ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Είναι κίνδυνος - θάνατος για το Έθνος να δίδεται η υπέρτατη εξουσία σε ένα μόνο κόμμα και συγκεκριμένα σε 180 ανθρώπους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας γράψουμε κάποια πραγματάκια και όποιος θέλει ας το λάβει σοβαρά υπόψιν.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ένα μόνο κόμμα να λάβει 180 έδρες στην Βουλή και ειδικά αυτή την φορά η ΝΔ όταν μας ξεφούρνισε ο Αδωνις ότι έχουν σκοπό να προτείνουν αναθεώρηση του Συντάγματος την οποία θα υπερψηφίσουν μονομερώς με αυτή την δύναμη ψήφων.!
 
Είναι κίνδυνος - θάνατος για το Έθνος να δίδεται η υπέρτατη εξουσία σε ένα μόνο κόμμα και συγκεκριμένα σε 180 ανθρώπους. Αν όντως χρειάζεται αναθεώρηση το Σύνταγμα να γίνει φυσικά άλλα να έχουν λόγο και θετική ψήφο περισσότερα του ενός κόμματα.
 
Αυτό επιτάσσει και η βούληση του συντακτικού νομοθέτη αλλά και η ασφάλεια του δικαίου.Μπρος στον κίνδυνο αυτόν σοφό είναι ΟΛΑ τα μικρά κόμματα με 0,90 % να αποσυρθούν από τις επόμενες εκλογές και να συμβουλέψουν τους οπαδούς τους να ψηφίσουν κόμμα με 100% πιθανότητες εισόδου στην Βουλή ώστε να λάβει περισσότερες το δυνατόν έδρες.
 
Τα 3 κόμματα που έλαβαν κοντά στο 3% θα πρέπει είτε να συνεργαστούν μεταξύ τους είτε να συνεργαστούν με κόμματα ιδεολογικά κοντά τους τα οποία ξεπέρασαν ο 3%. Προσωπικά σας λέω ότι όποιος πάει και ψηφίζει  στις επόμενες εκλογές να μην ψηφίσει μικρό κόμμα για αυτόν και μόνο τον λόγο και να μετακινηθούν σε κόμμα που σίγουρα θα λάβει έδρες στο κοινοβούλιο (εκτός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστε ότι άλλο). Δεν είναι εποχή για τέτοιου είδους ρίσκα ιδιαίτερα όταν ο Αδωνις μας ξεφούρνισε τι ακριβώς σκέφτονται και τι ιδέες τους μπήκαν στο μυαλό με αυτά τα ποσοστά που έλαβαν.
 
Υ.Γ Με τα ίδια ποσοστά φτάνει με τον επόμενο εκλογικό νόμο στους 196.!!!!!
 
Όποιος καταλαβαίνει η 25η Ιουνίου θα γίνει μια κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της ίδιας της χώρας, και το μέλλον αυτό θα είναι αυτοκτονία να το αφήσουμε στα χέρια μιας χούφτας ανθρώπων που δεν θα χρειαστεί να ζητήσουν την γνώμη κανενός για να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.!

Ζούμε απίστευτες καταστάσεις που θα φέρουν ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.!

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aμα δηλώνει ο (δ)ενδειας ότι το γκουβέρνο χρειάζεται 180, η συμφωνία έκλεισε και τα σκυλιά δεμένα. Ο καρκίνος έφτασε στα κοκκαλα. Άντε γεια, να ζήσεις Τσουκαλά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν μου λες και μένα να μάθω ποιος είναι ο Τσουκαλάς;; Όχι τίποτις άλλο δηλαδή αλλά για να γλιτώσω το ψάξιμο στα ιντερνέτια.

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=vM8zmCSNPIo

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Καλίστρατε...άνοιξα να δω το βίντεο που έστειλες. Δεν γνωρίζω μπορεί ο συγκεκριμένος κύριος να είναι σωστός....όμως έχει δύο μεγάλα μειονεκτήματα.!!

Πρώτον είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ και

Δεύτερον...ο τρόπος που μιλάει κουράζει.!! Ζοριζόμουν να καταλάβω τι έλεγε ρε φίλε.!! Ήταν λες και είχε βγάλει την μασέλα του και μιλούσε χωρίς αυτήν.!! Είναι ποτέ δυνατόν;;; Μιλάμε για εθνικά θέματα και πρέπει ο άλλος να μαντεύει τι του λένε;;

Καημό το έχω να βγεί ένας ΑΝΤΡΑΣ (και όχι παππούς) πάνω στο άνθος της ηλικίας του και με καθαρή και στεντώρια φωνή να φωνάξει..." ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ".

KALLISTRATOS FM είπε...

χαιρε ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 2024..ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΕΝΑ ΣΥΝΕΤΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ..ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΘΥΡΕΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ,,,ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΕΙ 13 ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ 11 ΠΡΟΦΙΛ..ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΔΙΑΚΟΠΑ,,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

KALLISTRATOS FM είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΟΠΛΑ ΦΙΛΕ..ΓΡΑΨΑΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ,ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ,ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,ΓΚΟΤΣΗ,ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΤΗΝCI.A ΟΠΩΣ ΤΟ 1967 ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΛΑ