ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το τσίρκο Μεντράνο βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το τσίρκο Μεντράνο βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Πυγολαμπίδας έπρεπε να λέγεται, είναι πιο σικ. Άκου Κωλοφωτιάς και επίτροπος δηλαδή καντηλανάφτης. Και τι είναι ο καντηλανάφτης;; Είναι αυτός που σβήνει το κεράκι μόλις το ανάψεις.....έχει τον τρόπο του για να σβήνει γρήγορα το κερί.....😋 

Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Από πληροφορίες που είχα από δύο φίλους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κυκλοφορούσε από τις αρχές Φεβρουαρίου ένα σενάριο που δεν ξέρω κατά πόσον ήταν παραπληροφόρηση ή απλά σενάριο συνομωσίας.

Το σενάριο αυτό μιλούσε για μια εισήγηση που είχε δεχθεί ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος και ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή των εκλογών, και μιλούσε για παρασκηνιακές ενέργειες που σκοπό είχαν την παρέμβαση στο λογισμικό της εκλογικής διαδικασίας προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας.
 
Το σχέδιο είχε πολλές παραμέτρους. Από τοποθέτηση δικαστικών ειδικού σκοπού σε εκλογικά κέντρα που ήξεραν πως δεν υπήρχε εκπροσώπηση από αντίπαλα κόμματα μέχρι παρέμβαση στον συνολικό αριθμό ψήφων ανά νομό σε μικρά ποσοστά τα οποία αθροιζόμενα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Το σενάριο ήθελε επίσης παρέμβαση στην καταμέτρηση των ψήφων των ετεροδημοτών καθώς και στους ψήφους των Ελλήνων του εξωτερικού. Ένα ακραίο σενάριο επίσης μιλούσε για “πειραγμένους” εκλογικούς καταλόγους με διπλές εγγραφές με πολίτες που θα ψήφιζαν σε δύο ή και σε τρία διαφορετικά εκλογικά τμήματα.
 
Το σενάριο επίσης μιλούσε για διαμόρφωση κλίματος, μέσω φιλικών ΜΜΕ και ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων που με καταιγιστικό ρυθμό θα έδιναν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρώτο και με διαφορά, ώστε όταν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα να δείχνει φυσιολογικό και επόμενο. Κανείς δεν ξέρει αν είναι σενάριο fake news ή πραγματικότητα.
 
Ξέρω όμως ότι αυτό είχε γίνει γνωστό και στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και θα υπήρχε το αίτημα της απομάκρυνσης του υπουργού από την θέση του. Η ιστορία θα δείξει κατά πόσον αυτό είναι σενάριο …. ή συνωμοσία

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα κ.Λύκαστρε από τ'ανεμοδαρμένο Κυκλαδονήσι.......
Είδα αυτό το "επίτροπος Ενορίας" κάτω κάτω, και θυμήθηκα μια ιστορία από τη ΄νησον...Γύρω στα 90ς είχαν παρουσιαστεί ατασθαλίες στο παγκάρι. Έρχεται λοιπόν ο ελεγκτής από τη Σύρο, μπαίνει στα γραφεία να δει τα βιβλία, και τον κλειδώνουν οι επίτροποι μέσα , μέχρι να βρει τα βιβλία χωρίς πρόβλημα!!!!
Άρα έχει την τεχνογνωσία-νόου χάου που λένε και οι μονδέρνοι- για μια πετυχημένη καριέρα στη Νέα Μιζοκρατία
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.Η καταμέτρηση των ψήφων και μεταβίβαση της στο Υπ.Εσ. θα γίνει μέσω τάμπλετ. Με τις κατάλληλες ενέργειες, παίζει να βγεί η ΕΡΕ με 350 έδρες

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα στο μπλογκ

Πω πω!!

Όλο νόημα ο ναύτης...εε..μπαρτον ...καντηλαναφτης.


https://youtu.be/t-kVDkUR88U


Νέα Αναξιοκρατία-
Είμαστε ακόμα εδώ και εκεί και πέρα!



Πέρα για πέρα ... ΆΧΡΗΣΤΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα στον Ήλιο μας.!! Έπρεπέ να έστελνες την Ρίτα που έλεγε το άσμα "Άλλη είναι η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη", αλλά και ο Χαρούλης εξαιρετικός. Νομίζω στην περίπτωση μας...που δεν έχει ξανα υπάρξει άλλο προηγούμενο σαν και εμάς στον πλανήτη ταιριάζει αυτό :

https://www.youtube.com/watch?v=La-qEPK5UqQ

"Τα φερε η μοίρα δεξιά και πήγε η χώρα αριστερά
αν βοηθήσει η Παναγιά και έρθουν τα πράγματα δεξιά
ίσως γλυτώσει η αριστερά και πάρει πόδι η δεξιά
προτού το πάει αριστερά

Αριστερά και Δεξιά, και αριστεροδέξια
μια στροφή απ'τα αριστερά
και μια επί δεξιά
και όλα στην χώρα μας σωστά σοφά και επί δεξιά.

Αριστερά και Δεξιά και αριστεροδέξια
μια στροφή απ' αριστερά και μια επί δεξιά"

Mιλάμε για κατάσταση ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ.Και άντε τώρα να ψάχνουν στα λεξικά τους οι αναγνώστες από το εξωτερικό για να βρουν τι σημαίνει η λέξη.! χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΞΕΝΟΔΟΧΕ....πολύ ζηλεύω που είσαι στο ανεμοδαρμένο νησί. Πολύ θα ήθελα και μένα να το έδερναν το κορμάκι μου οι αέρηδες του Αιγαίου. Οπότε σε σένα στέλνω αυτό...με την ελπίδα να έρθω επιτέλους κάποια μέρα στο νησί σου....να ευχαριστηθώ μπλούζ.

https://www.youtube.com/watch?v=ns1ePb_7Ma0

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Παλιό

https://youtu.be/-DXjJ2d-XLs

Χαχαχα !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αφού σε πετυχαίνω σε καλή και χαρούμενη διάθεση στέλνω αυτό αφιερωμένο σε εμάς τα επαρχιωτόπαιδα.!! Είμαστε αγόρια της επαρχίας λέμε, χα χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=osLTSjP7gw8

Όλες οι κυράτσες από την πρωτεύουσα γουστάρουν τρελά τα αγόρια της επαρχίας.χα χα χα

No N@me είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Κατά την ταπεινή μου άποψη το σενάριο της νοθείας έχει μεγάλη βάση διότι το βλέπουμε να υλοποιείται και στην πράξη. Για παράδειγμα η τελευταία δημοσκόπηση έδινε στην νδούλα 36,9% στην πρόθεση ψήφου και στον τσίριζα 30,4% δεν γράφω για τα υπόλοιπα κόμματα διότι δεν βλέπω το νόημα. Ας μου εξηγήσει κάποιος λοιπόν πως από το 29% και 26% αντίστοιχα που βρισκόντουσαν τον Μάρτιο έχουν φτάσει σε αυτά τα ποσοστά, δηλαδή πιο μεγάλο και καλό γεγονός προέκυψε που τους έδωσε ώθηση. Μη βιαστεί κανείς να πει πως επειδή αποκλείστηκαν 14 κόμματα μάζεψαν τα ψηφαλάκια γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο διότι πέρα από το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που έδειχνε κάποια σοβαρή δυναμική τα υπόλοιπα που αποκλείστηκαν θεωρώ πως όλα μαζί αθροιστικά ούτε 3% δεν μαζεύουν. Επίσης κάτι εντελώς παράδοξο συνέβη και στις εκλογές του 2019 στις οποίες όταν πήγα για ύπνο και με καταμετρημένο σχεδόν το 70% της επικράτειας ο τσίριζα είχε περίπου 24% και η νδούλα 37% και το πρωί η νδούλα είχε 39.8% και ο τσίριζα 31,5%. Τι δεν κολλάει στα παραπάνω νούμερα; Δεν κολλάει πως η νδούλα με καταμετρημένο το 70% της επικράτειας είχε λάβει 1.576.132 ψήφους και έλαβε ακόμα 675.486 ανεβάζοντας κατά 2,8% το ποσοστό της ενώ ο τσίριζα λαμβάνοντας λιγότερους ψήφους από την νδούλα κατά 138.168 δηλαδή 537.318 ανέβασε το ποσοστό του κατά 7% περίπου. Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε ο τσίριζα να είχε εκείνη την στιγμή 427.453 ψήφους και στο υπόλοιπο 30% της καταμέτρησης θα λάμβανε άλλο 1.353.604 ψήφους πράγμα φυσικά που αποκλείεται να συνέβη. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν το υπουργείο εσωτερικών είχε και τα αποτελέσματα χρονικά ανά μια η δύο ώρες όπου εκεί πιστεύω πως θα φαινόταν ξεκάθαρα τι έχει συμβεί και θα το καταλάβαινε και ο πιο αδαής.