ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Όνειρο ήτανε και πάει....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα στήσω σήμερα το εκλογικό κέντρο. Θα μεταφέρω τον υπολογιστή το σκάνερ και τον εκτυπωτή.Η ψηφοφορία θα γίνει αυτοματοποιημένη....με το που προσέρχεται ο εκλογέας στο τμήμα σκανάρεται η ταυτότητα του και αυτόματα ενημερώνεται ο κατάλογος και συμπληρώνεται το πρωτόκολλο ψηφοφορίας .Στην συνέχεια ψηφίζει. Με την σχετική επιλογή εκδίδεται εφόσον ζητηθεί βεβαίωση ψηφοφορίας ή δήλωση του εκλογέα εφόσον είναι Δ.
 
Στην καταμέτρηση με το που ανοίγεται ο κάθε φάκελος σκανάρεται το ψηφοδέλτιο το οποίο μέσω OCR και τεχνητής νοημοσύνης διαβάζει το κόμμα και τους σταυρούς, αριθμεί το ψηφοδέλτιο και συμπληρώνει αυτόματα το βιβλίο διαλογής. Στο τέλος κάνει και την σούμα των ψήφων που έλαβαν τα κόμματα και τους σταυρούς του κάθε υποψηφίου και όλα αυτά εκτυπώνονται συμπληρωμένα και επικυρωμένα αντίγραφα με ψηφιακή υπογραφή στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος σε πρωτοδικείο δήμαρχο και περιφέρεια.
 
Το πολύ σε 45 λεπτά έχουν μεταδοθεί πλήρη αποτελέσματα και έχουν συμπληρωθεί τα πρακτικά και στο σημείο αυτό σηκώνομαι από το κρεβάτι πάω τουαλέτα γιατί με έπιασε κατούρημα και θα ξανακοιμηθώ μετά να δω το τέλος του ονείρου με την παράδοση του σάκου που δεν θα διαρκέσει παραπάνω από 5 λεπτά.
 
 Μην ξεχάσω να πάρω κόλλα στικ ,καλό διορθωτικό, καρμπόν και ντεπόν 1000αρι αναβράζον.
 
Υ.Γ Η  προσέλευση στο εκλογικό κέντρο εξομοιούται με την προσέλευση στο εμβολιαστικό κέντρο· είναι απάτη. 
 
Για να μη μακρηγορούμε, κανών απαραβίαστος ο κάτωθι. 
 
Ουδείς καταλαμβάνει οιοδήποτε δημόσιο αξίωμα και ουδείς προβάλλεται από τα σαϊτοτσοντοκάναλα αν δεν είναι απολύτως ελεγχόμενος. Κάθε πρόσωπο στο οποίο δίδεται δημόσιο βήμα σε βαθμό που είναι -- από υποτυπωδώς έως ευρέως -- αναγνωρίσιμο από την κοινωνία, είναι απολύτως ελεγχόμενο συστημικά. Πολλώ δε μάλλον τα κόμματα που καταλαμβάνουν τη βουλή. Το σύνολο των προσώπων που καταλαμβάνουν τα βουλευτικά έδρανα είναι απολύτως ελεγχόμενα, είτε απευθείας είτε δι' αντιπροσώπων, από τους Νονούς του κράτους: Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία (και τους δορυφόρους και συμμάχους τους).
 
Το  30% των ψήφων δεν εκπροσωπούνται από αντιπροσώπους συνδυασμών. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό διάχυσης σε μικρότερα κόμματα, τόσο ευχερέστερη η ψηφιακή νοθεία. Ως προς τα μεγάλα κόμματα που διαθέτουν επαρκή αντιπροσώπευση συνδυασμών, ισχύουν αυτά: "Οι μετεκλογικοί πολιτικοί συσχετισμοί που θα προκύψουν από την κάλπη είναι ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ  μεταξύ των κομμάτων, στη βάση των εντολών που λαμβάνουν από ξένα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν την αποικία."
 
Θα έχουμε Κυβέρνηση ειδικού σκοπού, από αυτούς που έχουν προοριστεί και θα "νομιμοποιήσει" η Singular την 21η Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: