ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Αστείες εκλογικές ιστορίες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αστείες εκλογικές ιστορίες.

Μια που πλησιάζουν οι εκλογές και το 70% του πληθυσμού θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ας πούμε μια αστεία εκλογική ιστορία.

Μακεδονία εκλογές 2012...Ως συνήθως από την εφορευτική επιτροπή ήρθε ο κανένας .Μόνο εγώ ο γραμματέας , και μια μικρή σε ηλικία αντιπρόσωπος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Της κάνω πλάκα ... Είσαι πολύ τυχερή. Σε διορίζω υπεύθυνη χωροταξίας του τμήματος. Δεν το πιασε. Της λέω στα ψηφοδέλτια να δίνεις στους ψηφοφόρους . Τι να κάνει θέλοντας και μη ... ο αγώνας βλέπεις... Αρχίζει η προσέλευση περνά η πρώτη, περνά η δεύτερη στην τρίτη ώρα και μόλις σχόλασε η εκκλησία και άρχισε το πρώτο μεγάλο κύμα .. σφύριξε . Άρχισε να δυσανασχετεί .Πρέπει να βρούμε κι άλλους μου λέει. Θα το κανονίσω στην πρώτη ευκαιρία της υπόσχομαι .

Τι ήθελα και το πα.. Σε μερικά λεπτά περνά αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και πήγε και έλεγχε τα ψηφοδέλτια μόλις είδε την κονκάρδα της κοπελιάς μην τυχόν και δεν δίνει τα ψηφοδέλτια της Χ.Α στους ψηφοφόρους. 

Ψιτ μεγάλε, του λέω άσε αυτά τα υπονοούμενα εδώ μέσα και στείλε άτομα που έχουμε ανάγκη να βοηθήσουν. Τρία άτομα ήρθαν σε 5 λεπτά μέσα και έπιασαν δουλειά. Η πλάκα ήταν ότι τα γομάρια έβαλαν στην μέση την μικρή η οποία μόλις τους είδε έπεσε στην μαύρη μελαγχολία ΧΑ δεξιά - αριστερά και στην μέση ΑΝΤΑΡΣΥΑ .Σαν τον Χριστό ξανασταυρώνεται ένα πράγμα σκέφτηκα και να γελάω από μέσα μου .

Την κοιτάω χαμογελώντας και της λέω .. δεν πιστεύω να δυσανασχετείς ακόμα. Βρήκα άτομα αμέσως . Που να τολμήσει να σχολιάσει ... Ναι ναι ψιθύρισε ξεψυχισμένα.

Υ.Γ Μια άλλη φορά πάει ο Βρασίδας να ψηφίσει με την ταυτότητα της γυναίκας του... Την πήρε κατά λάθος.... Μα αυτή δεν είναι η δική σου ταυτότητα είναι της γυναίκας σου του λένε..... Δεν μπορείς να ψηφίσεις..... Γιατί η γυναίκα δεν είναι δική μου.... Τελείωνε θέλω να ψηφίσω 😂😂😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια: