ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Η ποδηλασία είναι ο αργός οικονομικός θάνατος του πλανήτη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ποδηλασία είναι ο αργός οικονομικός θάνατος του πλανήτη.

Ο CEO της Euro Exim Bank Ltd. έκανε τους οικονομολόγους να σκεφτούν όταν είπε: ′′ Ένας ποδηλάτης είναι καταστροφή για την οικονομία της χώρας - Δεν αγοράζει αυτοκίνητο ή παίρνει δάνειο αυτοκινήτων - Δεν αγοράζει ασφάλεια αυτοκινήτου - Δεν αγοράζει καύσιμα - Δεν στέλνει αυτοκίνητο για συντήρηση και επισκευές - Δεν χρησιμοποιεί πληρωμένο πάρκινγκ - Δεν προκαλεί μεγάλα ατυχήματα - Δεν απαιτεί πολυδιάδρομους - Δεν γίνεται παχύσαρκος...".
 
Οι υγιείς άνθρωποι δεν είναι απαραίτητοι για την οικονομία. Δεν αγοράζουν φάρμακα. Δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία και τους γιατρούς. Δεν προσθέτουν τίποτα στο ΑΕΠ της χώρας.
 
Αντίθετα, κάθε νέα McDonald outlet δημιουργεί τουλάχιστον 30 θέσεις εργασίας-10 καρδιολόγοι, 10 οδοντίατροι, 10 ειδικοί για την απώλεια βάρους έξω από το McDonaald.
Επιλέξτε σοφά: έναν ποδηλάτη ή έναν Mc Donald; Αξίζει να το σκεφτούμε. 
Το περπάτημα είναι ακόμα χειρότερο. δεν αγοράζουν καν ποδήλατο 😁😁😁 

Ζωντανή απόδειξη ο γράφων. Πούλησα εδώ και καιρό το αυτοκίνητο μου και βρήκα την υγεία μου γιατί κατάλαβα ότι το καλύτερο αυτοκίνητο είναι του φίλου σου (τα ακούς Φώντα;;).
Αν νομίζετε, εγώ λέω, ότι θα ρεφάρετε μόνο με τα εμβόλια είστε βαθιά νυχτωμένοι. Γιατί οι υγιείς να πάνε να κάνουν εμβόλιο μετά την πανδημία;; Γιατί κάποιος που κόλλησε τον ιό και έχει αναρρώσει και έχει αντισώματα να πάει να κάνει το εμβόλιο;;
 
Επιδοτείστε βρε γατάκια την εστίαση, τα γυράδικα, τα πατσατζίδικά, τα after βρώμικα αντί να τα σκίζετε με μεταμεσονύκτιες απαγορεύσεις κυκλοφορίας και λοκ ντάουνς, ανοίξτε τέρμα μουσικές και μπουζούκια να ρέει το οινόπνευμα και οι ουσίες . Ντιπ μυαλό με οικονομικό αναπτυξιακό όραμα
Ποιός κονόμησε με τσιμέντωμα μνημείων και Dior πασαρέλες ;;
 
Γατάκια...ου να μου χαθείτε μου θέλετε και .. ανάπτυξη της οικονομίας με μείωση πληθυσμού ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: