ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΤΘΨΡΜ ;;; (Τι Θα Ψηφίσετε Ρε Μαλάκες;;)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι ακολουθεί την προαιρετική ασφάλιση για φυσικές καταστροφές, έναντι έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ?
Η υποχρεωτική ασφάλιση, με ΣΔΙΤ, λέει. Ο ιδιώτης εισπράττει τα ασφάλιστρα και το κράτος πληρώνει τις ζημιές από σεισμούς, φωτιές και καταποντισμούς.
Κάτι δηλαδή σαν την ιδιωτική επικουρική ασφάλιση Πινοσετ-style, αλλά για ντουβάρια. (σε αυτά απευθύνονται τώρα).
 
ΤΘΨΡΜ ;;; (Τι Θα Ψηφίσετε Ρε Μαλάκες;;) 
 
Να ασφαλιστούμε για τα πάντα,να πληρώνουμε στο κράτος για τα πάντα, να μην έχει όμως καμία ευθύνη για τίποτα.. Κάτι σαν νταβατζής θα είναι..Κονέ και με τις ασφαλιστικές το Κάθαρμα. Αλλά θα μου πεις, σε ντουγάνια απευθύνεται.

Ψάχνουν για κορόιδα! Σπεύσατε....η είδηση ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους . Εμείς με τους πονηρούς εγκεφάλους υποψιαζόμαστε όπως και στις ασφάλειες αυτοκινήτων και αλλού ότι ναι μεν θα κάνεις την ασφάλεια αλλά όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής αν χρειαστείς θα βρίσκουν αφορμές να ξεπέφτουν στα λεφτά . Παλιά πόρτα οπότε δεν σου βάζουμε καινούρια (πάρε το ´κόστος της μισής) , το τάδε τζάμι δεν ήταν δηλωμένο στην πολεοδομία δεν στο καλύπτουμε κτλ . Αν πάλι φερ' ειπείν πάρει καμιά κωμόπολη φωτιά ή σεισμό ή εξωγήινους να δω πια εύρωστη ασφαλιστική με offshore (χαχα) θα σου χτίσει νέο σπίτι (λέμε και καμιά μαλα@#$). Είναι από αυτά που έπρεπε να είναι κρατικά μονοπώλια με λαιμητόμο στον προθάλαμο του ΔΣ . Είδαμε πόσα λεφτά έφαγαν για πυρόπληκτους και σεισμόπληκτους ακόμα και από την Αυστραλία . Το πρόβλημα δεν είναι η ασφάλεια , ευχαρίστως να δίναμε οι εργαζόμενοι ένα 10 ευρω τον μήνα να καλύπτονται όλα τα απρόβλεπτα εντός επικρατείας και μόνο επί αυτού . Το θέμα είναι η απουσία δικαιοσύνης , η ανυπαρξία καταδίκης σε κραυγαλέες περιπτώσεις και η ψευδαίσθηση θεσμών . Τα σούργελα που κάνουν την βουλή τα προσπερνάω . Ότι χρήμα και να δοθεί θα καταποθεί για αλλού . Το δράμα είναι ότι ο τότε βλάκας του σχολείου έχει αποθρασυνθεί τώρα.
Για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ καμιά τσουτσού δεν παίρνει θέση , όπως και για την ακεραιότητα της επικράτειας . Για κάθε άλλη παπαριά έχουν άποψη , εδώ μόνο έχουμε οικουμενική αφωνία πριν την οικουμενική προδοσία . Η μαφία όταν πληρώνεις προστασία έχει κάποιες παροχές . το Ελληνικό δημόσιο όχι . :)

kakos04

Ανώνυμος είπε...

H καλύτερη ασφάλεια είναι να πετάξεις τον γκαντέμη και όλο του το σοϊ στα σκουπίδια.