφώνει ακόμα και τους βαρβάρους των στεπών εις ενδόξους ηγέτας,
η δε απεμπόλησις και αθέτησις,
ακόμα και τους πεπολιτισμένους και επιστήμονας και φιλοθέους
εις εκπεφυλισμένους ρωμηογραικύλους.

Υ.Γ.
Και παρεμπιπτόντως-επετειακώς, δεί μας υπ' όψιν έχειν ότι
το σύγχρονον Ελλαδιστάν πολιτικώς ουκ έχει τι πλέον επιδείξαι
ει μη μιαν εθνοσυντηρητικήν στρατιωτικήν φούσκαν Απριλιανού τύπου
ως και μιαν αναρχοδημοκρατικήν τοιαύτην διαρκείας,
πολλά μείζω υποτελή και εθνοκαταστροφικήν της πρώτης.